cez137 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Dobra zrobione, powoli do przodu, on jest między tymi rurami w tym pojemniku dużym, nie na samej górze, strasznie tam grzeje ale warto odkryć ten schowek, jest w nim mega art na wytrzymałość. Mnogość zadań i max roboty wymusza na mnie kolejne pytanie, niby znalazłem filmik który pokazuje że jest tam tego mnóstwo a jednak to bzdura totalna, sprawdziłem to w kilku miejscach z filmiku i nic tam nie ma, chodzi o wykrywacz metali w bazie wolności, gdzie jest to cholerstwo? Oblecialem wszystkie budynki łącznie ze strychami dachami i innymi dziurami, no nie mogę tego znaleźć. @Lycoris RadiataRadiata @Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 @cez137 ten wykrywacz pojawia sie randomowo w jednej z podłuznych skrzynek drewnianych - trzeba rozbić nożem. U mnie raz był w wagonie , a raz w skrzyniach przy domku Kucharza. Skrzynie porozrzucane są po całym kompleksie .Ergo - szukaj , a na pewno znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 @cez137 a czasem w bazie Wolności w pobliżu torów i peronów nie ma dużo takich zielonych skrzynek? Porozbijaj je bo coś mi się kojarzy, że w jednej z nich był wykrywacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ja miałem obok Wkręta Czasami warto wyjść i wejść na lokację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 U mnie był obok torów i tunelu, stoi budka i tam w skrzyni siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Dwa pytania mam pierwsze czy sztabka złota Łukasza ma jakieś zastosowanie? Drugie, poleci ktoś jakiś dobry karabin szturmowy na bliski-średni dystans, obecnie używam Auga Kaltera którego znalazłem we Wschodniej Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Sztaba złota.. hmm w teorii daje Ci większą przyjaźń Wolności i traktowanie Cię jako swojego. W praktyce ja tego nie zauważyłem. Dla mnie nagroda tylko po to aby nie dać Ci karabinku ani pancerza. Ogólnie jak dla mnie fajny bajer nic więcej. Ten Karabin o którym mówisz można zmodyfikować (plany chyba Dimak daje) i będziesz miał kozacką broń. Dobrą bronią jest AK-15 i FN Komandos. Nie polecam nic z rodziny wałów za małe magazynki. No i powinieneś już mieć AK z magazynikami bębnowymi które choć mają mniejszy kaliber dają radę dzięki spamowaniu pociskami. No i jest Hostel ale amunicja do niego bardzo droga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Lycoris RadiataJa swoją sztabkę zostawiłem w schowku, nie miałem jej w inwentarzu często bo się bałem że powinność będzie miała focha. A karabin, to ja znalazłem w sarkofagu m249, obrażenia duże, celność laser, odrzut brak, 200 naboi w magazynku, lepiej chyba się nie da . Nie wiem od którego monolitowca go dostałem, dopiero jak wszystkich zabiłem to sobie coś tam grzebałem w zwłokach i znalazłem. Z tego co wiem to Krzyż czy jak mu tam było, ten z lasu, daje misję na chyba żywe serce i dostajesz m249. Ja tego nie robiłem, mam już 1 to 2 mi nie są potrzebne . Też dobry jest FN2000, nawet zwykły dobry jest, dostajesz go od prawie każdego monolitowca z Radaru. Ja nie zbierałem tych FN2000 specjalnych, ale wiem ze są fajne. Jeden egzemplarz chyba "egzekutioner" dostajesz od Akima z Kordonu po wykonaniu wszystkich misji z chyba ukrytymi mapami na lokacjach. Dawno nie grałem w opka i już pozapominałem trochę. Jeszcze jest jeden FN2000 taki wojskowy, dostajesz od Wasylego na bagnach, po wykonaniu bodajże misji na te komponenty elektryczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Ten od Akima to Kat.. ma autonamierzanie. I faktycznie jest fajny.. Ale trzeba go kupić za 350000 Potem wypada jeszcze ze schowków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Dzięki za opinie, posprawdzam i potestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) @boberm @tom3kb @Ignachiniono nie mogę znaleźć koło chałupy kucharza nie ma, wagony i perony też obleciałem, w koszarach też nic nie ma, obok BTRów też nic, u Wkręta na warsztacie też lipa, będę szukał dalej a puki co... ...jest taki temat jeszcze, kucharz pijus jeden coś mamrotał o tym ryżu i marchewce dla Kulinara z Wysypu, ale nie powiedział w końcu co i jak, gdzie tego szukać? Edytowane 30 Grudnia 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @cez137 Co do jedzenia musisz spytać się Barmana a potem iść z wódką do Kucharza na bazie wolności upić go i zapytać, on ci powie że na Radarze obok helikoptera są dwa kontenery z jedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Wejdź i wyjdź z lokacji ja miałem też z tym problem a potem przez przypadek mi to wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Godzinę temu, cez137 napisał: @boberm @tom3kb @Ignachiniono nie mogę znaleźć koło chałupy kucharza nie ma, wagony i perony też obleciałem, w koszarach też nic nie ma, obok BTRów też nic, u Wkręta na warsztacie też lipa, będę szukał dalej a puki co... Oj tam oj tam .... w takiej drewnianej skrzynce szukaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Lycoris Radiata 13 godzin temu, Lycoris Radiata napisał: Co do jedzenia musisz spytać się Barmana a potem iść z wódką do Kucharza na bazie wolności upić go i zapytać Barmana pytałem, nic nie mówił, i z kucharzem też gadałem, powyżej wrzuciłem screena z rozmowy z nim @boberm Oj tam oj tam, no przecież tam szukałem może się nie zrespiło coś, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 @cez137 Żeby kucharz powiedział gdzie jest jedzenie trzeba mu do gardzieli nalać 5 butelek wódki, może dałeś mu za mało, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Z tmi Kulinarowymi "przysmakami" to jest tak . Po otrzymaniu zadania należy - pogadać z Sidorem -pogadac z Barmanem -i finalnie pogadać z Kucharzem , który za 5 butli zdradzi miejsce połozenia kontenerów na Radarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Ale wcześniej trzeba wykonać zadania jak mnie pamięć nie myli dla Akima bo inaczej dialog u kucharza się nie odpali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Wie ktoś gdzie spotkać piekielną chimere? Oraz jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Piekielna biega najczęściej po Czarnobylu przy wejściu do elektrowni A najlepiej ubić przeczytać jaka to i wczytać. Bo pewnie chcesz jej fotkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Tak, jako ostatnia mi została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 To jeszcze jest minimalna szansa że będzie w Dolinie Mroku przy rozbitym helikopterze. Ale ja swoją złapałem na CEA-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Dezerter ma jeszcze jakieś zadania po znalezieniu dokumentu? Pytam się bo nie jestem w stanie skończyć tego zadania, ponieważ w sejfie w którym powinien być, był tylko wintorez, obstawiam że się schowek nadpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Jeśli schowek by się nadpisał to byłoby to i to Przeszukaj jeszcze raz Agro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 23 godziny temu, Lycoris Radiata napisał: Dezerter ma jeszcze jakieś zadania po znalezieniu dokumentu? Pytam się bo nie jestem w stanie skończyć tego zadania, ponieważ w sejfie w którym powinien być, był tylko wintorez, obstawiam że się schowek nadpisał. Sprawdż w drugim sejfie ..... Jeden jest w budynku głównym , a drugi w baraku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi