smox Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wejście do tunelu jest jedno, do kontenera wchodzimy od tyłu tzn. od końca tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jak znajduje broń Freemana to dalej mam sprawdzić kontener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tak. Karabin rodowy jest w innym kontenerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedź bo już myślałem że to bug i nic z tego zadania nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ZAKOŃCZENIE JEST FAJNE :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody2 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 A ja mam patcha 1.0006 mog? zagra? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 U?yj 2 sposobu na patcha 1.004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Teoretycznie by? pisany pod 1.004. W kolejnym patchu 1.1.3 by?a adaptacja do 1.005. Odpowiednie linki masz w pierwszym po?cie. Raczej 1.006 nie powinien si? gry??. Ewentualnie mo?esz zrobi? downgrade do 1.004 http://www.stalkerteam.pl/topic/1972-zmiana-patcha-1006-na-1004/ sposób nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody2 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Dzi? gra?em na patchu 1.0006 wszystko dzia?a bez zarzutu wgra?em tego fixa pod 1.0005 i nie mia?em ?adnego wylotu a jestem ju? w prypeci szczerze polecam ten Mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam. Jest jakaś komenda w gamedacie, dzięki której można zwiększyć amunicję przy trupach ? Nie chce mi się zbierać po 3 sztuki :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jest . Wchodzisz w Gamedata/Config/Misc i tam masz configi . Zaczynają się od słowa DEATH . Jest tam death_items_count i to jest config od ammo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 FATAL ERROR [error]Expression : (m_tClassID == CLSID_SPECTATOR) || (size > sizeof(size)) [error]Function : CSE_Abstract::Spawn_Read [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\xrServer_Object_Base.cpp [error]Line : 307 [error]Description : cannot read object, which is not successfully saved :( [error]Arguments : rad_stalker_dead Podczas początkowego ładowania gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A używałeś do niego jakiegoś spawnera? jak tak to wywal go i nie dokładaj do niego takich rzeczy. Mod chodzi bez problemu grałem w niego bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Czysta gra na patchu 1.0004 (Niestety spolszczona bo żyję w Anglii, a na allegro nie chciało się zamawiać więc ENG kupiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 W jaki sposób spolszczyłeś grę ? Użyj mojego sposobu, i ugotuj moda. Z logu wynika że jakiś obiekt świata gry nie możne zostać odczytany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Sprawdź czy wszystko dobrze zainstalowałeś. Rosjanie mieli takie wyloty, powodem było uszkodzone ichniejsze "zruszczenie" :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Ok. Naprawiłem. Czy jest możliwość cichego zabójstwa w Priboiu ? Edytowane 6 Czerwca 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Tu może tkwić błąd. Spróbuj odpalić czysty Cień Czarnobyla, bez moda na tym dziwnym spolszczeniu. Nawet nie wiedziałem, że takowe istnieje Edit: Ściągnąłem sobie takowe z tej strony 24coś tam i widzę, że to po prostu plik gamedatadb9. I teraz dręczy mnie pytanie.ten twój angielski stalker to jest jaka wersja? Po instalacji na jakiej literce kończą ci się pliki gamedata? Piszesz, że zainstalowałeś patch 1.004WW. Powinieneś zainstalować pl. Do pobrania stąd http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1603 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To spolszczenie to nic innego jak gamedata.db9, tylko nikt nie zadał sobie tego trudu, by załączyć BIN ... Prawdopodobnie, wersja ENG ma zmienione coś tam, potrzebujesz przenieść katalog BIN z PL wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jak zainstaluje polskiego patcha to bin mu się nadpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Możesz zamówić przecież pl w sklepie internetowym albo wydanie archiwalne CDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie do końca, patche są typu nadpisującego, tylko już nie pamiętam które, do tego nie podmieniają wszystkich plików, a cześć. Nie podmieniają całych plików, a tylko dopisują dodatkowe linię do już istniejących, po tym powstanie ''mishmash'' Z reszta i tak nie zainstaluje patcha bez zmian w rejestrze, a o tym nic nie pisał. Kolejne, podczas instalacji jeżeli są sprawdzane CRC patch też się nie zainstaluje., stwierdzając że plik jest uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Skoro mieszkasz w Anglii, to czemu nie możesz grać na wersji ENG? Powinieneś znać język Prawie na pewno to spolszczenie powoduje błąd. Odinstaluj grę, zainstaluj na nowo bez spolszczenia, wgraj Priboi Story i spolszczenie do Priboi Story. Powinno być wystarczająco dużo po naszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Już ok. Działa :) Czy w Priboyu jest możliwość stealth'u ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi