tom3kb Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 Taki hicior, a tu cisza czyżby wszyscy już mieli i ograli? Tak jak w temacie, na Epicu za darmo GTA 5 do pobrania. Oferta ważna do 21 maja 2020. https://www.epicgames.com/store/pl/product/grand-theft-auto-v/home?epic_affiliate=lowcygier&epic_gameId=0584d2013f0149a791e7b9bad0eec102 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 Biorąc pod uwagę to, co się działo przynajmniej jeszcze 2 dni temu z serwerami Epic Store - to na ciszę mi to nie wygląda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 (edited) GTA III, vice, san andreas - kiedys podkopsałem to córce i pokazałem kody m.in. na kasę, moc zabawy, nie brały misji tylko łaziły po sklepach, kupowały sprzedawały, fajna gra dla dziewczyn. p.s. aezakmi i z ich pokoju dobiegało tylko: łoooo a to gdzie kupiłaś? lub ale żeś fajna chatę kupiła! ja chce także taki wóz! Edited May 20, 2020 by vidkunsen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwinny Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 Ja już ściągnąłem ale dopchać się do trybu online teraz to katorga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 Ile waży to cudo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwinny Posted May 19, 2020 Report Share Posted May 19, 2020 90gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 W GTA to parę razy zagrałem na "pleju szaraku- psx" potem na pc ale to było w latach 90-tych i jakoś tak nie widziałem w niej, w tej grze niczego ciekawego. Kolejna sieczka pseudo fabuły i innych takich bzdetów więc czy to wersja 5 czy 88 to jeden kij. 90 GB - ha ha ha, 90 Gb za 10000 odcieni zieleni i 0 logicznej fabuły - nowatorskiej w stosunku do poprzednich części. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodrise Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 Ale GTA 5 ma bardzo dobrą fabułe. Widać, że nie grałeś a piszesz głupoty żeby tylko pisać. 12 godzin temu, Zwinny napisał: Ja już ściągnąłem ale dopchać się do trybu online teraz to katorga Online sobie odpuść. Jest taki wysyp cziterów, że szkoda nawet się logować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 Grałem i doszedłem do wniosku, że głupota jest dalej w tego typu gry tracić czas, postawiłem na strategiczne gdzie nacisk jest na planowanie ruchów (jak w grze zabić króla - dla mniej kumatych ze staroperskiego - szach - mat (w oryginale termin ma 6 zgłosek), przewidywanie zachowań przeciwników nie na łażeniu jak naćpany patol po sztajferniach, slamsach, bandungach i zbieranie kasy na kolejny katar kolumbijski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwinny Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 Idąc tym tokiem głupotą jest prawie wszystko na czym tracisz czas, strategii też to się tyczy Granie to rozrywka a gta robi to doskonale, lepiej zagraj a nie pitol jak zgred jakiś 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 (edited) Dlatego gram ale nie w GTA i nie mam nic do tego żeby inni w to grali, gram w Postale, Panzer Corpsy, Company of Heroes, Necrovision 1 i 2 - bo to polska gra! czasem zagram w berka z była teściowa - Alien vs Predator - marine coś tam. Edited May 20, 2020 by vidkunsen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodrise Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 A propos darmowego grania...na Epiku znowu dali czadu. Civilization 6 za darmo :)))). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 21, 2020 Author Report Share Posted May 21, 2020 @bloodrise a jeśli potwierdzą się przecieki tak jak z Cywilizacją to następne mają być Borderlands: The Handsome Collection (28 maja – 4 czerwca) ARK Survival Evolved (4 – 11 czerwca) 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts