vidkunsen Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Kino lepsze niż gnioty z USA: 1 https://www-imdb-com.translate.goog/title/tt28284984/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=sc&_x_tr_hist=true 2 Largo Winch cena pieniędzy (2024) (3 część) p.s. Hakkaa Päälle (2015) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września O Largo Winch 1 i 2 pamiętam, bardzo fajne, ciekawe kiedy ten 3 będzie po polskiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Film o mieszańcu z Bośnii fajny, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września A propos X muzy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Hitmen https://www.filmweb.pl/film/Hitmen+żywi+lub+martwi-2023-10059490 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Pierwszy raz w życiu obejrzałem indyjski film 😁 Chyba hindusi chcieli mieć swoje The Raid, czyli dużo siekania na noże na małej przestrzeni. Spoiler I nawet nieźle im to wyszło. 😏 Ps. Amerykanie już biorą się za remake i reżyseruje gość co reżyserował Johna Wicka. Ps2. Pomysł na film chyba wziął się z wydarzeń z 2010 roku jak jeden nepalski Gurkha swoim Kukri załatwił 3 bandytów, z 10 ranił, a reszta zwiała z pociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Ten cały kill to kopia Force 2 https://www.filmweb.pl/film/Force+2-2016-739659 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 1 godzinę temu, vidkunsen napisał(a): Ten cały kill to kopia Force 2. No ciekawe, w Force 2 masz gliniarza szukającego "kreta" w ambasadzie Indii w Bukareszcie, a w Kill masz komandosa krojącego 30 bandytów w czasie jazdy pociągiem. Jakim cudem ty tu widzisz kopię 🤔🧐 a nawet jakieś podobieństwo to ja nie wiem 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Topos, on, ten jeden nieustraszony, ośmioręka odmiana Bogini Tara Marichi z 6 ramienną gwiazdą szczęścia domu Boga Sziwy ( to od nich tą gwiazdkę skopiowali mieszkańcy słonych bagien w zatoce perskiej) na klacie kontra ci źli... . Z indyjskich produkcji to bym chciał obejrzeć para dokument o potyczkach małych, 10 000 tysięcznych oddziałów hindusko - chińskich w Tybecie. Zero reżyserki, samo życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2 godziny temu, vidkunsen napisał(a): Topos, on, ten jeden nieustraszony, Ja pierdziele każdy film sensacyjny obojętnie gdzie i przez kogo kręcony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Nie każdy. Wściekłe psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Breathe (2024) (bez tlenu) https://www.filmweb.pl/film/Bez+tlenu-2024-10043486 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Balerina. Wersja pierwotna z Korei Południowej (2023) https://www.filmweb.pl/film/Balerina-2023-10027088 A w 2025 będzie plagiat z USA który może nie będzie taki zły bo Ana de Armas i Keanu Reeves, Ian McShane, Anjelica Huston ... . https://www.filmweb.pl/film/Ballerina.+Z+uniwersum+Johna+Wicka-2025-10003598 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września @vidkunsen rozwalasz mnie normalnie znalazł dwa filmy sensacyjne z tym samym tytułem i, że jeden to plagiat drugiego 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Może plagiat to za mocne ale USA jest znane ze swoich wersji znanych filmów z innych krajów. Reykjavik - Amsterdam - przerobione, mężczyzni nielubiący kobiet film z trylogii Millenium - przerobione, itd, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września A to to się zgodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Largo Wincz 3 w wersji PL jest już do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Przed świtem (do świtu?) Before dawn (tłumacze z warszawy zapominają, że "język" angielski z Australii sie różni od tego z wyspy), ZA - Związek Australijski (2024), wojenny, I WŚ. https://www.filmweb.pl/film/Do+świtu-2024-10017198 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października @vidkunsen a też ostatnio go oglądałem, bo lubię australijskie filmy. Taki budżetowy średniak, w sumie takie proste nudne okopowe życie, bez jakiegoś bohaterstwa i walk w stylu rambo. Ot taka zwykła żołnierska historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Taki ... na zachodzie ... Remarque,a ale z krainy dziobaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października A ja sobie dzisiaj obejrzałem... No cóż pierwsza część wypada lepiej (albo ja mam z niej lepsze wspomnienia) ale jak ktoś lubi takie filmy w klimatach CUBE albo podobała mu się pierwsza platforma to może spokojnie obejrzeć. Ogólnie pierwsza połowa filmu lepsza później tak jakoś entuzjazm mi zmalał. Chyba najlepiej by było obejrzeć oba filmy jeden po drugim bo jednak się łączą, a te parę lat przerwy jednak trochę rozmywa szczegóły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Platforma był fajny, kiedyś polecałem i polecam dalej. Talchul Project Silence (2023) https://www.filmweb.pl/film/Operacja+Cisza-2023-853327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Ten z tymi psami mogli zrobić bardziej krwisty, wyszło by mu na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Moja Gabi (labrador) oglądała ze mna z zaciekawieniem i emocjami na pysku godnymi nibypsa ze strefy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Jak ktoś lubi horrorkowe antologie kręcone w stylu found footage to z polskim lektorem wyszedł zeszłoroczny film z serii V/H/S. Ps. A parę dni temu na vod trafił najnowszy ale kiedy będzie po naszemu trudno przewidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi