tom3kb Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Taki hicior, a tu cisza czyżby wszyscy już mieli i ograli? Tak jak w temacie, na Epicu za darmo GTA 5 do pobrania. Oferta ważna do 21 maja 2020. https://www.epicgames.com/store/pl/product/grand-theft-auto-v/home?epic_affiliate=lowcygier&epic_gameId=0584d2013f0149a791e7b9bad0eec102 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Biorąc pod uwagę to, co się działo przynajmniej jeszcze 2 dni temu z serwerami Epic Store - to na ciszę mi to nie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) GTA III, vice, san andreas - kiedys podkopsałem to córce i pokazałem kody m.in. na kasę, moc zabawy, nie brały misji tylko łaziły po sklepach, kupowały sprzedawały, fajna gra dla dziewczyn. p.s. aezakmi i z ich pokoju dobiegało tylko: łoooo a to gdzie kupiłaś? lub ale żeś fajna chatę kupiła! ja chce także taki wóz! Edytowane 20 Maja 2020 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ja już ściągnąłem ale dopchać się do trybu online teraz to katorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ile waży to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 90gb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 W GTA to parę razy zagrałem na "pleju szaraku- psx" potem na pc ale to było w latach 90-tych i jakoś tak nie widziałem w niej, w tej grze niczego ciekawego. Kolejna sieczka pseudo fabuły i innych takich bzdetów więc czy to wersja 5 czy 88 to jeden kij. 90 GB - ha ha ha, 90 Gb za 10000 odcieni zieleni i 0 logicznej fabuły - nowatorskiej w stosunku do poprzednich części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ale GTA 5 ma bardzo dobrą fabułe. Widać, że nie grałeś a piszesz głupoty żeby tylko pisać. 12 godzin temu, Zwinny napisał: Ja już ściągnąłem ale dopchać się do trybu online teraz to katorga Online sobie odpuść. Jest taki wysyp cziterów, że szkoda nawet się logować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Grałem i doszedłem do wniosku, że głupota jest dalej w tego typu gry tracić czas, postawiłem na strategiczne gdzie nacisk jest na planowanie ruchów (jak w grze zabić króla - dla mniej kumatych ze staroperskiego - szach - mat (w oryginale termin ma 6 zgłosek), przewidywanie zachowań przeciwników nie na łażeniu jak naćpany patol po sztajferniach, slamsach, bandungach i zbieranie kasy na kolejny katar kolumbijski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Idąc tym tokiem głupotą jest prawie wszystko na czym tracisz czas, strategii też to się tyczy Granie to rozrywka a gta robi to doskonale, lepiej zagraj a nie pitol jak zgred jakiś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Dlatego gram ale nie w GTA i nie mam nic do tego żeby inni w to grali, gram w Postale, Panzer Corpsy, Company of Heroes, Necrovision 1 i 2 - bo to polska gra! czasem zagram w berka z była teściowa - Alien vs Predator - marine coś tam. Edytowane 20 Maja 2020 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 A propos darmowego grania...na Epiku znowu dali czadu. Civilization 6 za darmo :)))). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 @bloodrise a jeśli potwierdzą się przecieki tak jak z Cywilizacją to następne mają być Borderlands: The Handsome Collection (28 maja – 4 czerwca) ARK Survival Evolved (4 – 11 czerwca) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi