FairFight Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 Tytuł Oryginalny: Boomsticks and Sharpsticks Platforma: Anomaly 1.5.1 Data Premiery: 5 Września 2019 Autor: Mich_Cartman Autor Spolszczenia: FairFight Opis: Spoiler BaS dodaje dużą ilość nowych broni każdego typu oraz dodatków do broni jak tłumiki czy celowniki. Teraz niemal każda broń oraz dodatek w grze ma więcej niż jeden wariant. Opisy większości broni oraz dodatków zostały zmienione, pojawiły się lepsze animacje, poprawiono również tekstury uzbrojenia oraz ulepszono efekty wizualne. Modyfikacja dodaje do rozgrywki również zestawy do ulepszania broni. Zmiany: Spoiler Kilkadziesiąt nowych broni; noży, pistoletów, strzelb, karabinów. Prawie wszystkie bronie w grze mają więcej niż jeden wariant, pojawia się mnóstwo unikalnych wariantów uzbrojenia. Wszystko do znalezienia w Zonie, u handlarzy, stalkerów i w schowkach. Kilkadziesiąt nowych dodatków jak tłumiki, granatniki, celowniki itd. Każdy kaliber amunicji oraz każda broń posiada dodatek, który jest nią kompatybilny. Dodano zestawy do ulepszania, każdy zestaw zawiera kilka dodatków do danej broni, które pojawią się na niej po ulepszeniu. Zestawy obejmują nowe kolby, celowniki, granatniki, tłumiki itd. Nowe, wysokiej jakości tekstury broni. Nowe efekty broni. Screeny: Spoiler Instalacja: Spoiler Katalog gamedata z folderu Boomsticks and Sharpsticks wypakować do folderu głównego gry. W razie potrzeby zainstalować patche dostępne w paczce. Spolszczenie wypakować do głównego folderu gry na samym końcu. Kompatybilność: Spoiler Mod niekompatybilny z dodatkami: Dodającymi nowe bronie Dodającymi nowe dodatki do broni Zmieniającymi tekstury broni Zmieniającymi parametry broni (obrażenia, odrzut itp) Zmieniającymi parametry niektórych przedmiotów Niektórymi modami zmieniającymi animacje Disassembler's Dream Mod jest kompatybilny z dodatkami: ARMR (Arti and RavenAscendants Mags Redux) posiada patcha do wyboru podczas instalacji. Najlepiej instalować ARMR dopiero po BaS. ARX - Artefact & Anomalies Restoration Experiment Wszystkimi modami niezwiązanymi z nowymi broniami, nowymi dodatkami, nowymi przedmiotami lub ich teksturami. Mod ma konflikt z jednym plikiem (items_devices.ltx) z Artefact Renovation, ale oba będą razem działać. Linki do pobrania: Spoiler Mod DB Patch 28.12.2021r. Boomsticks and Sharpsticks_PL.zip Boomsticks and Sharpsticks_PL_BEZ_OZNACZEN_BAS+VAN_W_NAZWACH.zip 1 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budda Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Mam problem z tym modem. Nie mam opisów ani nazw broni w 70% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted February 12, 2022 Author Report Share Posted February 12, 2022 W dniu 31.01.2022 o 11:18, Budda napisał: Mam problem z tym modem. Nie mam opisów ani nazw broni w 70% A spolszczenie do Anomalii masz wgrane normalnie? Spróbuj zmienić nazwę katalogu w spolszczeniu z 'pol' na 'eng' i wtedy wgrać. A tak w ogóle to używasz MO2 czy instalujesz manualnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcelo Posted February 15, 2022 Report Share Posted February 15, 2022 Te spolszczenie jest do wersji 28-now-2021 czy wcześniejszej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted March 18, 2022 Author Report Share Posted March 18, 2022 W dniu 15.02.2022 o 14:07, Marcelo napisał: Te spolszczenie jest do wersji 28-now-2021 czy wcześniejszej? Tak, do tej co obecnie jest na ModDB z Nov 28. Jeśli data wypuszczenia spolszczenia na ST jest wcześniejsza niż data aktualizacji oryginalnego moda tzn., że wyszła nowa wersja i może być potrzebny update. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefisto85x Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 Można prosić o reupload spolszczenia? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted September 11, 2022 Author Report Share Posted September 11, 2022 Spolszczenie do najnowszej wersji 28-Dec-21 (Patch z grudnia 2021) gotowe do testowania. Mam nadzieję, że wszystko jest OK. Wypuszczone dopiero teraz bo totalnie przeoczytłem tego patcha wcześniej. BaS_Gru_2021 PL.rar 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawisza Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 Witam. Boomsticks and Sharpsticks doczekał się kolejnej, dość sporej aktualizacji. Wśród tłumaczy znajdują się osoby mające zamiar pochylić się nad tematem w kwestii aktualizacji spolszczenia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted October 26, 2022 Author Report Share Posted October 26, 2022 Ja na razie jestem bez kompa także nie mogę sie za to wziąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timan Posted December 7, 2022 Report Share Posted December 7, 2022 Witam , nie działa link " patch " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted Sunday at 07:48 AM Report Share Posted Sunday at 07:48 AM Trailer ze zmianami w nowej wersji moda. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts