Draundenth Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca ok thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJXperia Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października (edytowane) Gdy robię nowa gra i wybieram poziom trudności to zaczyna się ładować gra do momentu wczytywania shaderów i wywala na pulpit Pomocy Mod to Autumn 2.1+ Autumn Addon 2.0 Edytowane 4 Października przez DJXperia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października @DJXperia Znawcą nie jestem, ale mi to wygląda na zbyt wysokie ustawienia graficzne. Usuń plik user.ltx i spróbuj uruchomić grę ponownie, tym razem ustawiając mniejsze ustawienia graficzne. I upewnij sie czy ten autumn addon na pewno współgra z Twoją wersją autumn 2.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października @DJXperia pewnie to co mówił poprzednik ale jeśli zejście z opcjami graficznymi w dół nie pomoże to możesz jeszcze spróbować starszej wersji moda bez tego dodatkowego addonu graficznego. https://stalkerteam.pl/topic/7798-autumn-aurora-21/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJXperia Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 8 godzin temu, tom3kb napisał(a): @DJXperia pewnie to co mówił poprzednik ale jeśli zejście z opcjami graficznymi w dół nie pomoże to możesz jeszcze spróbować starszej wersji moda bez tego dodatkowego addonu graficznego. https://stalkerteam.pl/topic/7798-autumn-aurora-21/ Cały czas to samo Gra włącza się robię nowa gra wybieram poziom trudności i się wczytuje do momentu ,,wczytywanie shaderów,, i wywala na pulpit Grę mam oryginalną na płycie w wersji 1.0006 5 minut temu, DJXperia napisał(a): Cały czas to samo Gra włącza się robię nowa gra wybieram poziom trudności i się wczytuje do momentu ,,wczytywanie shaderów,, i wywala na pulpit Grę mam oryginalną na płycie w wersji 1.0006 A może brakuje jakiegoś albo mam usunąć jakiś by się załadowało Chyba że pobiorę DC i komuś ekran udostępnię i mnie pokieruje jak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października @DJXperia A jak wywala grę to w logu pojawia się jakiś fatal error? Jeśli tak to wklej tu zawartość po fatal error albo wstaw loga jako załącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJXperia Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 3 minuty temu, wariat napisał(a): @DJXperia A jak wywala grę to w logu pojawia się jakiś fatal error? Jeśli tak to wklej tu zawartość po fatal error albo wstaw loga jako załącznik. Nie wyskakuje nic właśnie a skąd mam wziąć te loga albo fatal error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października @DJXperia Logi znajdują się w folderze z zapisami. Wybierz ten z nazwą użytkownika i wstaw go do posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJXperia Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 55 minut temu, wariat napisał(a): @DJXperia Logi znajdują się w folderze z zapisami. Wybierz ten z nazwą użytkownika i wstaw go do posta. A może kojarzysz jak nazywa się ten folder? 1 minutę temu, DJXperia napisał(a): A może kojarzysz jak nazywa się ten folder? log.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJXperia Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 3 godziny temu, wariat napisał(a): @DJXperia Logi znajdują się w folderze z zapisami. Wybierz ten z nazwą użytkownika i wstaw go do posta. Podesłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi