Ignachinio Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca To powinno być to: https://www.youtube.com/watch?v=-C5JYzePRuw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Sarkazm: Spoiler https://dzen.ru/video/watch/63705681edfa441a65dad8cd?utm_referrer=www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Gdzie znowu Duch polazł? Na Placu Budowy już go więcej nie ma. Gdzie idzie potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 1 godzinę temu, Sarkazm napisał(a): Gdzie znowu Duch polazł? Na Placu Budowy już go więcej nie ma. Gdzie idzie potem? Pewnie na radarze w tunelu do x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Godzinę temu, Zwinny napisał(a): Pewnie na radarze w tunelu do x10 Tam to już go od dawna nie ma. Łazi teraz w kółko po Generatorach, bez celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Z nim są zadania do robienia na Generatorach a potem faktycznie brak zakończenia sensownego z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano Poniedziałek o 09:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:46 (edytowane) Nie mogę wykonać 2 pierwszych zadań od baardzo długiego czasu a jedno z nich to zaginiona ekspedycja, podejrzewam że musiałem nie podnieść jakiegoś pda z ciała Może ktoś zerknie na mój zapis i zobaczy o co chodzi? Edytowane Wtorek o 18:02 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Wtorek o 16:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:21 A więc: - zaginiona ekspedycja rozumiem, ze podsłuchałeś to co gadał Ara. Musisz iść na posterunek najemników i tam rozprawić się z ekipą (będzie ich masakrycznie dużo około 100) wśród nich będzie Joker jak go zabijesz to fabuła pójdzie dalej. -drugie zadanie to wycieczka do Mrocznego parowu do gospodarstwa (przy przejściu z Doliny Mroku pierwsze budynki) tam będzie ekipa z dyksiem dla Dana. Mam nadzieje, ze pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano Wtorek o 17:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:59 Czyli musiałem przegapić tego jokera no nic może w spawnerze się uda zrespić jego pda czy coś a ci z parowu oczywiście się nie respią bo biegałem ich szukać kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Wtorek o 18:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:07 Faktycznie dziwna sprawa rozumiem, ze w X10 też nie masz nikogo.. W sumie nie możesz mieć. A jak jesteś na posterunku to nikt się nie respi? Przedmioty questowe nie giną. Więc trupa z tym PDA byś miał. Inna sprawa, że jest ono potrzebne do cyklicznego zadania Swibłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano Czwartek o 15:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:00 Już nieaktualne, ktoś mi na pw pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Czwartek o 16:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:50 A napisz z ciekawości co było nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano Czwartek o 19:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:54 Okazało się że nie zabrałem laptopa archary z podziemi agro i nie zaniosłem jakutowi, zadanie polegało tylko na dialogu i mi umknęło a dalej poszło normalnie z ekspedycją Pendrive najemników zespawnowałem bo inaczej się chyba nie dało Nie mogę jeszcze zakończyć schowka striełoka w czerwonym lesie, podniosłem te dwa przy moście po czym idę do doktora a ten mówi że o czymś zapomniałem, wg youtube kolejna część schowka powinna być pod wieżą w barze ale go nie ma, czekałem z tym długo myśląc że jakieś zadanie go blokuje ale chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano Czwartek o 20:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:24 @Zwinny Najpierw trzeba znaleźć schowek Strieloka w Sarkofagu z PDA, potem do Czerwonego lasu dwa schowki w tunelu i przy moście i dopiero do Baru pod wieżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu @wariat wiesz może kto sprzedaje uniwersalny detektor anomalii? Bo potrzebuje dla Winsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu @Ignachinio Uniwersalny detektor anomalii możesz chyba tylko od lini cz informatora i propera. Bodajże 3 takie potrzebujesz to jeden z fabuły dostaniesz a pozostałe 2 z tych zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi