Gość Diegtiariow Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Tytuł oryginalny: Hibernation Evil - Эпизод II Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004, 1.0006 Data premiery: 04.01.2021 r. Autorzy: Кирилл Левшин, Амон Нихродский OPIS: Spoiler Hibernation Evil - Epizod II to bezpośrednia kontynuacja wydarzeń przedstawionych w pierwszym epizodzie, którego ukończenie jest wymagane w celu poznania dalszej historii. Linia zadań została ulokowana na nowej lokacji, Dworzec w Limańsku oraz lekko zmienionym Kordonie. Od autora: Spoiler Historia rozpoczyna się po zakończeniu pierwszego epizodu, a więc jego przejście jest wymagane, aby zrozumieć, o co chodzi. Autorzy i ich mody, które zostały wykorzystane: Spoiler sinkent, ed_rez, wasp2012, Marco_M, RMA, Gaz24, qwqwqw, gosuke, Александрыч, BoNDeX, döe, Новый Арсенал, LST, EWP, stalomoderr, GUNSLINGER, purke62. SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Cień Czarnobyla 1.0004 lub 1.0006. Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modem należy umieścić w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Torrent - [KLIK] Patch: Yandex - [KLIK] GoogleDrive - [KLIK] Dodatek autorstwa drCarabas: Yandex - [KLIK] Zmiany: Spoiler Przeredagowanie dialogów. Zmieniono wymiary GG - teraz nie utknie w piwnicy Lekko zwiększona wytrzymałość. Dodano kompas do minimapy. Od teraz broń długa znajduje się w drugim slocie. Aby skorzystać z noża należy go wyrzucić i podnieść. Źródło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Fiks na PSI udary: https://drive.google.com/file/d/1i43HpKPvRrDxoUeoHnxl-HusuhQrrZPN/view Zaczynasz goły i wesoły - dosłownie niczego nie posiadasz a w pakamerze obok pierwsze spotkanie. p.s. - nakładka kumulatywna: https://yadi.sk/d/DA0GMUTZIZtzhQ Spoiler Edytowane 5 Stycznia 2021 przez vidkunsen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Nawet fajny mod, lekki psychodelik. O wiele bardziej podobał mi się od epizodu z numerem jeden, uważam, że jest ciekawszy. Graficznie Hibernation Evil - Epizod II to praktycznie Cień Czarnobyla z ciągłym zachmurzeniem, do tego niewielka paczka broni plus fajne dźwięki. Łatwo nie jest, zadania nie są oznaczone na mapie, a do tego modyfikacja wymaga od gracza sporo cierpliwości oraz dokładnego czytania dialogów, SMS-ów i przeglądania notatek w PDA. Sporo szukania i biegania, momentami nasz bohater bez imienia wręcz fruwa w czasie i przestrzeni. Dodatkową atrakcją jest lokacja Dworzec w Limańsku, na której bez pokazanej lokalizacji poruszamy się prawie po omacku. Niby niewiele, ale wystarczyło, żeby mnie zainteresować i zachęcić do zapoznania się z zapowiedzianym epizodem nr 3. Spoiler 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Znalazłem kumulatywny patch, wymagający nowej gry: https://drive.google.com/file/d/1cqKvSMkhbMvS6GtB87CX5COxmzENBw8t/view @kamil190 sprawdź go. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 PILNE !!! Próba rozpakowania patcha kumulatywnego pobranego z Google, zakończona skasowaniem paczki przez Win Defendera, jako zawierająca trojana. @kamil190 Jak to wygląda u Ciebie. A także u innych, którzy usiłowali patcha zainstalować? Natomiast patch pobrany z Yandeksa ( wpis @vidkunsen ) nie został oprotestowany. DODANO: Nie udało mi się moda uruchomić, mimo stawiania na rus podstawkę. A że pierwsza część rewelacją nie była, to sobie dałem z E II spokój, został koszykarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Wszystko, co jest potrzebne do gry, znajduje się w #1 tematu, przynajmniej tak było w moim przypadku. Wszystko się rozpakowało i chodziło, jak trzeba. Potch zapodany przez @vidkunsena dotyczy epizodu pierwszego. Epizod 2 nie ma prawa działać z tym patchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 @gawron Moda i patcha pobierałem z odsyłaczy z #1. Do paczki z modem Defender nie miał zastrzeżeń, natomiast paczkę pobraną z odsyłacza do patcha wysłał na kwarantannę, twierdząc że zawiera trojana. Pobrałem patch ponownie i to samo. Nie mam żadnych innych antywirusów. Dlatego prosiłem o sprawdzenie tego patcha kumulatywnego. A wpis @vidkunsena należy poprawić, bo wprowadza w błąd. Przy odsyłaczu na Yandeksa, nie ma nic, co by sugerowało że to patch do Epizodu 1. Przyjąłem go jako patch do tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi