aaa1112 Opublikowano 6 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) No tak, ale nie da się grać dalej. Niestety w dzienniku misji pokazuje się że zadanie jest zaliczone ale nic z tego nie wynika i nie ma dalszych zadań. A swoją drogą tak z ciekawości cofnąłem się do zapisu, w którym miałem zdobyte dwa prototypy, a tu w dzienniku misji pokazuje mi, że mam je dopiero zdobyć. Więc widać że chyba zawsze po powrocie do dawnego zapisu, gdy potem toczyła się dalsza rozgrywka, jego treść zmienia się. Edytowane 6 Grudnia przez aaa1112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia Aaa1112 - ja tak mam z wypłatą, jest brutto a dają netto i co miesiąc inaczej. Graj i się nie przejmuj, polecam obejrzeć filmiki z rozgrywki od rus graczy, może cos ci podpowiedzą. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano Środa o 21:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 21:44 Tym czasem cofnąłem się prawie do początku, zaliczyłem też zadanie na znalezienie schowka Striełoka, które wcześniej pominąłem i w związku z tym miałem największe obawy czy własnie przez to dzieją się takie dziwne rzeczy, ale niestety wszystko to na przysłowiowy ch*j, że się tak wyrażę. Straciłem już cierpliwość i czuję się oszukany. Zdobyłem prototypy dla profesora i wszystko co potrzebne, przychodzę do niego a tu nie ma w ogóle dialogu na ten temat i nie da się dalej grać. Mam wersję fix 46 pobraną z innego źródła niż tutejsze forum. Może to jest przyczyna całego nieszczęścia (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi