Ignachinio Opublikowano Niedziela o 13:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:40 Jak masz problem z fotką to zawsze możesz sobie ulepszyć aparat u Docenta to nie będziesz miał żadnego problemu. Pudełko do pompy już szukasz czy jeszcze robisz szkatułkę i sejf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Niedziela o 13:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:53 12 minut temu, Ignachinio napisał(a): Jak masz problem z fotką to zawsze możesz sobie ulepszyć aparat u Docenta to nie będziesz miał żadnego problemu. Pudełko do pompy już szukasz czy jeszcze robisz szkatułkę i sejf? No szukam tej szkatułki ale ta mapa się chyba myli albo jest do poprzedniej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Niedziela o 15:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:18 Szkatułka jest na trzecim poziomie ale teleport jest na dole. W tej duże sali gdzie jest kombinezon strażaka musisz się wspiąć po ścianie i przejść kanałami do końca tam trafisz na teleport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Niedziela o 15:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:22 (edytowane) 17 minut temu, Ignachinio napisał(a): Szkatułka jest na trzecim poziomie ale teleport jest na dole. W tej duże sali gdzie jest kombinezon strażaka musisz się wspiąć po ścianie i przejść kanałami do końca tam trafisz na teleport. tą kulę? Przelazłem przez tą kulę ale dalej lipa, jestem w odciętym sektorze, znowu na górze ale jest tu kilka sal, inny teleport prowadzący na szczyt , troche artów i 2 Morloki. Ok, mam ją. Jest strasznie mała i zlała się z podłożem. Teraz normalnie przez teleport i do wyjścia? Tylko tego na dole czy innego? Czy nie ma to znaczenia Edytowane Niedziela o 15:36 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Niedziela o 18:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:04 @Ignachiniowg ruskiego poradnika po zdobyciu amuletu powinienem się udać do Labiryntu, dać artefakty Cieniowi, zabrać Sejf a przy wyjściu Cień powinien mi odebrać ten sejf. Gdzie jednak jest ten sejf? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Niedziela o 19:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:54 Sejf jest w tym labiryncie do którego wchodzisz na poziomie tam gdzie siedział ten syn od Górnika i schodzisz niżej. Sejf znajdziesz w jednym z zaułków i przy wyjścia zatrzyma Cię Cień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Niedziela o 21:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:53 1 godzinę temu, Ignachinio napisał(a): Sejf jest w tym labiryncie do którego wchodzisz na poziomie tam gdzie siedział ten syn od Górnika i schodzisz niżej. Sejf znajdziesz w jednym z zaułków i przy wyjścia zatrzyma Cię Cień. nic nie znalazłem wiec to olałem, wg opisu misji żeby dostać się do sejfu to trzeba mieć 3 kody. Na dodatek poradnik całkowicie sie myli. Nie ma misji szukania pda tylko ścigam wojskowych po podziemiach monolitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Poniedziałek o 07:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:04 Nie możesz olać sejfu bo to akurat jest ważny motyw. Bez tego nie popchniesz fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Poniedziałek o 11:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:11 4 godziny temu, Ignachinio napisał(a): Nie możesz olać sejfu bo to akurat jest ważny motyw. Bez tego nie popchniesz fabuły. nie moge po niego wrócić po podziemiach prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Poniedziałek o 13:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:00 Teoretycznie możesz Graj tak ja Ci wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi