czernobyl10 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Mi się podoba i zmusza do myślenia i kombinowania a co najważniejsze jest stabilny. Pamiętam że miałem jednego buga i to spowodowanego spolszczeniem. Poza tym to żadnych bugów. Kolejne zmagania w Prypeci, mało amunicji, pełno mutantów i ukrytego monolitu, chce dostać się do hotelu ale po drodze sporo ciężkiej walki, wczytanie sejwa i do przodu, poziom trudności wysoki. Możecie podpowie mi ktoś jak dostać się do hotelu, frontalny szturm kończy się klapą, monolitowcy i mutanty są wszędzie, powoli do przodu i załatwiają mnie w budynku, jakieś porady? [warnbox]Już 2 raz. Ostrzeżenie. - DDino[/warnbox] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Prypeć to istny horror pełno zombiaków,himer,kontrolerów,burerów i pomniejszego mutanctwa, załatwiam monolitian ale powiem cały czas palec na spuście i ogień ciągły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dobra zaczynam z tym zabawę Pobieram ! EDIT://// Macie jakiś inny upload ? Pobiera mi się 20 kb/s ..... Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wejdź na strone dezowave tam pobierzesz bezproblemowo ewentualnie stalkerfiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Już mam. Jeśli malakas to mistrz Soly a kobal to mistrz zewu monolitu to ja się piorę za priboya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Rychło w czas Dino Ja Priboia przeszedłem cztery razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 To mój ulubiony mod, nie należy do najłatwiejszych i ma elementy logiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 No to po zabawie mam Pogram sobie od dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Warto zagrać, wykonywać misje poboczne i zbierać kase na dodatkowe bronie i pancerze, w barze u Donreby naprawiasz broń i pancerze, warto mieć noktowizor pozwala widzieć gdzie są anomalje, przyda się w tunelu na wysypisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Znajduję się aktualnie w sali z monpliciarzami którzy w transie siedzą wokół ogniska, gdzie mam znaleźć windę z dokumentami w plecaku, która to winda, w którą stronę mam iść bo już się trochę pogubiłem.Byłem już przy jednej windzie ale tam nic nie było. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Przecież jest poradnik http://www.stalkerteam.pl/topic/542-poradnik-do-priboi-story/ . Plecak jest w szybie windy w budynku Gastronomu tego po prawej patrząc na stadion.Notabene w Gastronomie po lewej też jest plecak tylko nie w windzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Wiem że jest poradnik, zaglądałem tam. Byłem przy jednej windzie ale nie było tam plecaka, jest jeszcze jakaś winda w budynku Gastronomu i o tą winde chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Musisz iść do tego Gastronomu I zeskoczyć do tego szybu windy Jak nie ma plecaka to masz buga , ale nie słyszałem specjalnie by w Priboiu coś ginęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Teraz jestem w sali z monolitem to ten Gastronom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Nie to nie jest Gastronom .Gastronom to budynek na którym pisze GASTRONOM . Ty zapewne jesteś w domu Pioniera na środku mapy.Masz iść na prawą stronę mapy , masz przecież zaznaczoną pozycję Priboia przy plecaku na załączonej mapce , sorry ale prościej już ci nie umiem wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Byłem przy jednej windzie jest otwarta, od góry też są otwarte drzwi tak że można na nią wskoczyć ale tam nie było dokumentów, chyba nie chodzi o tą winde, jeszcz jeszcze jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Masz iść do budynku GASTRONOMU w prawym górnym rogu mapy , tam wejść na piętro , znaleść szyb windy , wskoczyć do szybu i tam znaleść plecak.W plecaku będą potrzebne dokumenty.Po za tym w Prypeci są jeszcze dwa dokumenty w niebieskich skrzyniach i jeden pendrive w plecaku w GASTRONOMIE po lewej leżącym w jednym z pokoi.To wszystko , proste jak sam wiesz co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Już byłem przy jednej windzie która była otwarta ale tam nie było dokumentów to chyba nie ta winda? Dobra znalazłem winde i dokumenty, trzeba się było nabiegać a amunicji tyle co na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Grałem wcześniej ale nie brałem tego zadania. Jestem na miejscu w którym powinna być broń ale nie ma tu nic, gdzie ją znajde, czy to jakiś bug i dać sobie spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Może ta broń spawnuje się po wzięciu odpowiedniego zlecenia od Łowcy w Barze? Albo spróbuj od początku lokacji i pochodź w odpowiednim miejscu z włączonym przyciskiem "F"- może wpadła pod tekstury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wziąłem to zadanie i nic tam nie ma choć jestem na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Z rodową są problemy, też je miałam. Zaczynając solę teraz znalazłam ją w kontenerze równocześnie z tą drugą, dla Freemana. A zadanie miałam tylko na Freemana. Spróbuj jeszcze raz, z autosejwa może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Też wczytałem od nowa lokacje i to samo to chyba jakiś bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mam nadzieję, że wiesz gdzie szukać tej strzelby. Jest w tunelu w drugim kontenerze, wejście od tyłu. Grałem w Priboia 1.1, 1.3 teraz w Priboia Ukryte Zagrożenie i nigdy nie miałem problemu z tym zadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wejscie od drugiej strony do tunelu tzn nie od tej z której wchodzimy i znajdujemy ciało Gordona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi