Skocz do zawartości

Misery

Junx

Rekomendowane odpowiedzi

@Dr_Sztychowka właśnie teraz przejrzałem moddb i autor na nowo wrzucił moda razem z patchem tłumacząc że przypadkiem usunął linki. Nie wiem którą wersję moda pobrałeś jeżeli tą gdzie nie było patcha już dorzuconego to z tego linku pobierz moda https://www.moddb.com/mods/misery-the-armed-zone/downloads/the-armed-zone-20-beta.

W razie czego dorzucam patcha którego sam wrzuciłem https://www.mediafire.com/file/sa2m8wh4q7dzjl3/TAZ_2.0_BETA_patch_1.12.3.1.7z/file

• Za szczególną pomoc 2

• 1 miesiąc temu...
  • Gość zablokował(a), zablokował(a) i zablokował(a) ten temat
  • 9 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...

Cześć wszystkim.

Szukam moda o nazwie M.I.S.E.R.Y.  w wersji 2.1.1. Chciałbym się dowiedzieć skąd go pobrać albo czy ktoś posiada tego moda i mógłby go udostępnić.

Grałem w najnowszą wersję 2.2.1. ale mi się nie podoba i wolałbym wrócić do wersji 2.1.1. w którą grałem po raz pierwszy i mi najbardziej przypadła do gustu.

Z strony ModDB można pobrać tylko wersje 2.2.1. wersje 2.2. wersje 2.1.

Dzięki za pomoc.

Edytowane przez diablo1a

@diablo1a no właśnie słabo to widać. Do samego patcha 2.1.1 linków nie widzę, żeby sobie spatchować wersję 2.1.

Możesz w googla wpisać misery 2.1.1 i na niższych wynikach na jakiś paru dziwnych stronkach niby jest jeszcze download do takiej wersji ale jak przekierowują na moddb albo nie mają swojego hostingu to już raczej nie znajdziesz..

7 godzin temu, tom3kb napisał(a):

@diablo1a no właśnie słabo to widać. Do samego patcha 2.1.1 linków nie widzę, żeby sobie spatchować wersję 2.1.

Możesz w googla wpisać misery 2.1.1 i na niższych wynikach na jakiś paru dziwnych stronkach niby jest jeszcze download do takiej wersji ale jak przekierowują na moddb albo nie mają swojego hostingu to już raczej nie znajdziesz..

Dzięki za pomoc. Chyba z 2 lata temu pobrałem z jednej strony wersje 2.1.1. ale było kilka błędów. A pamiętam że jak grałem po raz pierwszy w wersje 2.1.1. to nie miałem żadnego błędu.

30 minut temu, diablo1a napisał(a):

Dzięki za pomoc. Chyba z 2 lata temu pobrałem z jednej strony wersje 2.1.1. ale było kilka błędów. A pamiętam że jak grałem po raz pierwszy w wersje 2.1.1. to nie miałem żadnego błędu.

8 godzin temu, tom3kb napisał(a):

Najwyżej pogram w wersje 2.1 i zobaczę czy mi przypadnie do gustu czy nie.

@diablo1a albo zerknij w changelog od tej wersji 2.1.1 jak zmiany są tylko jakieś kosmetyczne to spokojnie możesz grać w 2.1.

Ale jak okaże się, że naprawia jakieś krytyczne bugi co miał poprzednik to pasuje się zastanowić czy nie grać w najnowszą wersję jeśli tej twojej ulubionej nie idzie znaleźć.

8 minut temu, tom3kb napisał(a):

@diablo1a albo zerknij w changelog od tej wersji 2.1.1 jak zmiany są tylko jakieś kosmetyczne to spokojnie możesz grać w 2.1.

Ale jak okaże się, że naprawia jakieś krytyczne bugi co miał poprzednik to pasuje się zastanowić czy nie grać w najnowszą wersję jeśli tej twojej ulubionej nie idzie znaleźć.

Grałem 3 dni temu w najnowszą wersję 2.2.1. ale przestałem ponieważ kilka rzeczy zostało zmienionych  i mi to przeszkadza. Pogram w wersje 2.1 albo 2.2

Karabin gaussa już nie ma takiego mocnego przybliżenia. Nadaje się do walki tylko na blisko odległośći. A egzoszkielet ma kilka opcji ulepszenia usuniętych i waży 48 kg.

Teraz, diablo1a napisał(a):

Grałem 3 dni temu w najnowszą wersję 2.2.1. ale przestałem ponieważ kilka rzeczy zostało zmienionych  i mi to przeszkadza. Pogram w wersje 2.1 albo 2.2

Karabin gaussa już nie ma takiego mocnego przybliżenia. Nadaje się do walki tylko na blisko odległośći. A egzoszkielet ma kilka opcji ulepszenia usuniętych i waży 48 kg.

Dzięki za pomoc.