PolskaStalkerka Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Więc w Agropromie(Czyste Niebo) w budce w której zaczyna się mini grę ze strzelnicą, znajdują się dwa pudełka tej dziwnej amunicji(po 30 sztuk) niepasującej do mojego pk i dragunova. Wie ktoś może w jakim pliku configów jest ona zapisana i pod jaką nazwą? Chciałabym przerobić ją na super specjalną amunicję, która pasuje do każdej spluwy i zabija każdego jednym strzałem(każdy shitmod musi mieć coś takiego), w zamian za fakt że w Zonie jest tylko 60 takich pestek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Godzinę temu, PolskaStalkerka napisał: Wie ktoś może w jakim pliku configów jest ona zapisana i pod jaką nazwą? Parametry są w pliku "weapons.ltx", szukaj ammo_7.62x54_ap Nazwę i opis znajdziesz w pliku tekstowym "st_items_weapons" - ammo-7.62x54-ap - nazwa amunicji - ammo-7.62x54-ap_descr - opis Potrzebne pliki masz w poniższej tej paczce: gamedata.7z Spoiler 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, PolskaStalkerka napisał: Chciałabym przerobić ją na super specjalną amunicję, która pasuje do każdej spluwy i zabija każdego jednym strzałem(każdy shitmod musi mieć coś takiego), w zamian za fakt że w Zonie jest tylko 60 takich pestek. @PolskaStalkerka- aby wykorzystać ją w dedykowanych/przewidywanych do użycia przez Ciebie broniach musisz do każdej z tych broni z katalogu weapons dopisać ten typ amunicji. Na przykładzie: [wpn_svu]:WP_SVU ( znajdziesz w gamedata /config/weapons) ...... ammo_class = ammo_7.62x54_ap, ammo_7.62x54_7h14, ammo_7.62x54_7h1, ammo_7.62x54_izomorf, 7.62.x54mm PP......( tylko najpierw sprawdz nazwę tej amunicji w plikach) Na pzrykładzie ammo [ammo_7.62x54_ap] Do zmiany parametrów wystarczą Ci dwie wartości k_hit = 4.8 ( obrażenia) k_pierce = 2.25 ( penetracja ) Edytowane 14 Lutego 2019 przez boberm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 PolskaStalkerka - jest to typowa - 3 typy amunicja do tzw. 7,62x54 - 7,62X54R - "Szur-szurów", czyli SWD i SWDS, PKM oraz do CKM SGMB. Jest 17 typów tej amunicji z tego 6 produkowanych jest w Polsce. Gdzieś na forum podkopsałem spawner do nieba, wgraj i będziesz miała tej amunicji do oporu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskaStalkerka Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Dzięki wszystkim ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi