Kaszubski stalker Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Czołem! Jakiś czas temu eksplorując zonę odkryłem wcześniej mi nie znaną ziemiankę. Położona jest ona tuż obok mostu w lewym górnym rogu mapki (zaznaczone na mapie). Przed wejściem stoi nieagresywny nibypies a w środku ognisko i trochę śmieci. Zwierzątko przed wejściem pozwala wnioskować że to jedno z legowisk Doktora. Macie może jakieś dane (lub teorie) na temat tego ciekawego miejsca? Bardzo klimatyczne miejsce, założyłem tam schowek i przesiaduję tam czasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Nie grałem w CoC i nie wiem czy tu jest używane ale na pewno jest wykorzystywane w innych modach i na pewno było w OP-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 O ile mnie pamięć nie myli, to ta ziemianka była już w podstawce Czystego Nieba. Faktycznie bardzo przyjemne i klimatyczne miejsce. PS: panieee, ale masz schowków do odwiedzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 8 minut temu, Czujny napisał: O ile mnie pamięć nie myli, to ta ziemianka była już w podstawce Czystego Nieba. Pamięć Cię nie zawodzi. W jaskini obok tunelu Tuzła w CN znajdziemy detektor Weles i Grawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 @Kaszubski stalker - Jeśli to wyrobisko jest dla Ciebie zaskoczeniem, to faktycznie masz takich niespodzianek sporo do odnalezienia. Proponuję więc zagranie w moda Dejavu. Większość takich niespodzianek z wszystkich podstawek i nie tylko, jest w nim do odwiedzenia. W innych modach już wtedy zaskoczenia nie będzie. Nie pamiętam nazwy moda, to może ktoś ją przypomni, ale takie wyrobisko można znaleźć nawet na Kordonie koło ATP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Każdy mod w którym jest ta lokacja posiada w/w ziemiankę i w niektórych modach jest w niej teleport lub przejście na inna lokację - Agroprom lub tzw. bagna Doktora. Rozejrzyj się po ziemiance bo zazwyczaj są w niej jakieś bambetle do zabrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszubski stalker Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Ziemianki tego typu są częste, tu się zgodzę, występują chyba na każdej mapie. Tylko akurat ta mnie zaciekawiła, z racji położenia jak i zwierzątka. Pierwszy raz tam zaszedłem bo trzeba znaleźć dziurę w płocie co myślałem że jest całkowicie szczelny. Ogólnie miejscówka fajna tylko do handlarzy i techników daleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 @Kaszubski stalker Jesteś nowy i o Twoim doświadczeniu z podstawkami i modami niewiele wiemy. Ale chyba w Czyste Niebo nie grałeś. I w mody gdzie wykorzystana jest lokacja Bagna, też nie. A dziurę w płocie najłatwiej znaleźć, nie idąc wzdłuż niego, a z dalszej odległości patrząc na podpory trakcji elektrycznej. Jest prawie na środku pomiędzy 2. i 3. podporą, tak że można w nią trafić na ślepo w tych szuwarach. Dlatego zaproponowałem Ci moda Dejavu, bo jak sama nazwa mówi, to już było. I tak w tym modzie jest. Przypomina tym co grali główne wątki z wszystkich podstawek, a tym co podstawek nie znają, może dać pojęcie o Strefie. A warto to znać, bo jest sporo modów, gdzie ich autorzy uważają, że gracz to Strefę zna jak własną kieszeń. A w pieczarze i labiryncie już w jakimś modzie byłeś? A i tak jeszcze nie raz Cię Strefa zaskoczy, zmieniając swoje oblicze, tak na powierzchni, jak i pod ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszubski stalker Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Grałem już we wszystkie podstawki (i to po parę razy) i teraz pykam w CoC. W CS zbytnio nie eksplorowałem a w końcu tam tylko była ta mapka Edytowane 1 Czerwca 2018 przez Kaszubski stalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi