Darrien Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 4 godziny temu, Ignachinio napisał: @Darrien No to ci powiem, że póki co sobie radzę. Jedynie powiedz mi, gdzie stoi ten młody myśliwy od polowania na cieniostwory. @Zwinny tu się zgodzę, właśnie to przedawkowanie moda mnie dopadło no i trochę jego wad zaczynam dostrzegać. Nie mniej brawa dla twórców, że zrobili modyfikację o rozmiarach Gothica 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 A to nie ten co stoi przy bramie tej dalej od wybrzeża przy targu. Bo kojarzę, że to z nim miałeś się tam udać. Chodzi Ci o typa od Łuczarki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Czasem nie chodzi tu o Nelsona? Jeśli była rozmowa o pomocy przy zdobyciu dla niego rogu cieniostwora i nie szliśmy z nim na miejsce spotkania, to tenże typek stoi i czeka w pobliżu znaku do Wieży sygnałowej. Jeśli o te zadanie chodzi, to należy tu uważać, bo Nelson może zginąć w walce z tym stworzeniem. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 A no tak. To ten as co można go do klasztoru wysłać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Moddb obchodzi swoje dwudziestolecie, z tej okazji wybierają moda dekady. Jak ktoś chce może wspomóc znowu naszych od Kronik Myrtany. Ale jest też Call of Chernobyl, DayZ, Black Mesa i wiele innych, a @Suseł to pewnie by na Brutal Dooma głosował Link do stronki z głosowaniem gdzie mamy wszystkie mody: KLIK Na razie Kroniki zmiażdżyły resztę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 @tom3kb Ja to bym chętnie swoje DSy widział tak : P, może Dead Sky Revolution coś przyniesie nie wiadomo 9 godzin temu, tom3kb napisał: a @Suseł to pewnie by na Brutal Dooma głosował Jeszcze jak : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Podziękowania autorów Kronik. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 No, no... Tego się nie spodziewałem: Spoiler Więcej informacji w opisie filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września Udało mi się ukończyć moda po raz drugi. Tym razem jako przedstawiciel Gildii. Powiem tak rozczarowałem się. Misji aby zostać najemnikiem mało. Zero przywiązania do gildii. Awans na starszego najemnika dopiero na koniec gry. Plus zadania od Gildii tak słabe, że odechciewało się grać. Przykre to trochę. Mam nadzieję, że wersja 2.0 nie będzie taka beznadziejna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września W dniu 2.09.2024 o 08:15, Ignachinio napisał(a): Udało mi się ukończyć moda po raz drugi. Tym razem jako przedstawiciel Gildii. Powiem tak rozczarowałem się. Misji aby zostać najemnikiem mało. Zero przywiązania do gildii. Awans na starszego najemnika dopiero na koniec gry. Plus zadania od Gildii tak słabe, że odechciewało się grać. Przykre to trochę. Mam nadzieję, że wersja 2.0 nie będzie taka beznadziejna. Grałem jako strażnik. Ale zastanawiam się czy ten brak przywiązania nie jest spowodowany tym, że Marvin chce odzyskać Jorna. Może sam myk, że mało misji jest podyktowany koniecznością zwiększenia pozycji w Gildii, chociaż jakby mi jakiś leszcz chciał awansować, że szuka brata, na pewno bym nie poszedł mu na rękę, tylko go przeczołgał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września No właśnie jako strażnik miałem pełne ręce roboty. Tutaj jako najemnik? Nic. Jedna dwie misje i wsio. Awans połączony z dobrym pancerzem w momencie kiedy już w zasadzie nie za bardzo było kogo bić. Także bardzo się rozczarowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września W dniu 9.09.2024 o 19:00, Ignachinio napisał(a): No właśnie jako strażnik miałem pełne ręce roboty. Tutaj jako najemnik? Nic. Jedna dwie misje i wsio. Awans połączony z dobrym pancerzem w momencie kiedy już w zasadzie nie za bardzo było kogo bić. Także bardzo się rozczarowałem. I znów. Mamy tutaj problem właściwy jakim jest motyw poszukiwań brata. Gdyby fabuła polegała na tym "uciekamy z Londram na Archolos i jakoś próbujemy związać koniec z końcem" wówczas podejrzewam, że grałoby się ciekawie obiema Gildiami. Bo niektórzy uważają, że Roderich wykorzystuje Marviva do swoich celów, aczkolwiek chłop dba o miasto, więc to normalne, że jak ma żołnierza to ma być od wykonywania rozkazów. Jasne, pomoc w poszukiwaniu Jorna też się liczy. Nie wiem natomiast jak to wygląda u najemników. Mi się wydaje, że mają teoretycznie bardziej wolną rękę do tego, co mogą robić, więc twórcy pewnie poszli tym torem, że Marvin chce znaleźć brata i nie będzie robić questów..... Choć jeśli jest tak jak mówisz, wówczas ta gildia została poktratkowana po macoszemu i awans trochę z dupy.... A tak motyw fabularny jest jak w Wiedźminie 3 czy Gothic 3. Znajdź Ciri/Xardasa. Tylko, że w Kronikach jak robisz tylko fabułę to Jorn żyje.... A Ciri w zasadzie będzie żyć nawet jak Geralt załatwi kwestię z Olgierdem... .;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września No i to jest ten problem przechodzisz te próby aby zostać najemnikiem i jak dla mnie jest pustka. Jedno zadanie od przełożonego i to wsio. Byłem tym rozczarowany bardzo. Co prawda potem się okazuje, że ich pancerz po awansie jest jednym z lepszych w grze ale zdobywasz go tak późno, że to szok. Mam nadzieję, że w 2.0 zostanie to poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi