Gość Diegtiariow Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Nazwa: Ночь Перед Рождеством 5: Twórca: Сэр Макс & Человек TAPOchek, Настя Рэп Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004, dynamiczne oświetlenie Data premiery: 06.01.2022r. OPIS: Spoiler Rozpoczynamy naszą przygodę. Przed nami, drogi graczu, ścieżka znanego Miszy. Zona pełna niebezpieczeństw, śnieżyc, wychłodzone puste pięciopiętrowe budynki i warsztaty przedsiębiorstw przemysłowych, żywa choinka na placu przed Pałacem Kultury Energetik w zamarzniętej, ale żywej Prypeci. Pozostaje tylko przejść. Nie ma drogi powrotnej. Zmiany: Spoiler Mod nie działa na statycznym oświetleniu z powodu zmienionych lokacji. GG może umrzeć od wyziębienia. Bez pancerza nie da się przeżyć. Zmienione modele i konfigi broni, prawozamkowe modele; Zoptymalizowane pod zimę shadery; Realistyczne dźwięki środowiska; Dźwięki fabularne; Do gry wprowadzono temperaturę, GG może zamarznąć; Specjalne autorskie aranżacje noworocznych melodii i piosenek; I wiele więcej... Podziękowania: Spoiler AMK mod 1.4.1 - AMK-Team; Sound Remake - MulleR i Mongol; AI pack - xStream; Winter Zone - Valeras98; ПСЕВДО-S.T.A.L.K.E.R. lafugix Aaz Павел Старкошевский Карнавальная Ночь Холодная кровь Daria Semikina Vladimir Gladkih Autumn Aurora Monnoroch Rulix aka Bak MacroN Nature_Winter Customization pack Autumn Aurora Eiro Nareth L@r1ng1t$ King Friday Cold Zone HotMelody SCREENY: Spoiler WIDEO: Spoiler LINK DO POBRANIA: Spoiler Yandex: https://disk.yandex.ru/d/C8CALiqo4hdvpA TRUDNOŚCI PODCZAS PRZECHODZENIA (UWAGA, SPOILERY): Spoiler 1. Częściej zapisujcie grę. Na wszelki wypadek. 2. W trakcie strzelaniny - nie ma potrzeby pokonywania napastników, są nieśmiertelni. Trzeba przeżyć atak, potem fabuła będzie się toczyć dalej. 3. Jeśli po włączeniu włącznika światła nie pojawił się dialog z Dimą, wszystko jest w porządku. Trzeba po prostu wyłączyć włącznik, od razu nie odchodząc od niegoН. P.S. Twórcy poprawią. 4. Jeśli trzeba wyłączyć muzykę - z Dziadkiem Mrozem będzie odpowiedni dialog na początku gry. Wyłączy się muzyka w odbiornikach, fabularno-sytuacyjna i inne powody do obaw o prawa autorskie, a także muzyka w końcowym wideo (bo tylko tam kompozycja jest w oryginalnym wykonaniu). ŹRÓDŁO: AP-PRO.RU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Fajny, gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Początek gry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 @Pancerniak77 Widziałem na ap-pro, że chyba pomylili rok wyjścia. Mamy przecież już 2022. A mod dzisiejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Cześć Znów, jak w modzie Koniec Świata, brakuje plików: ui_st_mm_mp.xml string_table_includes.xml stable_dialogs_deadcity.xml ui_st_mapdesc.xml ui_st_mp.xml stable_game_credits.xml Może ktoś podrzucić? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @bacenty no już miałeś dane tam to sobie pobierz i zostaw gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 2 godziny temu, tom3kb napisał: @bacenty no już miałeś dane tam to sobie pobierz i zostaw gdzieś. Nie jestem debilem, tak zrobiłem, wstawiłem je do moda i ruszył, stąd wiem, że gra wymaga plików o takich samych nazwach. Ale nie wiem, czy w różnych modach są to te same pliki, bo w [Końcu Świata] hipki fungowały, a tu nie do końca jest różowo, bo zadania wyglądają tak: Znaczy, nie wiem, czy te pliki mają coś wspólnego z opisami zadań, ale to ciekawa koincydencja. Znowu - mam (jeszcze) te parę szarych komórek, więc mogę się domyślić większości zadań, ale np: na Radarze było 5 podpunktów i za cholerę nie wiedziałem, co mam zrobić. Zadanie mi się zaliczyło, nadal nie wiem, jak, ale zaliczyło. Obawiam się tylko, że w pewnym momencie utknę i nie ruszę dalej, bo "się samo " nie zrobi... Jeżeli to nie w/w pliki odpowiadają za zadania, czy też ich nazwy w PDA, to proszę o pomoc w rozszyfrowaniu tego, co pojawia się w zakładce [Задания]. Oczywiście nie chodzi mi o to, żeby ktoś mi napisał, co to były za zadania, te na screenie, tylko - jak zrobić, żeby nowe pojawiały się już dobrze opisane. Żeby było zabawniej - powyższy opis dotyczy chyba tylko zadań z głównego wątku, bo poboczne widać normalnie: Ma ktoś jakiś sensowny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @bacenty Jedynym logicznym rozwiązaniem jest przetłumaczenie moda, jeśli go stawiasz na naszej podstawce. Drugie wyjście, to postawić go na rus podstawce, wtedy mod te braki weźmie z niej. Ale trochę dla mnie jest dziwnym, że zadania z moda są "nieobecne". Wygląda to tak, jakby to co pobrałeś było niekompletne. W moda się nie bawiłem, to mogę tylko pogdybać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi