FairFight Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Tytuł Oryginalny: Boomsticks and Sharpsticks Platforma: Anomaly 1.5.1 Data Premiery: 5 Września 2019 Autor: Mich_Cartman Autor Spolszczenia: FairFight Opis: Spoiler BaS dodaje dużą ilość nowych broni każdego typu oraz dodatków do broni jak tłumiki czy celowniki. Teraz niemal każda broń oraz dodatek w grze ma więcej niż jeden wariant. Opisy większości broni oraz dodatków zostały zmienione, pojawiły się lepsze animacje, poprawiono również tekstury uzbrojenia oraz ulepszono efekty wizualne. Modyfikacja dodaje do rozgrywki również zestawy do ulepszania broni. Zmiany: Spoiler Kilkadziesiąt nowych broni; noży, pistoletów, strzelb, karabinów. Prawie wszystkie bronie w grze mają więcej niż jeden wariant, pojawia się mnóstwo unikalnych wariantów uzbrojenia. Wszystko do znalezienia w Zonie, u handlarzy, stalkerów i w schowkach. Kilkadziesiąt nowych dodatków jak tłumiki, granatniki, celowniki itd. Każdy kaliber amunicji oraz każda broń posiada dodatek, który jest nią kompatybilny. Dodano zestawy do ulepszania, każdy zestaw zawiera kilka dodatków do danej broni, które pojawią się na niej po ulepszeniu. Zestawy obejmują nowe kolby, celowniki, granatniki, tłumiki itd. Nowe, wysokiej jakości tekstury broni. Nowe efekty broni. Screeny: Spoiler Instalacja: Spoiler Katalog gamedata z folderu Boomsticks and Sharpsticks wypakować do folderu głównego gry. W razie potrzeby zainstalować patche dostępne w paczce. Spolszczenie wypakować do głównego folderu gry na samym końcu. Kompatybilność: Spoiler Mod niekompatybilny z dodatkami: Dodającymi nowe bronie Dodającymi nowe dodatki do broni Zmieniającymi tekstury broni Zmieniającymi parametry broni (obrażenia, odrzut itp) Zmieniającymi parametry niektórych przedmiotów Niektórymi modami zmieniającymi animacje Disassembler's Dream Mod jest kompatybilny z dodatkami: ARMR (Arti and RavenAscendants Mags Redux) posiada patcha do wyboru podczas instalacji. Najlepiej instalować ARMR dopiero po BaS. ARX - Artefact & Anomalies Restoration Experiment Wszystkimi modami niezwiązanymi z nowymi broniami, nowymi dodatkami, nowymi przedmiotami lub ich teksturami. Mod ma konflikt z jednym plikiem (items_devices.ltx) z Artefact Renovation, ale oba będą razem działać. Linki do pobrania: Spoiler Mod DB Patch 28.12.2021r. Boomsticks and Sharpsticks_PL.zip Boomsticks and Sharpsticks_PL_BEZ_OZNACZEN_BAS+VAN_W_NAZWACH.zip 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budda Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Mam problem z tym modem. Nie mam opisów ani nazw broni w 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 W dniu 31.01.2022 o 11:18, Budda napisał: Mam problem z tym modem. Nie mam opisów ani nazw broni w 70% A spolszczenie do Anomalii masz wgrane normalnie? Spróbuj zmienić nazwę katalogu w spolszczeniu z 'pol' na 'eng' i wtedy wgrać. A tak w ogóle to używasz MO2 czy instalujesz manualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelo Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Te spolszczenie jest do wersji 28-now-2021 czy wcześniejszej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 18 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 W dniu 15.02.2022 o 14:07, Marcelo napisał: Te spolszczenie jest do wersji 28-now-2021 czy wcześniejszej? Tak, do tej co obecnie jest na ModDB z Nov 28. Jeśli data wypuszczenia spolszczenia na ST jest wcześniejsza niż data aktualizacji oryginalnego moda tzn., że wyszła nowa wersja i może być potrzebny update. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto85x Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Można prosić o reupload spolszczenia? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 11 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Spolszczenie do najnowszej wersji 28-Dec-21 (Patch z grudnia 2021) gotowe do testowania. Mam nadzieję, że wszystko jest OK. Wypuszczone dopiero teraz bo totalnie przeoczytłem tego patcha wcześniej. BaS_Gru_2021 PL.rar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawisza Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Witam. Boomsticks and Sharpsticks doczekał się kolejnej, dość sporej aktualizacji. Wśród tłumaczy znajdują się osoby mające zamiar pochylić się nad tematem w kwestii aktualizacji spolszczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 26 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Ja na razie jestem bez kompa także nie mogę sie za to wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Witam , nie działa link " patch " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Trailer ze zmianami w nowej wersji moda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheZiomsion Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja (edytowane) Cześć. Link do patcha nie działa Edytowane 11 Maja przez TheZiomsion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja TheZiomson: https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/addons/patch-fr-boomsticks-and-sharpsticks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja (edytowane) @vidkunsen Co komu przyjdzie po " sfrancurzeniu " Ten link to jest tylko dodanie j. francuskiego. @TheZiomsion Link do patcha nie działa ? sprawdziłem . Działa. Nie ten podany w opisie/kolumna : linki do pobrania ....tylko te poniżej . Masz dwa pliki do wyboru. I jeszcze tylko pytanie czy chodzi ci o spolszczenie tylko czy cały oryginalny ' BaS ' Spolszczenie jest tutaj w tym temacie. Aktualne. Edytowane 17 Maja przez Marcx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi