tybet64 Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Patrząc na filmy to zawaliłem chyba niejeden quest.Na filmie facet jest gdzieś w połowie gry i już zaliczył chipy a ja mam dopiero 17 a już teoretycznie zostały mi tylko oświadczyny.No i nie mam wszystkich kart dla trepa. Chyba za bardzo pędziłem do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 @tybet64 Tu masz rozpiskę całego questu:http://stalker-worlds.ru/forum/topic/2855-volna-monstrov/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Kart nie musisz mieć aby zdobyć jego schowek. Chipy to też zadanie dodatkowe. Mi nie było to potrzebne do rozpoczęcia fali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Kolejny problem mam. Dla Dragunowa mam prawie wszystkie arty tylko brak mi Korony i Upadłego Anioła. Za Chiny nie pamiętam skąd je wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 @tybet64 Coś mi świta, że art Upadły Anioł jest w schowku z wojennym fotoalbumem Kuzniecowa na CEA-1. A art Korona to jak nie w schowkach Kolekcjonera, to w schowkach Tubylca. Jest jeszcze parę schowków z rzadkimi atrami np. ten Resident Evila w rurze na Jupiterze albo bonusowy schowek po odkryciu tajemnicy wysp na CEA-2 ale to dość późno w grze są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Kolekcjonera i Tubylca mam załatwionych ,Wyspy zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Po uporaniu się z wyspami powinieneś mieć w pda info z jednego z dekoderów o bonusowych schowkach na CEA-2. Jest ich kilka, a w ostatnim plecaku znajdziesz kilkanaście unikatowych artów i Korona też tam powinna być. Albo po zrobieniu linii dotyczącej Cieni, po znalezieniu Gwiazdy Proroka Resident powie Ci o swoim schowku w rurze, też wypchany artami. No i jeszcze podczas schowków z archiwum wideo, w schowku stukniętego profesorka bodajże w X8 też znajdziesz wypchany schowek. W którymś z nich na pewno znajdziesz Koronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 O ile pamięć mnie nie myli - to Koronę dostajesz od Kalinina z ATP za któryś z questów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 W dniu 23.09.2019 o 21:38, Pure napisał: Dekoratora? Detektor chyba jest tez na wymiane w ofertach handlarzy, sprawdź w pda. Na nowe lokacje można iść raz. Potem już nie ma czego tam szukać. Zresztą tych lokacji jest może ze 4. No ale myślę że już na nich byłeś, bo troche już grasz w tego moda. Detektor na pewno ma Sacharow(przynajmniej u mnie). 17 minut temu, tybet64 napisał: Detektor na pewno ma Sacharow(przynajmniej u mnie). Kolejny raz zacząłem grać w TO i niestety zapomniałem kto daje info o Niewidzialnych schowkach.To raz. Po drugie uzbierałem wszystko dla Borowa (mp5 i reszta) a on nie chce odebrać.Trzeci problem z sarkofagiem- nie było przy monolicie teleportów i kamuflującego egzo.Gram już piąty raz i jescze nie miałem z tym problemów-teraz są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Detektor artefaktów jak mnie pamięć nie myli leży sobie na Jupiterze w biurowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 8 godzin temu, tybet64 napisał: problem z sarkofagiem- nie było przy monolicie teleportów - jak mniemam mózgi kontrolerów Łukaszowi dostarczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Jeszcze nie. 18 godzin temu, tybet64 napisał: Detektor na pewno ma Sacharow(przynajmniej u mnie). Kolejny raz zacząłem grać w TO i niestety zapomniałem kto daje info o Niewidzialnych schowkach.To raz. Po drugie uzbierałem wszystko dla Borowa (mp5 i reszta) a on nie chce odebrać.Trzeci problem z sarkofagiem- nie było przy monolicie teleportów i kamuflującego egzo.Gram już piąty raz i jescze nie miałem z tym problemów-teraz są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 4 godziny temu, tybet64 napisał: Jeszcze nie. Nie ma mózgów ->> nie ma teleportów . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 @tybet64 Wykonuj zadania Kutwy. Po wykonaniu kilku zadań opowie Ci o niewidzialnych schowkach. Co do zamówienia Borowa to nie pomogę, nie pamiętam warunków jakie trzeba przy tym spełnić. Aby przy Spełniaczu pojawiły się teleporty i egzo maskujące to tak jak wspomniał @boberm musisz wykonać zadanie Łukasza na mózgi kontrolerów. Do mózgów trzeba jeszcze dorzucić chyba 300 tysi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Tam coś z tymi MP5 było. Trzeba było mieć nie tą zwykła wersję tylko specjalną. Albo z powiększonym magazynkiem albo z tłumikiem. Musisz popróbować. No i sprzęt 100% sprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Dzięki za podpowiedź, spróbuję z innymi. Z Zacharem też mam ten problem. Próbowałem z wszystkimi (chyba) Saigami i też nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam.Znowu problem. Tym razem z Maxem Luberem (ten od Odtwarzacza i fleszek muzycznych). Wszystko już dostał łącznie z gitarami i nic już nie chce ode mnie ale cały czas pokazuje mi że coś chce.I nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Pisząc o tym modzie, używamy skrótowca OP. Nikt się nie zastanawia co się pod nim kryje. Czytając jednak zapytania grających doszedłem do tego, że bez większej przesady można to OP odczytywać jako OGROM PROBLEMÓW. A cyferki przy OP oznaczają wykładnik potęgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 W dniu 23.09.2021 o 20:13, tybet64 napisał: Dzięki za podpowiedź, spróbuję z innymi. Z Zacharem też mam ten problem. Próbowałem z wszystkimi (chyba) Saigami i też nic. Zachar potrzebuje -10 gps-ów -10 saig ( nie pamiętam czy 100% sprawnych) -150 czekanów -200 strzałek -300 srutu -500 kartaczy Sprawdz czy masz wszystko we własciwych ilościach A w kwestii Lubera : PDA załatwiłeś , jajo przyniosłeś i jego muzyczne pierdołki też? A kopyta i wódę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Luber na końcu to chciał parę rodzajów tych gitarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) Wszystkie fleszki, mp3, gitary mu załatwiłem. I (chyba) kolejne powinny być bałałajki ale po przyniesieniu gitar już nic nie chciał. Które jaja mam przynieść? Kopyta dzika? Edytowane 25 Listopada 2021 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 59 minut temu, tybet64 napisał: I (chyba) kolejne powinny być bałałajki ale po przyniesieniu gitar już nic nie chciał. Które jaja mam przynieść? Kopyta dzika? Potrzeby lubera - PDA -jajo arachnidów z Mrocznego Parowu - komplet fleszek muzycznych plus MP Player - harmonijka , lub gitara , lub bałałąjka ( do wyboru ) - 6 lub 8 butelek wódy plus taka sama ilośc kopyt do zrobienia nalewki:-) Koniec chciejstwa Lubera - kolejności nie pamietam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Jeśli dobrze pamiętam to nalewka jest dla Propera(czy jakoś tak).Chociaż z tym PDA może coś nie tak być bo ja go kupiłem od jakiegoś bandosa i nawet jak go oddałem to cały czas miałem znacznik na tego bandytę. Dopiero jak go mutanty ukatrupiły to zniknął. Edytowane 26 Listopada 2021 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, tybet64 napisał: Jeśli dobrze pamiętam to nalewka jest dla Propera(czy jakoś tak).Chociaż z tym PDA może coś nie tak być bo ja go kupiłem od jakiegoś bandosa i nawet jak go oddałem to cały czas miałem znacznik na tego bandytę. Dopiero jak go mutanty ukatrupiły to zniknął. Prapor potrzebuje do nalewki bodajże oczka miesacza . Jak zlecenie Lubera na PDA zostało "zamkniete", winieneś je miec w zadaniach zakończonych . Jako nagrode dostac winieneś receptę na "Duszę z elektry". Za muzyczne zbiory - winieneś dostac perka "meloman" plus jakieś fanty Za jajo arachnidów - recepta plus rubinowy artefakt - nie pamietam juz jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Mam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi