Agrael Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdy będzie zadowolony, ale próbować można. Mogę zaproponować takie grafiki dla Zasłużonego, Elitarnego i Moderatora: Spoiler Zasłużony i nowy detektor Weles: Elitarni i nowy Gauss: Moderator i zestaw apteczek: W każdej chwili mogę zamienić, aczkolwiek ciężko znaleźć odpowiedniego Gauusa. Przypominam, że każdy może zaproponować własną grafikę w wymiarach 96 x 46. W dniu 27.08.2021 o 20:28, wariat napisał: W sumie to mi też to niepotrzebne, żadne ikonki itp i by mi to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie. Ale z drugiej strony.... Grafiki grup mają tak naprawdę jeden cel - zapełnienie pustego obszaru na profilu ( pomiędzy nazwą grupy, a ilością postów ). Jeżeli przy okazji dobrze by się prezentowały, to czemu by z tego opcji nie skorzystać W dniu 27.08.2021 o 21:49, Dr_Sztychowka napisał: A co jakby ktoś mógłby wybierać sobie np. 3 różne obrazki związane z jego tytułem? Jakby taka opcja w ustawieniach konta? I każdy inny tytuł po 3 obrazki i sobie wybrać można jeden z nich. To by było najlepsze rozwiązanie, ale takiej możliwości aktualnie nie ma. Chyba że @portals coś by wykombinował, ale podejrzewam, że nie byłoby to takie proste. W dniu 27.08.2021 o 18:25, tom3kb napisał: @Agrael no i do Zasłużonych przechodzą też ci co pełnili jakieś funkcje na forum. To prawda. O grupach na forum można się więcej dowiedzieć w Tym temacie. Może ktoś pominął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Dla moderatora, którego rolą na forum jest "naprawianie" różnego rodzaju niepoprawności, zamiast apteczek to raczej narzędzia by pasowały. A dla Elitarnych coś, co i w modach nosi nazwę "elitarny", lub taki wyjątkowy artefakt jakim jest "Serce Oazy". Może ktoś poda jeszcze inny przykład wyjątkowego artefaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @kondotier Moderatorowi ustawiłem narzędzia precyzyjne: Spoiler Chciałbym, żeby zaczął z nich korzystać na forum. Kolejna propozycja dla Elitarnych ( Monolit ) Spoiler A Sekretarzowi dodałem nowe PDA: Spoiler Mogę ustawić Elitarnym nowego Gaussa, Monolit. Ewentualnie pozostaniemy przy aktualnej grafice karabinu Gaussa. Zasłużonym proponowałem wyżej detektor Weles. Jak wspominałem - każdy może zaproponować własną grafikę. Byłoby wspaniale, gdyby pojawił się w temacie razem z nią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 W dniu 29.08.2021 o 11:07, Agrael napisał: Mogę zaproponować takie grafiki dla Zasłużonego, Elitarnego i Moderatora: Miałem coś zmontować, ale widzę, że znalazłeś bardzo fajne ikony Jeśli mogę ci coś podpowiedzieć, to rozszerz maksymalnie (zachowując proporcjonalność) ikonę Gaussa. Wtedy będzie się jeszcze lepiej prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Trochę kombinowałem z tym Gaussem. Dodałem również Welesa Zasłużonym. Parę znalezionych grafik: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 @Agrael wrzuć tego Gaussa Powinien lepiej się prezentować. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Zdecydowanie lepsza jakość. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 @Agrael Od razu sprawdź te, które podrzuciłeś wcześniej (usunąłem jedynie tło): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Merci Antonie. Nowe grafiki ustawiłem Administracji i Mechanikom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi