mkk7 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Pół roku temu debiutował Far Cry 5 i mamy już krótki teaser zapowiadający kolejną część, więcej na ten temat dowiemy się 7 grudnia na The Game Awards . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Coś szybko, pewnie coś w stylu Blood Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 No właśnie nie w stylu Blood Dragona... Niestety. Przed zapowiedzeniem tego ostatniego były spekulacje, że nowy Far Cry będzie w świecie postapokaliptycznym. Nie był, ale jak widać - nie na długo. Piątka wyszła w tym roku. Czyżby "szóstka", czy jaki tam numerek/podtytuł dadzą miała być w 2019? Ech. NIE DA SIĘ zrobić dobrej, nowatorskiej gry w takim czasie. Będzie kotlet, odgrzany - licząc od trójki - 5 raz. Szkoda, kiedyś to były fajne gry, zresztą tak samo jak Assasins Creed na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Wyciekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Być może będzie to nawiązanie do Far Cry 5, ponieważ jedno z zakończeń piątki to atomowy armagedon. Dlatego też tak szybko, bo może bazować na mapach z poprzedniej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Nic nie przebije Far Cry 1 - otwarty świat i różne opcje pchnięcia fabuły, reszta to lipa, no może trochę sosny. Ku pamięci: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No i mleko się wylało - spin off na tej samej mapie co 5, tyle że po wybuchu bomby atomowej. Wygląda paskudnie, wychodzi za dwa miesiące. Sprzedawanie w zasadzie tej samej gry z lekko przerobionym światem? Było przy okazji Primala. Sprzedawanie tej samej gry z lekko przerobionym światem, która w przeciwieństwie do Primala nawet nie próbuje być czymś świeżym? Nowość! Za cenę premierową, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Hope County 17 lat później po katastrofie nuklearnej, porównanie kilku miejsc z przed i po. Źródło: youtube - Cycu1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Gra uzyskała status GOLD, więc mamy pewność, że premiera odbędzie się zgodnie z planem 15 lutego na PC, PlayStation 4 i Xbox One . Jak już wiadomo wracamy do postapokaliptycznego Hope County znanego z poprzedniej części, po wojnie atomowej. Nowy zwiastun fabularny. Źródło: Ubisoft Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ale ten dubbing kłuje uszy, chyba wiem dlaczego te murzynki dwie są takie wkur..zone. Seed po atomówkach zamknął się z jakąś murzynką w bunkrze i machnął jej dwie córeczki, a potem zwinął żagle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tylko FC1 i FC2. Reszta słabiutka, a Primal woła o pomstę do nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Nie ma chyba tematu "piątki", to napiszę tu. Skusiłem się na bezdroża Montany w FC5. Generalnie jest to dla mnie dokładnie ta sama gra co FC3, ale z innymi teksturami. Tak, jak w trójce odbijałem posterunki z dystansu, sporadycznie korzystając z łuku, tak samo robiłem tutaj. O ile odizolowana wyspa gdzieś na oceanie opanowana przez piratów jest do przyjęcia, tak cały stan w USA opanowany przez kultystów do tego stopnia, że można wywołać regularną wojnę jest... no... średnio tę koncepcję kupiłem. Ale okej, przymykam oko. Po Primalu jakoś podeszło mi wędrowanie ze zwierzętami, a że generalnie wolę je od ludzi, zatem olałem ludzkiego towarzysza, łaziłem głównie z psem lub pumą. Ta ostatnia przydatna o tyle, że eliminowała wrażych kultystów po cichu. Spoiler Sympatyczne, przydatne stworzenia. Momentami problemy z SI dawały o sobie znać, ale i tak było lepiej niż się spodziewałem. Spadłem pod mapę o dziwo tylko raz: Spoiler Po wylądowaniu i zostawieniu śmigłowca gdzieś pomiędzy drzewami zastałem taki widok: Spoiler I kilka innych, pomniejszych głupotek. Zadania skonstruowane są chyba całkowicie pod grę w kooperacji, takie miałem odczucie. Samemu to jakoś nudno, a im dalej w fabułę, tym bardziej absurdalne fale wrogów rzuca na nas gra. Wikipedia podaje, że ludność Montany to 1 050 493 osób. Bez cienia przesady przez te 30-kilka godzin wytłukłem z jedną trzecią tego No właśnie, ponad 30 godzin. Dziś chciałem pograć, ale Ubisoft staje na wysokości zadania, dzięki czemu po takim czasie, będąc całkiem daleko w fabule (ot, zostało mi zapełnić pasek Josepha, pozostała dwójka gryzła glebę)... wcięło mi sejwy. Pierwsze 10 sekund byłem wściekły, potem zobojętniałem i ani mnie to ziębi, ani parzy. Generalnie całkiem fajna gierka do pobiegania, postrzelania i odmóżdżającego, nieangażującego rozerwania się. Widoczki bywają naprawdę niezłe, dlatego na koniec parę zostawię: Spoiler Jeśli znacie "trójkę", "czwórkę" lub Primala, to nie polecam. Jeśli nie - warto sprawdzić, ale nie za taką cenę jak obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 @Sierioża - zagraj w New Dawn, to bezpośrednia kontynuacja Far Cry 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Wiem, ale nie skończyłem "piątki". Co to za przyjemność grać w kontynuację, skoro nie wiem co się stanie? Zresztą jak znam życie, to prócz innej kolorystyki jest to i tak to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi