Dr_Sztychowka Posted April 18, 2020 Report Share Posted April 18, 2020 Witam. Zainstalowałem sobie grę i wszystko tam chodziło odziwo dopóki nie zakończyłem misji dla Wilka czy Pietruchy, nie wiem kogo. Nie pokazywał mi się licznik geigera i nie wiedziałem że radiacja wyżera mnie od środka. Wczytywałem tak z 10 razy save bo myślałem że coś może się uda, nie udało się znaleźć apteczki czy czegoś lecz w zamian gdzieś podział się hud. Wczytałem od nowa misję i dalej hud- a nie ma. Zacząłem patrzyć czy w opcjach coś jest i faktycznie było. Zmiana hud- u, zacząłem zmieniać ale to nic nie dawało. Dalej hud- u nie ma i tak to trochę bez sensu dla mnie tak grać. Dla aktywnych na forum, tak to ja od problemu z uruchomieniem moda "Złota kula" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 19, 2020 Report Share Posted April 19, 2020 @Dr_Sztychowka Gdy znika HUD, kliknij w "+" na numerycznej. A jak go chcesz schować, to klikasz "-". Przywracanie znów "+". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchozoleq Posted January 14, 2023 Report Share Posted January 14, 2023 dalej jak klikam plus to nie dziala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 @Muchozoleq a to czasem nie jest to fabularne popsucie się pda, chyba też wtedy znikał hud w niektórych/wszystkich? wersjach solianki. Nie miałeś po tym różowego smsa z przemyśleniami, że trzeba z tym problemem iść do Baru. Kiedy to się stało? Po pierwszym wyjściu z x18? Jeśli tak to mnie dopadało w różnych momentach w zależności od wersji, już po wyjściu z labu w Dolinie Mroku, na następnej lokacji czy nawet na Kordonie czy Wysypisku chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 Z tego co pamiętam to w Op 2.1 był problem z Hudem jak go zmieniałeś to znikał. Ja musiałem jeszcze raz grę rozpoczynać. Pytanie a w zasadzie dwa pomocnicze. 1. Możesz z kimkolwiek gadać? Jak podejdziesz ma okno dialogowe 2. Jak próbujesz odpalić hud albo inwentarz wszystko Ci znika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts