Zwinny Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 @Ignachinio Szukałeś w tym włazie w skałach po lewej od tartaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Taa ukończone zadanie. Parę pytań Gdzie jest manometr dla Wkręta? Szukałem na bazie bandytów i nie mogę go trafić. Gdzie szukać wideorejestratora dla Woronina od bandytów komputer znalazłem. Gdzie jest traktat naukowy w X-16 Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @Ignachinio manometr do miotacza płomieni? A on nie miał być też w bazie Wolności na Magazynach Wojskowych? Zerknij w opis. Bo ja pamiętam, że coś znalazłem tam w tych zielonych skrzyniach co jest ich dużo na peronie w bazie. Tylko nie pamiętam co to było Może być też chyba w pokoju handlarza w bazie Wolności, zabierasz przez okno. Bo w bazie bandytów może być w kilku miejscach w tych nowych pokojach. Jeden pokój to ten w tym pomieszczeniu co normalnie w Cieniu ucieka się z bazy tunelem z anomalią (odwróć się od tunelu o 180°), a drugi jest jak wchodzisz do bazy tą rurą koło jeziorka (pierwsze wchodzenie) to po lewo są zombie ale jak pójdziesz prosto i w prawo to na "pierwszym" poziomie też jest pokój. Trzeba chyba zeskoczyć z góry bo drabiny tam chyba nie ma. Zdjęć z bazy bandytów parę w temacie jest, przedmiot na rurach od grzejnika, pod biurkiem, za szafką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) @Ignachinio Wideorejestrator - tam gdzie znalazłeś komputer leży notatka na ziemi, podnieś ją i będzie napisane że urządzenie jest wyniesione do wioski pijawek Traktat naukowy - chyba na górze w tym pomieszczeniu z komputerami gdzie jest szczelina przez niedomknięte drzwi, na wprost od razu po wejściu do x16 albo w pomieszczeniu po prawej gdzie leży ciało ducha Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @Ignachinio manometr dla wkręta, pod koniec filmu. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Mam takie pytanie, wiem że było o udźwigu kilka razy ale ja mam trochę inny problem. Po podniesieniu udźwigu nie mogę się ruszyć bo GG jest "zbyt zmęczony żeby iść dalej" mimo że w plecaku 46kg. Wgrałem też pliki actor i system znalezione w tym temacie wstawiane przez innych ale w dalszym ciągu ten sam problem. Czy może ktoś podpowiedzieć jak zrobić żeby podnieść udźwig i żeby po oddaniu pół kroku GG nie tracił całej staminy ? Edytowane 12 Stycznia 2020 przez ramirez12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 @ramirez12 Spróbuj na moim pliku drrr.script mam podniesiony ciężar. Oczywiście zrób kopie swojego zanim podmienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Ale tam jeszcze gdzieś musisz zmienić wagę pasażera właśnie po to aby móc biegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Wywaliłem opka i przeinstalowałem. Potem wrzuciłem wersję zwiększonego udźwigu od @kanon1022 ze str. 109 która była podana razem ze spawnerem i zacząłem grę na nowo i zaskoczyło, jest ok. Nie mniej dziękuje wam @wariat i @Ignachinio za chęć pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Panowie schowek w schowku kotobechemota dobrze kojarzę podziemia Agro? Ale gdzie dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 W kryjówce Strieloka, szukaj na wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Pierwsze czy drugie pomieszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 A ja się tak zastanawiałem o co chodzi z tym "schowek w schowku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 47 minut temu, tom3kb napisał: A ja się tak zastanawiałem o co chodzi z tym "schowek w schowku" Niezła rozkmina co nie Na początku filmu. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Dzięki za filmik szczególnie za koty powiedzcie mi Pancerz wschód tłumi wszystkie odgłosy czy to oznacza ze na legalu można do kota podbić? Ktoś podrzuci jeszcze raz gdzie są te części dla docenta? Bo płytki z MP mam, z bagien też ten sprzęt, sacharow swoje dał, i wybieram się na plac budowy.. i mam wrażenie, że czegoś mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Gdzie znajdę piwo dla Łowcy . Zwykłego nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 @coles313 Jest w x18, tam gdzie był nibyolbrzym w podstawce to po drabince do góry i w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 To piwo znalazłem było dla Dana . A teraz potrzebuję dla Łowcy który siedzi w Barze , zadanie na PDA Krysiuka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 @coles313 jak Łowca w Barze powiedział Ci że za strzelbę chce piwo, to teraz idż do Żyły, on da Ci namiar na schowek z browarem dla Łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Panowie pytanko. Jestem w nocy u Siaka i wisi u niego info. Czy ma dodatkowe recepty. Gada coś o snajperze Monolitu w lesie i każe mieć młot. Młot dwuręczny z początku gry mam. Nawet w rękach a typ nadal nie chce nic więcej powiedzieć. Ktoś coś wie jak wykonać to zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Bo pewnie ma być nowy ten młot, ja też jeszcze nie zrobiłem tego zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Mam nowy Znaczy się gram na niezniszczalną broń białą wiec jest jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Bo oprócz młota musisz mieć czarny kombinezon monolitu (chyba na sobie). I musisz przyjść do niego w nocy o umówionej godzinie żeby zacząć dialog. Edytowane 17 Stycznia 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 A o tym menda nie wspomina dobra przetestuje i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 O co chodziło z zabiciem cienia monolitu? Schowek łowcy już dawno znalazłem ale nie ma u niego dialogu w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi