wariat Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 @PainChiller Na jakiej wersji grasz? Możesz podać aktualny zapis to zobaczę co tam Ci się porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Wersja 7.3 Aktualny zapis jest bardzo mocno do przodu względem omawianego tematu (conajmniej kilka tygodni) Nie wiem czy sprawdzanie tego ma większy sens, ale zarzucam ostatni zapis. dzien 38. autozapis warlab - radar.sav Póki co będę po prostu grać dalej aż nie napotkam jakiejś "sytuacji bez wyjścia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 @PainChiller Patrzyłem ten Twój zapis i coś tu jest nie tak. Skoro mówiłeś że przesłuchałeś Pata i Pataszona to teraz powinieneś mieć zadanie na poszukiwanie Rabinowicza, ale ani Kot , Zachar i Kutwa nic nie chcą powiedzieć. Dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Bo akcje z Rabinowiczem miałem - przypadkiem natrafiłem na niego w Prypeci To co jest dziwne to to że pojawił się on mimo tego że nie spotkałem żadnego Mruka, Dżokera czy Skromnego na magazynach wojskowych, tak jak pisał przewodnik. Coś musiało się nieźle namieszać w skryptach. Ja to mam talent do psucia modów Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 To przypomnij sobie jeszcze jedną rzecz. Czy aby przypadkiem nie miałeś dialogu z Zacharem by dostać się do Czerwonego lasu? Zachar mówi wtedy że musisz znależć Kła, bo tylko on jeden zna tam przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Było coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 3 minuty temu, PainChiller napisał: Było coś takiego No to jazda na poszukiwania szkatułki i sejfu tajemniczego stalkera Kieł pojawi się podczas wykonywania tej nitki fabularnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Na wysypisku z boku góry śmieci mam czerwony marker ze znakiem zapytania, chodzi o rurki do naprawy miotacza ognia, czy on oznacza, że tam powinny leżeć czy ogólnie, że są gdzieś na tej hałdzie śmieci? Bo w miejscu markera ich nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, tom3kb napisał: Na wysypisku z boku góry śmieci mam czerwony marker ze znakiem zapytania, chodzi o rurki do naprawy miotacza ognia, czy on oznacza, że tam powinny leżeć czy ogólnie, że są gdzieś na tej hałdzie śmieci? Bo w miejscu markera ich nie widzę. Rurka jest w podziemiach. Znaczy się na dźwigu będziesz miał zejście na sam dół i na końcu korytarzy będziesz miał rurkę. Uwaga na radiacje Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Ignachinio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Panowie przypomnijcie kto da mi przejście do Limańska i do wschodniej Prypeci czy z fabułą dostanę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 6 godzin temu, suchyyy1 napisał: Panowie przypomnijcie kto da mi przejście do Limańska i do wschodniej Prypeci czy z fabułą dostanę??? Przejście do Czerwonego lasu i Limańska odblokujesz wykonując kwesty Kła. A do wsch. Prypeci i lokacji z Zewu odblokujesz podczas fabuły na egzoszkielet Czarnego Doktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @boberm Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Tak Zachar mówił żebym znalazł Kła ale nitka się urywa nie mam żadnych wpisów, a śmierć Kła już rozwiązałem i nic więc co nam dalej ribić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @suchyyy1 A robiłeś zadania na poszukiwanie sejfu i szkatułki tajemniczego stalkera w pieczarze i labiryncie? Podczas tych kwestów znajdziesz Kła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @wariat nie mam w kwestach. Zaraz się za to wezmę. Bardzo dziękuję za pomoc i to nie jeden raz mi pomogłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Mam pytanie co do questu na szkatułkę bo w pda jest napisane że najpierw trzeba odwiedzić cea2, to wystarczy że byłem tam podczas misji z podstawki czy wpierw trzeba odblokować przejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @Zwinny Zgaduję, że teraz musisz porozmawiać z Cieniem Monolitu w Labiryncie? Jeżeli byłeś już na CEA-2 to powinno wystarczyć, Cień z Tobą zagada. Pamiętaj żeby przynieść mu arty, bo nic nie powie. Ale będzie Ci potrzebne przejście na CEA-2 albo teleport monolitowców bo będziesz musiał się tam wybrać do jego braciszka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 11 minut temu, wariat napisał: @Zwinny Zgaduję, że teraz musisz porozmawiać z Cieniem Monolitu w Labiryncie? Jeżeli byłeś już na CEA-2 to powinno wystarczyć, Cień z Tobą zagada. Pamiętaj żeby przynieść mu arty, bo nic nie powie. Ale będzie Ci potrzebne przejście na CEA-2 albo teleport monolitowców bo będziesz musiał się tam wybrać do jego braciszka. Właśnie z cieniem pogadać bo szkatułkę już oddałem jakiś czas temu, przejścia jeszcze nie mam na cea2 i ktoś pisał wcześniej że daje je duch więc zrobię mu jeszcze kilka questów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Panowie co robię nie tak. Za 1 pobytem w Sarkofagu zabrałem notatke i inne rzeczy potem poszedłem pogadać ze Świadomością-Z. Duch jeszcze nie dał kwesta na 10 artów potem zrobiłem kwest szkatółka i sejf. Mam pójść na cea-2, ale nie mam przejścia na cea-2. Za 2 razem oddaję Duchowi dokumenty z kordonu i nie ma opcji na kolejny kwest mówi by ogarnąć monolit nie byłem jeszcze na cea-1. Jak to zrobić by było dobrze Ok poradziłem sobie, użyłem czaszki, ale będąc w labiryncie nie znalazłem 2 zestawów dla Sidora. Monolitowcy też nie mieli sejw na lokację też bez rezultatu. Czy ktoś mi poda nazwę by zrespić te zestawy??? Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Mam taki problem Mam oddać Andersowi jego zagubioną konsolę, ale ten pan za żadne skarby nie chce mnie do niego wpuścić... co można na to poradzić? Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Panowie, niewidzialne schowki. Gdzie jest pierwszy z nich w Dolinie Mroku nie słychać żadnego dźwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @Ignachinio Na dachu wiaty na stacji benzynowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Dziękuje Do wschodniej Prypeci kto daje przejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 8 minut temu, Ignachinio napisał: Do wschodniej Prypeci kto daje przejście? Zanieś Sacharowowi 4 traktaty z labów, wyśle Cię do Wilka na Magazyny, tak zaczniesz fabułę na egze Czarnego Doktora, podczas tej fabuły dostaniesz tam przejście od Kałmuka. Ale przed tym trochę zadań musisz wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Dzięki, podrzuci ktoś wszystkie te niewidzialne schowki. Bo ten z Krukiem to jakaś pomyłka. Nie wiem gdzie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi