Ignachinio Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 One są na południe od śmigłowca Mi-6 U góry. Karabinek jest spoko, szkoda że nie ma ich więcej w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) 6 minut temu, Ignachinio napisał: One są na południe od śmigłowca Mi-6 U góry. Karabinek jest spoko, szkoda że nie ma ich więcej w grze. Chodzi o te duże skały na które wskoczenie blokuje niewidzialna ściana? Przydał by się jakiś screen bo obskoczyłem chyba wszystkie skały na radarze Edytowane 12 Września 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) @Zwinny Screena nie mam, ale patrz na skałach gdzie są 3 duże kamienie blisko siebie na pewno znajdziesz, troszkę cierpliwości I nie chodzi o skały z niewidzialną ścianą, Na te głazy wskakujesz normalnie. @Zwinny znalazłem film, oglądaj od 9:30 Spoiler Edytowane 12 Września 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, wariat napisał: @Zwinny Screena nie mam, ale patrz na skałach gdzie są 3 duże kamienie blisko siebie na pewno znajdziesz, troszkę cierpliwości I nie chodzi o skały z niewidzialną ścianą, Na te głazy wskakujesz normalnie. @Zwinny znalazłem film, oglądaj od 9:30 Pokaż ukrytą zawartość U mnie tu nie ma, no nic szukam dalej Znalazłem plecak z giwerą na innym kamieniu ale artu brak, artefakt ma być w innym plecaku? Edytowane 12 Września 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Artu dla Wilka nie znajdujesz w plecaku, leży on luzem na południu lokacji, przy skałach. I jak go szukasz to lepiej w opcjach użyj oświetlenia dynamicznego, bo na statyce nie zawsze go widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Ten pan wpadł na wojnę obok posterunku najemników na magazynach ... Zginął, ale nie było komunikatu " Zginął Stalker " Pamiętam, że jego postać, odgrywa rolę w zadaniu dla Kota. Nie mam zapisu z przed walki na posterunku, bo nie sądziłem że aż tutaj zawędruję Mruk... Jakieś sugestie ? + są jakieś ciekawe modyfikację do wersji 8.0, bo do 8.2 widzę mnóstwo Edytowane 12 Września 2019 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Mruk nie jest potrzebny potem w fabule od tak fajnie wygląda. Ale zadań więcej nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Gdzie można wpaść na czerwone burery i pijawki, potrzebny też czerwony mózg kontrolera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Podczas dialogu z Danem na PDA tyrana, pojawia się jakiś komunikat w radiu, nie ma napisów i nie wiem co znaczy :/ ktoś podpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 @Gh0sTp W pda zakładce historia też nie ma tego dialogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 1 minutę temu, Zwinny napisał: @Gh0sTp W pda zakładce historia też nie ma tego dialogu? Nie, pojawił się tylko napis" Mam nadzieję że oni nie po moją duszę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 11 minut temu, Gh0sTp napisał: Podczas dialogu z Danem na PDA tyrana, pojawia się jakiś komunikat w radiu, nie ma napisów i nie wiem co znaczy :/ ktoś podpowie ? Jak nie masz tego w historii w pda, to jest sms od Kuzniecowa że u niego na moście pojawili się najemnicy przebrani za wojaków. Prosi byś "po cichu" ich się pozbył. Ale zdejmuj ich ze snajperki, bo jak podejdziesz pod most i w nich będziesz strzelać to Kuzniec też stanie się wrogi. Najmoli poznasz po zagranicznych imionach, poza tym tylko oni będą do Ciebie strzelać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 9 godzin temu, Zwinny napisał: Gdzie można wpaść na czerwone burery i pijawki, potrzebny też czerwony mózg kontrolera Tak naprawdę to wszędzie. Czerwone części wypadają losowo z mutantów w Zonie. Co jakiś czas. Inna sprawa to mózg kontrolera. Te można dostać tylko za zadania albo są w schowkach. Mi się jak na razie udało zdobyć trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 2 godziny temu, Ignachinio napisał: Tak naprawdę to wszędzie. Czerwone części wypadają losowo z mutantów w Zonie. Co jakiś czas. Inna sprawa to mózg kontrolera. Te można dostać tylko za zadania albo są w schowkach. Mi się jak na razie udało zdobyć trzy. Polecam ustawić opcje schowków w grze na rzadkie, i mając 40 PDA u informatora w barze wymienić na schowek. Zawartość naprawdę cieszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Jak zdobyć ten dysk dla pantery od wojskowego? Nie można go zabić ani żadnej innej interakcji z nim, czasami też go sabijają bandyci obok przystanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 @Zwinny Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Mam mały problem z zadaniem od byłego "Ostatniodniowca" na bazie Wolności Powiedział coś o tym spotkaniu Ostatniego Dnia pod wielgim kamieniem obok przejścia na Magazyny Wojskowe na Niezbadanych terenach. Gdzie dokładnie mam wejść i ile czekać by coś się zadziało? Siedzę na tym tutaj już od jakiś 10 minut i nic się nie dzieje (oczekiwałbym choćby jakiegoś monologu bohatera potwierdzającego czy robię to dobrze) Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 @PainChiller Ja w ns 2016 wlazłem na kamień z egzoszkieletem maskującym i zadziałało, tutaj powinno być tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Wiadomo czy ułatwienie z OP 2.0 na usunięcie limitu % artefaktów zadziała w 2.1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 1 godzinę temu, PainChiller napisał: Gdzie dokładnie mam wejść i ile czekać by coś się zadziało? Siedzę na tym tutaj już od jakiś 10 minut i nic się nie dzieje (oczekiwałbym choćby jakiegoś monologu bohatera potwierdzającego czy robię to dobrze) Na tym Twoim screenie widać że zły kamień wybrałeś. Ten na który masz wejść znajduję się przy samej ścieżce. Jak wejdziesz na lokację z MW to będzie po prawej stronie. Na pewno zobaczysz. Wtedy chyba pojawi się sms ale nie pamiętam dokładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 @wariat Jak będę miał chwilę to sprawdzę, dzięki za informacje :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieJan Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Siemanko wszystkim Stalkerom. Nie wiem czy z tym problemem mogę się tu odezwać. Problem jest taki, że nie mam schowków Kolekcjonera w podziemiach Prypeci. Wszystkie miejsca obszukane, wiem, gdzie mają być, ale niestety ich nie ma. Wcześniej na Jupiterze grałem na oświetleniu statycznym z powodu wylotów i zapomniałem przełączyć na pełne dynamiczne zanim wchodziłem do podziemi Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 @ZieJan Wejdz do podziemi na oświetleniu dynamicznym i sprawdz. Chociaż nie wydaje mi się aby to była wina oświetlenia. Na pewno sprawdziłeś wszystkie możliwe miejsca spawnu tych schowków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieJan Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Na dynamicznym sprawdziłem, ale będę walczyć do skutku, a jak dalej nie będą się wyświetlać to zrobię kopię save i reinstall gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 @ZieJan zanim zrobisz reinstall moda to zapodaj zapis i sprawdzę u siebie, czy gdzieś się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi