Skocz do zawartości

Dead City Breakthrough / Martwe Miasto: Przełom - poradnik

Gość Diegtiariow

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Diegtiariow

Poradnik cz.1:

Pokaż ukrytą zawartość

Poradnik cz.2 - 12 dokumentów, karta dostępu do X-12 w Czarnobylu, ładunki wybuchowe:

Pokaż ukrytą zawartość

Wskazówki od @kondotier: (Inne miejsca spawnu dokumentów (X-16 i Baza Powinności))

Pokaż ukrytą zawartość

Arty dla Bagiennego doktora.

Cytat

7. Bagienny Doktor natomiast daje nam trzy namiary na schowki: w lab X-18 (pod Doliną Mroku), na Wysypisku (tam, gdzie baza bandytów w Czystym Niebie) i obok bazy najemników w Górskiej Dolinie (nowa lokacja). Odsyła nas do Leśnika i Sacharowa. Możemy wziąć kwest na 2 artefakty - Generator i Bączek ("Волчок") - są w Mrocznym Parowie.

Rozwiń  

Faktycznie Bagienny Doktor daje na nie namiar na Mroczny Parów. Bez dobrego detektora ich tam nie znalazłem. Nie jest to problem, ponieważ można je znaleźć też na innych lokacjach i nie musiałem tam wracać ze Swarogiem specjalnie po te arty.

Jak bezpiecznie dotrzeć do Bagiennego doktora.

Pokaż ukrytą zawartość

Inne miejsca spawnu dokumentów.

Lab na Jantarze X-16

Pokaż ukrytą zawartość

Baza Powinności.

Pokaż ukrytą zawartość

@kamil190  Dobrze by było, aby te inne miejsca spawnu przenieść do Twojego poradnika. Mój spojler cały wstawić do zrobionego przez Ciebie. Jestem pewien, że i pozostałe dokumenty będą gdzie indziej. Na MW nie miałem Kompasu i Swaroga.

Ciąg dalszy zmian w modzie.

Dokument na Wysypisku

Pokaż ukrytą zawartość

Dokumenty podziemia Agropromu.

Pokaż ukrytą zawartość

Wypasione detektory

Pokaż ukrytą zawartość

Inne wypasione schowki.

Pokaż ukrytą zawartość

Dokument w X18

Pokaż ukrytą zawartość

Dokument w Mrocznym Parowie.

Pokaż ukrytą zawartość

Schowki warte zachodu. Patrzą tylko leniwce.

Pokaż ukrytą zawartość

• 1 rok później...

Tak. Antyczit w tym modzie jest mocny. Ale nie do końca.

Jakiekolwiek grzebanie w plikach actor.ltx, system.ltx, outfit.ltx powoduje natychmiastowe wyloty. Jest też w nich jeden, rzadko spotykany wymyk. Po zmianie dowolnego parametru, gdy wrócimy do oryginalnej wartości, antyczit odczyta to jako trwałą zmianę i mamy permanentny wylot. Jedyne lekarstwo to kopia z plików bezpieczeństwa.  

Natomiast do woli możemy hasać w items.ltx i w folderze weapons. W nich antyczit nie działa.

@gucio46  No to pisz nie tutaj, a w jego temacie. I poradnik dla wcześniejszej wersji nic Ci nie pomoże, bo wszystkie dokumenty zostały przemieszczone.

v.3.0 ma własny poradnik.

Np. gdzie są na Wysypisku, podpowiadałem jakieś 2-3 dni temu. A grający wstawił zrzuty po ich odnalezieniu.

• Meta zmienił(a) tytuł na Dead City Breakthrough / Martwe Miasto: Przełom - poradnik
  • 1 rok później...