vidkunsen Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Lycoris Radiata: Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=-KY0Au8ug_Y https://www.youtube.com/watch?v=wsDOcBtGDQs https://www.youtube.com/watch?v=Iw2KX_h_Gxk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Panowie jak dostać się do tego schowka kolekcjonera? teoretycznie można po tych brązowych rurach pod sufitem ale w pewnym miejscu stalowy gzyms jest tak wąski że GG z niego po prostu spada, nie da się po nim iść, wskoczyć wskoczę ale o chodzeniu nie ma mowy, pewnie ktoś to robił, może jakaś podpowiedź? aha, muszę się pochwalić, zdobyłem pierwsze osiągnięcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 @cez137 Brawo za osiągnięcie ja pamiętam że ten schowek zrobiłem przy użyciu superskoku, lecz nie idź na łatwiznę, lepiej się pomęczyć ale z honorem tu masz filmik, minuta 2:03, musisz krate wziąć i podsadzić się na niej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 @Dr_Sztychowka no spoko, tylko że ja chyba wszystkie skrzynki porozwalałem, w ogóle te schowki na tych słupach to jakiś kosmos, jak on tak fruwa w powietrzu na tym filmiku? To się jakoś włącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 @cez137Aha... no właśnie w tym modzie lepiej skrzynek nie rozwalaź . Często w nich nic nie ma, prawie zawsze, ale bardzo rzadko coś w nich jest np. konserwa. Spróbuj znaleźć jakąś beczkę gdzieś w okolicy, popopychaj ją aż do tego miejsca i postaw w pionie. A to latanie to jest komenda, chyba w opku 2.1 nie działa, sprawdzałem bodajże, jest to chyba w każdym modzie, tylko często to wyłączają autorzy bo to trochę taki czit :/ Ewentualnie zamiast beczki możesz jakieś graty z ekwipunku wyrzucić, np. kamizelkę, podsadzisz się na niej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 @Dr_Sztychowka jedna skrzynka ocalała, widocznie musiałem jej nie zauważyć, poradziłem sobie z tym, dzięki 13 godzin temu, Dr_Sztychowka napisał: A to latanie to jest komenda, chyba w opku 2.1 nie działa, oo to dobrze, tzn. rozumiem że nie ma takich schowków a nie tylko że komenda nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Są schowki które wymagają nie lada wyczynów gimnastyki ale spoko poradzisz sobie i z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 @IgnachinioZe schowkami poradzić sobie można, lecz z nerwami już nie do końca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Podpowie ktoś gdzie jest przejście do Wschodniej Prypeci? Kałmuk mówił że na Jantarze, ale żadnego znacznika tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Na Jantarze? Eee przejście do wschodniej Prypeci ale skąd? Z Centralnej? Z Centralnej to zaraz za budynkiem gdzie siedzie Dragunow i gdzie musisz Rabowicza rozwalić jest przy takim baraku często kręcą się tam psy. Z Zatonu to tam gdzie zaczynałeś Zew Prypeci czyli za leśniczówką.. Z Jupitera za bazą kontenerową.. I jeszcze jest teleport. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 @Ignachinio Tak jak tu pisze powinno pojawić się przejście z Jantaru do Wschodniej Prypeci, dostaje też sms o nowej ścieżce ale na mapie żadnego znacznika z przejściem nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 To pozostałość po NS gdzie faktycznie taka ścieżka istniała. Nie sugerował bym się tym Ten mod to gigant największy ze wszystkich robiony od wielu lat z wieloma zmianami pewnie ktoś to przeoczył. Ale przy ilości materiału i takie błędy się zdarzają 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Skoro tak to nie będę sobię głowy zawracał i zrobię inne zadania. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Mam problem ze znalezieniem schowka Kostii na Agro na południe od bazy, w strefie radiacji, takie miejsce znajduje się tu, tak jak na foto, przetrząsnąłem wszystkie krzaczory (bo jest niby w krzaczorach) bardzo dokładnie, tak, wiem że plecak może być niewidziałny ale jednak ma delikatną zieloną poświatę i da się go dostrzec, poza tym znalazłem na YT filmik gdzie on dokładnie jest i nie jest niewidzialny, a u mnie go nie ma, miał ktoś z Was z tym problem? Druga sprawa, gdzie jest teleport z Kordonu na Magazyny, z dialogu z Fanatem dowiadujemy się ze po drugiej stronie nasypy kolejowego idąc w prawo, on mówi że go widać, ja go nie widzę, jak on wygląda? Trzecia sprawa, co robimy z pancerzami grawitacyjnymi? kiedyś coś tam Kuzniecow o nich wspominał ale nie dał konkretnego zadania tylko kazał się rozejrzeć co i jak, przeleciałem z nim teraz wszystkie dialogi pancerze mając przy sobie i teraz nic nie mówił, myślałem że mam mu je dać Edytowane 27 Grudnia 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Pancerze grawitacyjne zachowaj bo ktoś chciał na 100% ale jeden ci chyba zostanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Problemu jako takiego z tym schowkiem nigdy nie miałem nie wiem jak kolega @wariat ale on zawsze u mnie był. Czasami jest tak że są one słabo widoczne przez promieniowanie Ewentualnie jest gdzieś indziej ze schowkami Kostii jakiś wielkich problemów nie było Co do teleportów, to jest za mostem po prawej stronie bliżej tunelu niedaleko rozbitej lokomotywy. To znów odwołanie do poprzednich wersji gdzie teleporty były widoczne. W OP-2.1 są nie widoczne. Ktoś tutaj wrzucił kiedyś patcha na widoczne teleporty Rozumiem, że jeszcze wielorazowego nie dostałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @cez137 obczaj ten filmik 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @Zwinny no ja rozumiem że możnaby wszystkie schowki z filmu obszukac ale mam wyraźnie napisane że mam szukać na południe od bazy w strefie radiacji, więc i tam szukam ale nic tam nie mogę znaleźć nawet na drzewa wchodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @cez137 Pancerz grawitacyjny będzie chciał Kutwa po zadaniu z trawką. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @Ignachinio dobra znalazłem wreszcie, nie mogłem go zlokalizować bo okazało się że Fanat go daje jak zapłacisz 9000ru a nie 2500, a ja na Janusza dałem mu 2500 i myślałem że to bez znaczenia, ale najgorsze jest to że on jest jednorazowy, myślałem że jak już go raz otworzy to ten teleport tak sobie będzie tam na tym Kordonie a tu taki wuj, heh, kto by pomyślał? twórcy OPa 2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Ja z nich nigdy nie korzystam. Przy Monolicie leży wielorazowy na MW.. a na Jantarze w podziemiach bardzo szybko możesz zdobyć na Jantar co daje Ci duże możliwości z teleportacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ludzie czy ktoś wie gdzie jest ten schowek albo jak ewentualnie dostać się na samą górę tego ustrojstwa? nie wiem jak tam wleźć a możliwe że on jest właśnie na samej górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 @cez137 Przeczytaj na kartce kolekcjonera, może ci jakoś pomoże. A jeżeli jednak jest na szczycie Schowek niby inny ale pokazuje jak wejść na szczyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na górze jest duże promieniowanie ale idzie tam wejść po rusztowaniu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi