tom3kb Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka a to zadanie na leczenie apteczkami do Bagienny Doktor dawał na początku moda chyba? Jak przeszliśmy za nasyp na Kordonie to chyba była gadka, że mamy pomagać rannym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @tom3kbNo tak Bagienny Doktor to zadanie daje, ale to już chyba nie ma znaczenia(mam nadzieje) że to na początku trzeba to zadanie wziąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka To bardzo, bardzo niedobrze, że go nie wziąłeś. Musisz je wziąć, bo jak go nie wykonasz, Doktor nie będzie dawał dalszych zadań. Pamiętam, że jakiegoś zadania nie mogłem dostać dopóki nie wykonałem tego z tym leczeniem rannych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @wariat No ale jak ja mogę teraz to zadanie wziąć? To raczej nie jest tragedia, do Prypeci iść tylko, wziąć zadanko, zrobić i git? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka Tak jest, wziąć i zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zaraz, chwila. Jak Doktorkowi mam nadzieje nie chodziło że ja mam taką samą ilość osób wyleczyć, co zabiłem? Jak tak... to muszę 10940 osób wyleczyć... Ja w całej rozgrywce tylko wyleczyłem 3 osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 5 minut temu, Dr_Sztychowka napisał: Zaraz, chwila. Jak Doktorkowi mam nadzieje nie chodziło że ja mam taką samą ilość osób wyleczyć, co zabiłem? Jak tak... to muszę 10940 osób wyleczyć... Jak pamiętam jak robiłem tego "questa" to uleczyłem z 10 przynajmniej i zadanie mi zaliczyło, a zabojstwa miałem o wiele duzo, nie pamiętam ile dokładnie ile trzeba było uleczyc ale cos koło tego 10-20 i zadanie zaliczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @Samotnik67Uff kamień z serca Witam z powrotem. Wstąpiłem sobie na szybko do sarkofagu, po PDA Striełoka, nic nie znalazłem, oprócz teleportu Striełoka i 4 czaszek/teleportów monolitu. Nie wiem czy to to jest, ale wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka A znalazłeś tam notatkę Strieloka? W notatce pisze, że PDA jest u Górnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jak nie zrobisz zadania na leczenie to Żywego Serca i recepty nie ogarniesz chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @wariat ajajaj, takie małe było że nie zauważyłem , znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 I ruszyła fabuła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Jeszcze nie, jak na razie dalej robię te zadanka. Mam jedno pytanko, jak robiliście to zadanie na uleczanie ludzi, to mieliście tak że na przykład chcieliście pomóc monolitowcowi, podchodzicie a on wam gonga w twarz wywala i was rozwala? To tylko monolitowcy robią, teraz jeden wojskowy leżał ale coś apteczki nie chciał wziąć, to go zostawiłem, niech sobie sam radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 W wersji 2.1 nie uleczysz przeciwnika. W wersji 2.0 za dużo było z tym problemów gdyż taka osoba automatycznie staje się twoim przyjacielem i nagle na posterunki wojska miałeś paru samotników (do takiej grupy byli przenoszeni wojskowi uleczeni) i oni mordowali swoich albo odwrotnie. Dlatego w wersji 2.1 nie ma takiej opcji. Możesz leczyć tylko neutrałów/przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka Bo w OP 2.1 nie można uleczać npc-ów wrogo do Ciebie nastawionych, wojskowi, monolit, mściciele itp. Co prawda jest kilka oskryptowanych momentów w grdze, gdzie możemy pomóc np. Mongoł w DM albo ten najemnik z dyskietką w Labiryncie, ale takich randomowych npc to nie. 3 minuty temu, Ignachinio napisał: W wersji 2.0 za dużo było z tym problemów Chyba sobie żartujesz Sprawiało to problem, ale taki, że przy zadaniu na leczenie ludzi właśnie, taki uleczony wróg liczył się podwójnie, tak jak np dwóch uleczonych neutrałów, przez co zadanie można było bardzo szybko ukończyć. A że twórcy 2.1 chcieli na siłę wydłużyć, cóż, my, gracze, jakoś musimy z tym żyć Ale na pewno nie sprawiało to problemów ani technicznych, ani fabularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie no z tymi przyjacielami to dalej jest problem . Ja jak przechodziłem ten moment kiedy stawaliśmy się członkiem monolitu, to jak już wróciłem do bycia samotnikiem i wróciłem do labiryntu, tam jeden monolitowiec czekał sobie na mnie, neutralnie nastawiony, można z nim pogadać, pohandlować. Albo jak najemnikiem się stawałem, to już po wszystkim chciałem iść na radar, to na granicy jeden wolnościowiec do mnie z g36 naparzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 4 minuty temu, Dr_Sztychowka napisał: tam jeden monolitowiec czekał sobie na mnie, neutralnie nastawiony, 4 minuty temu, Dr_Sztychowka napisał: jeden wolnościowiec do mnie z g36 naparzał No właśnie. Jeden. Nie cała frakcja Nie wiem w czym Ty widzisz problem Jak cała frakcja wrogo nastawiona, to faktycznie problem, ale jeden gościu? Np: podbiegasz, aktywujesz mutanta z embrionu, on załatwia gościa, i tyle. Wszyscy neutralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Problem się robi kiedy robisz zadanie na wybicie jakiegoś obozu a tak siedzi neutral tak głupio do nich strzelać Ja nadal zostanę przy swoim zdaniu ze bitwy pomiędzy wojakami na posterunku na kordonie były problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 4 minuty temu, Ignachinio napisał: Problem się robi kiedy robisz zadanie na wybicie jakiegoś obozu a tak siedzi neutral tak głupio do nich strzelać OP-ek nie wybacza błędów, niestety. Jak jakąś miejscówkę trzeba oczyścić, to trzeba, bez względu na to kto tam jest. Na czas wykonywania takich zadań rozterki moralne proponuje sobie schować... Do kieszeni Wierz mi, to dobra rada. Chociaż w sumie.... ja nie mam żadnych zahamowań pod tym względem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 A ja mam nie lubię mordować neutrałów Nawet jeśli to bandyta albo monolitowiec Ale każdy gra jak chce Ja już moda chyba skończyłem Reszty zadań już raczej nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Ignachinio napisał: Problem się robi kiedy robisz zadanie na wybicie jakiegoś obozu a tak siedzi neutral tak głupio do nich strzelać No i to jeszcze jak. Ja kiedyś w cieniu Czarnobyla robiłem sobie taki challenge żeby zebrać wszystkie unikalne bronie, i tam był Bies co miał AKs74u specjalnego, wampir ze wyciszonym mp5 i taki patent miałem, że ich wpycham do anomalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 No można i tak tutaj w pewnym momencie miałem kłopot bogactwa nie wiedziałem co i gdzie brać A może jednak wrócę i pokończę to ostatnie zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam, Chciałem sie zapytać czy Embriony mają jakies no niewiem zastosowanie? do tej pory i z doswiadczenia z STALKERSOUPA nigdy ich nie uzywałem , zawsze myślałem ze są bezuzyteczne i tylko uzyte do questów cyklicznych i ogólnie questów Mają jakies zastosowanie? Mam już tego troche dużo i niewiem co z tym zrobić.. Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 @Samotnik67 też nigdy z nich nie korzystałem ale możesz sobie chyba z nich robić mutanty, które będą walczyć po twojej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak i będziesz miał zadania przy których będziesz musiał użyć właśnie mutanta z embrionu. Więc warto zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi