VectorPL Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 da sie jakoś zwiekszyć respa ludzi w świecie? mam ustawione na 12 a w janowie pustki.Monolit sie zrespi od czasu do czasu ale ani wolność ani ekologowie sie chyba nie respia . Co ile taki czasowo działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilcza Szrama Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 No witam mam pytanie czy hybrid wymaga dead air czy mod jest samodziely? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) @Wilcza Szrama Samodzielny Edytowane 10 Listopada 2019 przez TheSoldy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilcza Szrama Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 4 godziny temu, TheSoldy napisał: @Wilcza Szrama Samodzielny dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Witam,czy tego moda da się nałożyć na CoCa 1.4.22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 @kanon1022 Nie. Na CoCka 1.4.22 masz starą wersję Hybrida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huntermate Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Witajcie, Mam pytanie, czy jest możliwość jakiegoś ustawienia, zmodowania, tak żeby na minimapie były widoczne ciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) pytanie, pobrałem to z ciekawości czy pójdzie mi to na moim tosterze? w podpisie dane kompa, bo rozpakowaniu i próbie uruchomienia takie coś wywala, pliki jakie są po wypakowaniu także na foto, w ogóle którym plikiem uruchamia sie tego moda? nie ma ani launchera ani skrótu do silnika, ten co jest podświetlony nie działa, jak to uruchomić? pozdro taki log: xray_windows7.log Edytowane 28 Listopada 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 @cez137 jak dla mnie coś źle zainstalowałeś, pobierz ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) @Junx hehe ja nawet nie zacząłem tego instalować bo nie mam czym, już prędzej czegoś nie pobrało i nie mam wszystkich plików, ostatnio przy którymś modzie tak miałem, też się wkurzałem i okazało się że nie mam połowy plików Dobra jakoś poszło ale...lipnie to chodzi, do tego mnóstwo opcji, wątpie żebym w to grał, tak to wygląda na moim tosterze, wszystko mam na min Spoiler Edytowane 29 Listopada 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huntermate Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 W dniu 28.11.2019 o 23:21, Junx napisał: @cez137 jak dla mnie coś źle zainstalowałeś, pobierz ponownie. U mnie instalacja bezproblemowa i tak ogólnie to jestem zakochany w tym modzie. Kawał świetnej roboty i umożliwienie niektórym osobom powrót do STALKER-a po pewnym czasie przerwy. Także jeszcze raz dziękuję. Podbijam też swoje pytanie z kilku postów wyżej: - czy jest jakiś sposób na umieszczenie ciał na minimapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 2 godziny temu, huntermate napisał: czy jest jakiś sposób na umieszczenie ciał na minimapie? Niestety nie, nie udało mi się tego "przywrócić". @cez137 wyłącz Debug Mode (usuń ze skrótu -dbg)+ opcje DEGUB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 @Junx gdzie jest to dbg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 @cez137 jakby było to na końcu linijki w elemencie docelowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) @tom3kb no właśnie, też tam się tego spodziewałem, wyłączyłem w opcjach gry ale jakoś to wiele nie dało,dziwnie mi to chodzi, niby nie laguje ale nie chodzi tak płynnie Dobra, pobawiłem się jeszcze trochę tymi opcjami i jakoś to chodzi, szału ni ma i grafika tragedia ale przynajmniej płynniej to chodzi, trochę się rozejrzałem po kordonie i dotarłem do Sidora i zdziwko bo...on nie ma żadnego towaru , mam kilka pytań w związku z tym 1. gdzie zdobyć apteczki? bo już charczę i zaraz zdechnę 2. Dlaczego Sidor nie ma NIC? bo dlaczego niema broni to mi powiedział 3. Jak wygląda sprawa handlu między NPCami? wilk ma apteczkę, woła za nią aż 8000ru ale nie da się jej kupić tylko wymienić, rozumiem że muszę mu dać fantów za 8kru żeby mi ją dał? w spoilerze jak to teraz u mnie wygląda, tylko się nie śmiejcie Spoiler Edytowane 1 Grudnia 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 @cez137 co do sida to nie wiem, kilka osób ma ten problem, a co do handlu to on jest wymienny, on ci daje przedmioty o wartości 8k i ty tez musisz dać w przedmiotach 8k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Frakcja monolit nie ma mechanika ani hanldarza w pałacu kultury w prypeci. A 1 npc z którym mamy głowną misje i mamy z nim porozmawiać jest w transie i się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Czy w tym modzie jest fabuła? Oraz czy jest samodzielny, czy muszę oba party wgrać do Dead Air? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bbratan Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 @Grimm Wersja 1.1 jest standalone, a fabuła jest opcjanalna i jak dobrze pamiętam, tak sama jak w Dead air/CoC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Mam problem z radiacją, jestem napromieniowany, pije litrami wódke, wziąłem kilka razy pomoc medyczną, leki a pomimo tego nadal trace życie. O co chodzi ? W eq nie mam żadnych rzeczy które powodują promieniowanie. Z CEA nie da się przejść do Prypeci, cofa jak klikam "tak" w komunikacie "czy chcesz przejść na następny poziom" Czemu nie można zmieniać frakcji w czasie gry ? Monolit nie ma własnej bazy z handlarzem, mechanikiem itp. Za dużo jest mutantów, nawet jak zaznacze najniższy współczynnik na resp ich. Inne frakcje nie radzą sobie z nimi. Czy dodałbys wojne frakcji ? Tak jak było w oryginalnym hybrid, ale żeby lepiej było to zbalansowane. Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Ludzie jak zrobić normalny obraz? odpaliłem to na nowym komputerze i "zielono mi", zabawa kolorami w menu niewiele daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 @cez137 Wyłączyć noktowizor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 @tom3kb ale kolega dowciapny ja pytam poważnie, nie, to nie noktowizor chociaż fakt, tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 nie użyłeś przypadkiem reshade? Karty nviidi maja taka opcje i potrafią zmieniać filtry obrazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 @bloodrise nie mam pojęcia, nie ja składałem ten komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi