Agrael Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Witamy nowych Weteranów i Tłumacza! @Darrien Podziękowania za rozwój naszego działu z literaturą oraz częstą aktywność. @Meta Dziękujemy za pomoc przy spolszczeniach, stworzeniu świątecznej grafiki i loga oraz masę nowych pomysłów, które na pewno w przyszłości zrealizujemy. @FairFight Zasłużony awans na Tłumacza za spolszczenie dodatków do Anomaly. Jeszcze raz dzięki! 2 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @Meta @Darrien @FairFight Przyjmijcie gratulacje. A od Strefy fragment zawołania dla Odrodzonego: "... jesteście mi potrzebni" . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Dzięki wielkie, ja się nie będę opuerdzielać. Nowy rok będzie obfitować w różne ciekawe wątki. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 3 godziny temu, kondotier napisał: @Meta @Darrien @FairFight Przyjmijcie gratulacje. A od Strefy fragment zawołania dla Odrodzonego: "... jesteście mi potrzebni" . Thx 😉 Ja również gratuluję Weteranom. @Darrien @Meta 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Będziemy piu piu piu robić z karabinków! *Edit by tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Z przyjemnością informujemy, że @Meta awansuje na Tłumacza Gratulujemy, ale przede wszystkim należą Ci się wielkie podziękowania za pomoc przy spolszczeniach i zaangażowanie w rozwój StalkerTeam. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ło kurde, zdolna dziewczyna! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Bardzo dobrze. Witamy na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Kolejna zdolna kobieta na pokładzie ST. Nie wiele ich było ale gdy już się pojawią to czapy z głów. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Gratki dla @Meta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Bardzo mnie cieszy, że starych Tłumaczy zastępują nowi Tłumacze. @FairFight i @Meta przyjmijcie gratulacje od starego Tłumacza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 @Meta Gratulacje. Z życzeniem, abyś w tłumaczeniach zbyt szybko nie dotarła do nomen omen mety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi