vidkunsen Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Ktos wie jak w Łoszynie złapać świetliki (15)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 9 minut temu, vidkunsen napisał: Ktos wie jak w Łoszynie złapać świetliki (15)? .....pokaż zadanie w PDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 @vidkunsen Chyba w taki sposób: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Popróbuje, zobaczę ile złapię. He he he, złapane. Łapałerm juz w tym modzie białe szczury, teraz świetliki (lampyrus), więc pewnie nie jedno tego typu zadanie mnie czeka. Może pchły na niby psie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Szukam domu z 4 rurami oraz za przejściem 1, kazda podpowiedź mile widziana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 @vidkunsen Od 2:56 budynek z 4 rurami: https://youtu.be/Dmj18o3IDM0?t=176 I od 6:07 za przejściem: https://youtu.be/Dmj18o3IDM0?t=367 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Pancerniak77 - dzięki, jeszcze po drodze krew kamienia spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 @vidkunsen - poniżej masz wszystkie filmiki z lokalizacjami papierów. Z OP2 - ale nie przypuszczam aby zmieniono cokolwiek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Dzięki Boberm, juz wczoraj skonstatowałem, że jest podobieństwo do zadań z wersji 2.1 i znalazłem sobie dokumenty jak i zadanie na czołgi z akumulatorem: https://www.youtube.com/results?search_query=сталкер+оп+2.1+документы+воронина+свалка+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Szykuje się wycieczka w stylu: pieprz i vanilia ice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zadanie z cyklu bezsensownych > Kupa biegania po kątach na lokacjach aby finalnie dostac jakiegoś ckm-a ( no chyba ze zmienili fanta). Jeden z wielu tzw - wkurwiałek/przerywników niepotrzebnie wydłużających czas. A jeszcze będzie ich trochę- tych przerywników. Do fabuły nie wnosi kompletnie nic. A jak skończysz ganianie to takich ckm-ów będziesz miał juz kilka w schowkach. No i dostaniesz perk " archiwista" czy jakoś tak... Op2.2 to copy/paste Op2.1 plus ciut zmian typu - zamiast jednego miejsca spawnu itemu masz ich np 5 ( kurtka dla kolesia z Kordonu) , dodato jakieś nowe "linie melodyczne " , utrudniono jeszce bardziej walkę :-))) , dodano kilka broni bez których na pewno nie można byłoby sie obejść :-))))))) . Ale za to jest na 64 bitach - do tej pory ANI RAZU nie wywalił się z powodu braku pamięci , a jadę na HD grafice , i nie oszczędzam miejsca w plecaczkach :-)) Ale to moja prywatna ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 W ramach przerwy od innych zajec wybrałem się na wycieczkę po miejscach jeszcze nieodkrytych w OP2.2 ( przy niecnej pomocy spawnera :-))) ). .........oto zdjęć kilka z Dworca Spoiler oraz Cichej Doliny ( urokliwe miejsce ) Spoiler Tudziez nowe stworzonko - ładnie sie usmiecha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Boberm - jak przy pomocy spawnera dostac sią na m.in. te w/w lokacje? Nie korzystam z w/w spawnera to i nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 @vidkunsen - jak nie musisz ... to lepiej nie ryzykować. Ale co tam.... 1/ zrób sobie twardy zapis 2/ Skopiuj go. 3. odpal spawnera - poszukaj teleporterów -poszukaj artefaktu Teleport ( btw - winienes go juz miec w skrytce za jakieś zadanie) .... i już. A potem jak juz ponapawasz sie pustką na lokacjach - usuń trwale zapisy wszelkie , a niepotrzebne .. i wróc do gry.Z nadzieją ze nic sie nie "pozajączkowało". BTW: a te sto butelek palinki🤪 to niby skąd miałeś?? A na poważnie - zabawy ze spawnerem prawie zawsze powodują pózniej problemy większe lub mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Dobra, gram dalej bez spawnera i dzieki za instrukcje obsługi tegoż. Wódka do zadania - pytanie było zasadne bo juz na początku jedni mieliprzy sobie palinkę a drudzy buratino więc wolalem zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 100 psich blaszek z monolitu i mozna mówic do mnie Inkwizytor! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dżejms - James - zadanie na walizkę najemników - parę razy gryzły mnie robaki zanim zajarzyłem, że trzeba spokojnie pogadać i dać mu hajs a potem pod tunel do zaworu po bambetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 46 minut temu, vidkunsen napisał: Dżejms - James - zadanie na walizkę najemników - parę razy gryzły mnie robaki zanim zajarzyłem, że trzeba spokojnie pogadać i dać mu hajs a potem pod tunel do zaworu po bambetle. Trzeba było przeczytac to co napisałem kilka postów wyżej ... byłoby Ci łatwiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasilij150 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 W dniu 29.01.2022 o 17:31, vidkunsen napisał: Dobra, gram dalej bez spawnera i dzieki za instrukcje obsługi tegoż. Wódka do zadania - pytanie było zasadne bo juz na początku jedni mieliprzy sobie palinkę a drudzy buratino więc wolalem zapytać. Dałbyś link do spawnera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Wasilij150 dałem ci już w temacie pobieralnia adresy do spawnera, jakby co to: Spoiler Spawner + pokazometr: https://synthira.ru/load/s_t_a_l_k_e_r/obedinennyj_pak_2/spavner-pokazometr-dlja-op-22/191-1-0-15184 Spawner + anticzit: https://synthira.ru/load/s_t_a_l_k_e_r/obedinennyj_pak_2/spavner-antichit-dlja-op-22/191-1-0-15152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Kostia - i powiedzenie "wje...ć kogoś na minę" nabrało nowego znaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Nocny Myśliwy; Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 "Trochę to dla mnie obraźliwe" - ment (milicjant, pies itd/itp) na prawie (ment w zakonie): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi