Junx Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @zacxar jak coś to pisz śmiało w razie jakiś problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuczenko Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) Hybrid 1.5 już się u mnie pobiera, przetestuję i zobaczę co i jak. Sporo grałem w poprzednie wersje tej paczki modów i przyznam że przypadła mi do gustu. Polecam, zwłaszcza tym co lubią sobie postrzelać Edytowane 20 Września 2018 przez Kuczenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Dobra chodzi fajnie Przyjemnie się gra tylko zdaje mi się, że biega się powoli jakoś ;p Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 16 godzin temu, Szeregowy Killer napisał: zdaje mi się, że biega się powoli jakoś ;p Wydaje Ci się, w podstawowym Dead air to on biegając chodzi praktycznie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 A to nie wiem może przewrażliwiony jestem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuczenko Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 W porównaniu do Dead Air biega się szybciej, chociaż są takie modyfikacje w których po prostu śmiga się jak rakieta i skacze jak kangur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuczenko Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Pograłem trochę i przyznam że fajnie się gra. Mod jest na podstawie Dead Air, ale widać że się mocno od niego odróżnia. Przyjemne są nowe dźwięki otoczenia i zmienny soundtrack. Amunicja tutaj gromadzi się po 120 szt. co mocno usprawnia rozgrywkę. Spoiler Ciekawe są też nowe dodane opcje przy rozpoczynaniu nowej gry. Ma się większy wybór wybierania umiejętności i startowego ekwipunku, niestety u mnie nie działają te nowinki. Dla przykładu wyposażenie snajpera nie działa, nie pojawiają się przedmioty w ekwipunku. Wiadomo to dopiero wczesna wersja tego Hybrida i błędy mogą się czasami pojawiać. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Porady są całkowicie w języku rosyjskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 15 godzin temu, Gh0sTp napisał: Porady są całkowicie w języku rosyjskim? Chwilowo tak, ale @gawron robi już spolszczenie i jest bliżej niż dalej ludzi końcowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CInifile::r_string [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 531 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Can't find variable species in [rat_weak] stack trace: 0023:00D03DCC xrCore.dll, xrDebug::fatal() 0023:06552041 xrGame.dll, CDialogHolder::operator=() @Junx pograłem trochę sobie już, i według mnie znajduje się tu za mało zadań ... oprócz przynieś PDA wiele NPC nie ma żadnych. Mały asortyment, a trzeba przyznać że już zwiedziłem trochę lokacji. Nie mniej jednak świetna robota, i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 5 godzin temu, Gh0sTp napisał: według mnie znajduje się tu za mało zadań Będzie więcej, tak więc spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Po 2 tygodniach męki udało się w końcu wypakować spawn z Dead Air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Usunięcie noszenia amunicji na pasku, teraz można artefakty nosić 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Raport z Zony -Poprawiony Outfit Marauder - Nowe stimpack'i oraz zestawy naprawcze - 3 nowe bronie: SR25, Usas12 oraz vepr12 - Poprawiony system skrytek - Dodano nowe opcje opcje do włączania/wyłączania: Kasa z trupów oraz drop pancerzy z trupów - Trochę nowych tekstur dla rąk i nóg 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Nowa wersja z dnia 18.10 - https://mega.nz/#!hxY3yY5A!_pjR1JNRq0446dvVEOXbSK_z7mqFDbMosVuWXcK3XDw oraz patch - https://mega.nz/#!I4omBYyC!bUzhW1kXspapqPzsWPV7WsmDYl5NjFZVF7v0YaaOREc Co nowego: - Nowe pancerze (17) - Dodany Outfit Marauder - Nowe stimpack'i oraz zestawy naprawcze - 3 nowe bronie: SR25, Usas12 oraz vepr12 - Poprawiony system skrytek - Dodano nowe opcje opcje do włączania/wyłączania: Kasa z trupów oraz drop pancerzy z trupów - Trochę nowych tekstur dla rąk i nóg -Rozbudowane PDA - Trochę poprawek - Dodano trochę nowych opcji w opcjach gry WAŻNE: Przed rozpoczęciem gry zajrzyjcie do ów opcji gry, niech każdy ustawi pod siebie, szczególnie SPAWN'Y, domyślnie jest na 4! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Ja to tu zostawię, pozdrawiam @gawrona 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Raport z Zony! - Około 80% spolszczenia jest gotowa, te 20% to nowa zawartość, którą muszę przetłumaczyć - Udało się "oddzielić" opisy z podstawy Dead air od nowych, będzie łatwiej pracować - Kolega z discord'a "KingWinger" testuje obecną wersję (18.10) i jak na razie zero problemów - Co teraz w planie: * "Uzupełnienie" Limańska oraz szpitala bo goło i wesoło tam * Zmiana przejścia między "obiema" Prypeciami, obecne wejście za dużo czasu zajmuje a do tego w ciężko jest nowym je odnaleźć, chodzi o przejście w budynku Good Hunting Stalker! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 tak powinno wszystko wyglądać? chodzi o radar i pasek zdrowia/staminy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Godzinę temu, Gh0sTp napisał: tak powinno wszystko wyglądać? chodzi o radar i pasek zdrowia/staminy ? Nie, coś pomieszałeś. Wrzuć od zera folder z hybrid'em do Dead air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G44 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Dziwna rzecz ale na wersji z 18.10 nie działają mi tekstury dłoni. Dopóki nie założę kombinezonu (jakiegokolwiek) jest ok, ale gdy tylko coś ubiorę to mam szare tekstury:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 3 godziny temu, G44 napisał: gdy tylko coś ubiorę to mam szare tekstury:( Pobierz patch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G44 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Lekarstwo pobrane i zaordynowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas47 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Siemanko. Mam kilka pytań Czemu nie mogę użyć śpiworu? I co zrobić żeby ręka przy celowaniu tak nie latała? Wytrzymałość i zdrowie cacy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas47 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Czy ktoś się już z tym napotkał? Przy próbie wejścia do radaru: FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size() [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]File : player_hud.cpp [error]Line : 92 [error]Description : motion not found [aug_idle_aim] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Byłem ostatnio na wycieczce w podziemiach Agropromu, i znalazłem tam teczkę z dokumentami. I teraz pytanie brzmi: lepiej dać je do wojskowych na bazie czy zachować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi