ProfesorGamora Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Witajcie Stalkerzy Chciałbym sobie odświeżyć całą serie stalker, niestety gra się troszkę zestarzała w szczególności pierwsza część. Aktualnie poszukuje modyfikacji, której celem jest odświeżenie pierwszej części stalkera. Natrafiłem na modyfikację o nazwie Radiophobia 2-która wydaję się świetna lecz nie jest spolszczona, a na tym bardzo mi zależy. Poszukuję modyfikacji która znacząco poprawia mechaniki gry, grafikę oraz balistykę broni i jest spolszczona(bardzo zależy mi na klimatycznym polskim lektorze) Fabularnie może być to klasyczna pierwsza część stalkera, lub znacząco rozszerzona Dziękuje i pozdrawiam! Udanych łowów stalkerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 @ProfesorGamora a pierwsza Radiofobia nie może być? Bo ona była apolszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 @ProfesorGamora Na początek to na forum. Z nami nie zginiesz w jakiejś anomalii. Jest na forum świeżutki dodatek graficzny do CCz v.1.0006. Nie zmienia fabuły. Nie używałem go, ale mimo że był testowany na wersji angielskiej, to zmiany nie powinny kolidować z polską podstawką. Ale jest jeszcze inna metoda szybkiego przypomnienia sobie wszystkich podstawek jednocześnie, uzupełnionych o niektóre zadania i lokacje nie wykorzystane do podstawek. Są to mody: 1. W wersji klasycznej, Dejavu 2. Jego unowocześniona wersja, z lepszą grafiką i trudniejszą rozgrywką. To Dejavu Outfater add-on. Nie napisałeś, czy znasz tylko podstawki, czy masz większe doświadczenie z modami do stalkera, więc teraz trudno jest Ci coś konkretnego zaproponować. Do Czystego Nieba nie pojawiły się takie modyfikacje. Może Second Breath, ale tu powinien głos zabrać @Agrael Natomiast do Zewu Prypeci jest kilka, ale nie są przetłumaczone. Za to modów przetłumaczonych, sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Temat przeniosłem do odpowiedniego działu. @ProfesorGamora Witaj na forum A znasz Autumn Aurora 2.1 ? Zadebiutował w 2015 roku, ale wciąż cieszy oko. Ewentualnie wypróbuj pierwszą część Radiofobi. Jeżeli zależy Ci na rozszerzeniu podstawki, to świetnym modem jest OGSR. Second Breath na platformie Czystego Nieba głównie skupia się na oprawie wizualnej. Boryka się z drobnymi problemami, ale grę jak najbardziej można ukończyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi