kanon1022 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 @Junx Witam,mam pytanie gdzie w tym modzie znajdę narzędzia dla mechaników ,znalazłem tylko te podstawowe. W modzie jest jakaś liniowość rozgrywki czy można sobie skakać z lokacji na lokację i tak robić jakieś zadania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 @kanon1022, narzędzia są "losowo" a chodzić można gdzie się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @Junx Ale tak mniej więcej gdzie ktoś znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @kanon1022 czysta losowość, może w jakimś schowku być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Witam wszystkich. Mam pytanie czy w 1 poście tematu to jest link do finalnej wersji hybrida czy trzeba przeglądać temat i dorzucać wszystkie patche? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @wariat @Junx już się nauczył, że trzeba aktualizować 1y post jak się wypuszcza patche także linki masz w nim ale, że ciągle pracuje nad modem więc licz się z nowymi update-ami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Tak to są aktualne linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 @tom3kb @anatol Dzięki za odpowiedż. pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Mam problem, w postaci braku zapisów z folderu "savedgames" żadne quicksave/ twarde z menu nie zapisują się w grze ,ktoś coś podpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 @Gh0sTp A nie zainstalowałeś czasem na dysku systemowym w Program Files? Bo wtedy z niektórymi modami byly takie jaja, chociaż nie pamiętam czy z Hybridem też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Dawno nic nie było, więc czas na raport z Zony: - poprawione konfigi broni wywalone "w_" - Dodano Radia w niektórych miejscach na mapach - Dodano nowe ambienty - Lepszej jakości tekstur dla "podstawowych" arfefaktów - Zmieniono część statystyk artefaktów - Nowe okno ekwipunku (dwa tygodnie męki) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Kilka nowych screenów Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 @Junx znalazłem dziwny bug. Polega on na możliwości nie skończonego zdejmowania z trupa detektorów weles, które kosztuje po prawie 20k XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 11 godzin temu, Gh0sTp napisał: możliwości nie skończonego zdejmowania z trupa detektorów weles, Napisz mi na PW lub wpadnij na discord'a, link w sygnaturze. DODANO: Nowa zabawka w Zonie, Scar-H 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Jak zauważyć można jest cisza ostatnio ponieważ dużo się dzieje, aktualnie jestem w trakcie przenoszenia StCoP Weapon Pack 3.0 do Hybrid'a, roboty w "luj", ale warto. Dla tych co nie znają podsyłam film, Good Hunting Stalker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobosko Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Lepiej to wygląda niż w jakimkolwiek BFie czy CoD jak dla mnie Edytowane 7 Marca 2019 przez Sobosko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @Sobosko aby wszystko się udało to będzie dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1611 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Witam Idzie gdzieś ustawić punkt startowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 8 godzin temu, adi1611 napisał: Idzie gdzieś ustawić punkt startowy? Nie, kiedyś może zmienię pozycje startowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1611 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Yhm,rozumiem...mam taki problem że obojętnie kim gram to zawsze zaczynam w jakimś magazynie z wojskowymi i tam nawet mapy nie idzie włączyć raz mi się udało że zacząłem w obozie z handlarzem ale się udało tylko raz..jest tutaj jakaś linia fabularna?choćby z podstawki?czy to tylko taki free play bez fabuły?sorry że głupie pytania ale dopiero zaczynam przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G44 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Godzinę temu, adi1611 napisał: Yhm,rozumiem...mam taki problem że obojętnie kim gram to zawsze zaczynam w jakimś magazynie z wojskowymi i tam nawet mapy nie idzie włączyć raz mi się udało że zacząłem w obozie z handlarzem ale się udało tylko raz..jest tutaj jakaś linia fabularna?choćby z podstawki?czy to tylko taki free play bez fabuły?sorry że głupie pytania ale dopiero zaczynam przygodę A nie miałeś zaznaczonej przy starcie opcji "ostatni ocalały" (czy jakoś tak;p)? w tym trybie zaczynasz rozgrywkę w magazynach a w zonie masz tylko mutanty i zombi bez "normalnych" ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 @adi1611 Fabuła, jest musisz iść na bagna do doktora. Trzeba "kliknąć" na daną frakcje, którą chcesz zaczynać. Co do startu to jak pisał @G44 może zaznaczasz ostatni stalker. Jeśli chcesz "łatwiej" grać to zaznacz 3 opcje z PRAWEJ, lewej nie ruszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1611 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Dziękuje panowie za pomoc..już wszystko jest tak jak powinno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jak to wygląda z wyposażeniem na teraz. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 @Junx Poczekaj skoczę po lupę Już miałem pytać o jakieś mosiny, mausery ale dopatrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi