Sarkazm Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzięki za to co wrzuciłeś, będę je robił jeden za drugim tylko naprawie ten PDA, tylko o które drzewo ci chodzi? Bo tam są dwa @Ignachinio Kiedy stracę status Turysty i będę mógł plusy stawiać? Żaden ze mnie turysta, gram w Stalkery odkąd powstały :v Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 13 minut temu, Sarkazm napisał: Znalazłem jeszcze filmiki do Wysypiska i Agropromu niestety do wersji 2.0 i nie pokazano jak wejść po schowek na ten wysoki słup napięcia, że tez nie mieli gdzie go dać jak na samą górę słupa xD Ciezko jest coś znaleźć jak się nie zna ruskiego, tłumaczenie strony też jest koślawe Tak przy okazji - WSZYSTKIE schowki tak Kolekcjonera , Alpinisty, Tubylca ,Wolazara et konsortes jak i Kostii sa w obydwu wersjach OP-ka dokadnie w tych samych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Muszę wszystko zapisać zanim mi neta wyłączą :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) @Smok - w kwestii Twojej Litanii" . -Ustawiłeś sobie możliwośc edycji plików Op-ka ( katalog OP/własciwości/zabezpieczenia)? -PDA Striełoka - o ile p[amiętam to NIGDY go tam nie było ( ani w Soli , ani w OP2.0 ani tym bardziej w OP2.1). -Pojemnik ma ten zaginiony Kurier , więc po co szwendasz sie po Radarze szukając onegoz . Jest przy wejsciu do X10. -A i Ducha znajdziesz we właściwym momencie - BTW - wejście z CEA1 na CEA 2 to było chyba dostepne tylko w NS 2016 ( ale moge sie mylic) , "penetrację" CEA-2 zaczynasz wykorzystując "czaszki teleporty" znalezione przy Monolicie . Pózniej dostaniesz przejście z X10 do Sarkofagu i z Sarkofagu na CEA2. -Miałem równiez problemy ze znikającymi fleszkami i PDA ( Siwy i Ara) . I po to jest spawner ( oficjalny lub nie). Tak że ten-tego ...... Życie Kolego Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Jak skończysz te to napisz to podrzucę następne schowki kolekcjonera będą Ci towarzyszyć prawie do samego końca gry. A co do turysty.. to pytaj @tom3kb albo @portals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Wrzuć od razu jak możesz, nie opłacam neta 3 miesiące, w każdej chwili może paść a prace dopiero co odzyskałem, prędko neta mi nie zwrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Jantar x-18 x16 x10 x 8 warlab podziemia prypeci radar CEA-1 CEA-2 Sarkofag zapomniany las Do innych mam tylko zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Sporo tego, thx że ci się chciało, a co z tym statusem na forum? Bo ciągle mam Turystę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Nie których lokacji nie mam.. chyba dziczy brakuje i MW.. zraz poszukam. To do administracji z tym pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 A od czego zależy zmiana statusu? Od ilości postów? Czasu ile tu spędzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Dzicz.. ale to drugi schowek.. pierwszy masz tutaj https://jpegshare.net/b8/9d/b89db7d88d228e59f79b2d22dd2a3d8d.jpg.html https://jpegshare.net/cd/f2/cdf238624b13173da3e932a5b5536c7a.jpg.html https://jpegshare.net/9e/26/9e26fd493e3d04c531f928849aa80c02.jpg.html https://jpegshare.net/2d/f5/2df5e3ea60f69a535c99d97f3d62922f.jpg.html Nie wiem Mówię to pytanie do adminów albo modów albo Elitarnych albo zasłużonych oni wiedzą jak zmieniają się rangi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 @boberm - Dzięki za odzew. Nie, we właściwościach nic nie zmieniałem. Teraz zmieniłem, po Twojej podpowiedzi, ale NIESTETY efekt tego jest taki, że gra, owszem, uruchamia się - ale przy wczytywaniu sejwa (obojętnie którego) następuje BIM ! ! ! - i wylot na pulpit... Ten OP mnie po prostu do szału doprowadzi... O ile zdrowszy bym był, gdybym tego cholernego moda nigdy nie znalazł ! ! ! Z tym pda Striełoka to masz rację, MÓJ BŁĄD, źle się wyraziłem, nie pda Striełoka miałem na myśli, tylko schowek. To bodajże pierwszy schowek Striełoka. Było w nim jakieś chyba pda i AK Striełoka. Następny był w Prypeci na drzewie i kolejne - o ile dobrze pamiętam dwa - w Czerwonym lesie... Grałem w to już jakiś czas temu, więc mogłem coś pomylić. Jednak ten schowek tam BYŁ - a teraz go tam nie mam... Dlatego spytałem... No nic... Wychodzi na to, że muszę KOLEJNY raz usunąć i zainstalować tego moda, bo wygląda na to, że po tej zmianie we właściwościach, to już sobie nie pogram... Próbowałem odkręcić tą zmianę ale guzik z tego... SZLAG mnie zaraz trafi... CHYBA - że po tej zmianie trzeba zaczynać grę zupełnie od nowa, bo sejwy robione PRZED zmianą nie działają ??? JEZU ! ! ! ZNÓW OD NOWA ??? Idę się powiesić....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Mam pytanko. Chodzi o zadania cykliczne. Czasami się zdarza, że NPC życzą sobie przedmiotów, które są dość rzadkie. W tym przypadku Sidorowicz chce PDA Wilczarza: Spoiler Jak to jest z takimi przedmiotami ? Mogę je spokojnie oddać nie obawiając się, że będą potem potrzebne w jakimś zadaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) @Agrael Tak, takie przedmioty śmiało możesz oddawać. Np u Informatora też będziesz miał zadania na przyniesienie pda, notatek itp które zdobędziesz podczas zadań. To się Tobie już nie przyda, możesz oddawać jak masz na to zadanie. Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 I czasami fajne rzeczy za to wpadają A może kolega @Agrael napisze jak zmieniają się rangi? Sarkazm pytał Oddawaj wszystko jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Niestety - nowa gra TEŻ nie startuje... Trzeba instalować od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Panowie schowek Anny w X-8 nadal nie mogę go odszukać I inne pytanie kiedy ten mistrzu od Dimaka Ten co u niego u góry waletuje Akil czy jak mu tam da mi w końcu zadania. Bo jestem już dalej niż ostatnio z fabułą a on nadal nie ma żadnej gadki do mnie... I najważniejsze gdzie w ten Wsi Starej leży to zioło dla Fenira?! No nie mogę go namierzyć? Najpierw trzeba iść do X10 po ten schowek? Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @Ignachinio Tajnik Anny w X-8 Spoiler Co do Akila... Jak zrobiłeś zadanie "Pozdrowienia od Sidorowicza" to od Leszego i z jego schowka masz prototyp pistoletu gaussa i fleszkę, zanosisz to do Docenta i on da Ci zadanie na zebranie informacji o projekcie 58. Wtedy Akil z Tobą pogada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ok a gdzie jest to zioło? Pomożesz? Bo oblazłem cała wieś i nigdzie go nie ma? Może najpierw muszę iść do x 10 do tych rur w supeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Po zioło dla Bubulki idziesz równocześnie też do leża Fenrira w Starej wsi. Żeby dwa razy nie biegać. Pod koniec filmu jest worek z zielem. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ale Fenir każe przynieść zioło Inaczej nie da mi następnego leża Chyba że to ja coś poplątałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Fenrir chce zioło i wysyła Cię do bubulki, ten mówi gdzie jest zioło i mówi Ci żebyś jeszcze raz pogadał z Fenrirem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Co to za nielegalny handel ziołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zadanie jedno z wielu na przyniesienie zioła Panowie a gdzie jest ten schowek za plątaniną rur od Bulabaki czy jak mu tam? W X-10? Bo coś nie mogę na niego wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @Ignachinio Tajnik Bubulki w X-10. Spoiler Tam na końcu gościu się teleportował, ale schowek mozna normalnie wziąć przez szparę w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi