FairFight Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Mogę do tego moda dograć celowniki gnomussa oraz dynamiczny hud z widokiem z wnętrza maski? Obejdzie się bez konfliktów między modami? PS. Przy próbie pobrania plików z pierwszego linku, mój pakiet zabezpieczający ostrzega przeciwko potencjalnie niebezpiecznya aplikacja. Edytowane 1 Października 2014 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Takie pytanko, czy grając w OGSM 1.8 CE ze spolszczeniem można bezproblemowo ukończyć moda, czy jednak niezbędne jest dorzucenie wersji CF czyli tych 4 patchy plus update-u spolszczenia.Pytam bo jak wrzuciłem całość to nie za bardzo chciało się uruchomić (bug trap, na razie nie mam jak sprawdzić z czym był problem, instalowałem na innym kompie). Sama wersja CE ze spolszczeniem uruchomiła się bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Mam pytanie, po dograniu spolszczenia gra mi się nie wczytuje od razu wywala do pulpitu. Po dograniu fixa gamedata zaczyna wczytywać grę i pod koniec wywala do pulpitu. Ma ktoś jakieś pomysły? Przed wrzuceniem spolszczenia sprawdzałem i normalnie odpalała się i wczytywało(menu miałem po polsku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Teraz, gdzie jest link do pełnego moda? Pierwszy link to link do pliku 1,5mb, który w dodatku mój antywir uznaje za niebezpieczny, a ESET Smart Security 7 nie kłamie. Pozdrawiam. Edytowane 1 Października 2014 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Mogę do tego moda dograć celowniki gnomussa oraz dynamiczny hud z widokiem z wnętrza maski? Obejdzie się bez konfliktów między modami? PS. Przy próbie pobrania plików z pierwszego linku, mój pakiet zabezpieczający ostrzega przeciwko potencjalnie niebezpiecznya aplikacja.Dodanie tekstów celowników nie powinno stanowić problemu, hud z wnętrzem maski równiez chyba że ten mod posiada podobny. Żadna aplikacja nie jest zawirusowana. Testowane na płatnym avaście. Mam pytanie, po dograniu spolszczenia gra mi się nie wczytuje od razu wywala do pulpitu. Po dograniu fixa gamedata zaczyna wczytywać grę i pod koniec wywala do pulpitu. Ma ktoś jakieś pomysły? Przed wrzuceniem spolszczenia sprawdzałem i normalnie odpalała się i wczytywało(menu miałem po polsku)Może nastąpiła niezgodność skryptów, miałeś coś innego zainstalowane przed wrzuceniem spolszczenia? Teraz, gdzie jest link do pełnego moda? Pierwszy link to link do pliku 1,5mb, który w dodatku mój antywir uznaje za niebezpieczny, a ESET Smart Security 7 nie kłamie. Pozdrawiam.To chyba cały mod. Modów nie wrzuca sie w częściach. A mod ponownie uznany za bezpieczny, coś masz z antywirem ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Ok, zainstalowałem to i mam pewien problem. The procedurę entry point ?EndProcessQueue@IPureClient@QAEXXZ could not be located in the dynamic library xrNetServer.dll Edytowane 1 Października 2014 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Mój OGSM CE waży 239Kb spakowany, w nazwie ma build_010312, to już nie wiem czy mam dobrego czy nie. @editjuż jest ok, 233mb, pobrałem z rosyjskiej strony. Edytowane 1 Października 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 1.5.08 nic nie zmieni. Większość modów bez problemu chodzi na 1.5.10.Ale widze że jest błąd z pikami gry . Z takim czymś pisz do Mechanikow może on coś zaradzą, pewnie będzie potrzebna jakaś poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Z pierwszego postu w temacie: Wielkość wersji 1.8 CE...233.61 MBTo coś tu jest skopane z tym modem w pobieralni link do pliku 1,5 mb, Pobieram z rosyjskiej strony tam się rozmiar zgadza. Edytowane 1 Października 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Mój OGSM CE waży 239Kb spakowany, w nazwie ma build_010312, to już nie wiem czy mam dobrego czy nie. Mój OGSM CE waży 239Kb spakowany, w nazwie ma build_010312, to już nie wiem czy mam dobrego czy nie.Jeśli taki jest podany w linku to tak jest prawidłowy, a przynajmniej powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) W pierwszym linku jest wersja ważąca 1,5 mb. Dobra odpuszczę sobie tego moda. Edytowane 1 Października 2014 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) To jest tutaj w pierwszym pościeDownload: Wersja 1.8 CE...http://pliki.stalker...view_file&id=41a u towarzyszyhttp://ogsmod.ru/stcs/ Edytowane 1 Października 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 W takim razie coś jest nie tak. Normalna, rosyjska wersja moda waży 233mb.To zrób tak, pobierz ruską wersje, dodaj do tego spolszczenie, i ewentualne poprawki (ale przed poprawkami zrób kopie zapasową). I zobacz czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Z rosyjskiej strony działa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Tak zrobiłem i nie działa, mam ten błąd z xrnetserver.dll. PS. To forum jest troszkę dziwne, nie mogę wklejać linków ani dodawać załączników, nie mogę cytować ani odpowiadać.... to coś z moją przeglądarką czy to forum ma usterki? Edytowane 1 Października 2014 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Może jakieś ograniczenia w związku z małą liczba postów? Nie wiem. Ja mogę wklejać linki. Może jakiś chwilowy problem u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 http://www.mediafire.com/download/v792bmqly9jsda0/xrNetServer.dll Wgraj do katalogu z grą i zobacz czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dalej to samo. Próbowałem już wgrywać ten plik wcześniej, bez rezultatów... nie rozumiem co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Masz jeszcze inną poprawkę, jak to nie zadziała to pisz do mechaników :/ http://www.mediafire.com/download/v792bmqly9jsda0/xrNetServer.dll 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) To samo jest. Dobra jakoś to załatwię. Ok, mam pare pytań ws. tego moda. Primo: Czy ktoś zamierza jeszcze dokończyć spolszczenie bo jest kilka rzeczy (chociażby w PDA) nieprzetłumaczonych.Secundo: Czy mogę do tego moda dorzucić faction comandera? Edytowane 2 Października 2014 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Do PerrytPLWgrywałem na czystą podstawę oryginalnego CS z patchem 1.5.10., żadnych plików z wcześniejszymi z sevami nie było. Czy po nałożeniu moda na oryginalną grę powinno być wszystko po rosyjsku, bo ja po odpaleniu bez spolszczenia mam menu po polsku i dialogi też są w języku Polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Znaczy tylko dodany kontent chyba powinien być pa ruski. Na to zgrywasz spolszczenie, Compilation files i spolszczenie do tych plików. Jak zainstalujesz Update'a i Patch to niestety gra będzie crashować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Do PerrytPLWgrywałem na czystą podstawę oryginalnego CS z patchem 1.5.10., żadnych plików z wcześniejszymi z sevami nie było. Czy po nałożeniu moda na oryginalną grę powinno być wszystko po rosyjsku, bo ja po odpaleniu bez spolszczenia mam menu po polsku i dialogi też są w języku Polskim.Jeżeli wszystko ci działa z tym polskim to chyba jest ok. Możliwe że gdzieś pobrałeś pełną wersje moda ze spolszczeniem. Gamedataconfigstextpol jak jest sa tam pliki z dialogami z językiem polskim to znaczy że wszystko jest ok. A jeżeli już masz wszystko polskie to nie wgyrywaj spolszczenia. Możliwe że gdy nakładasz inne spolszczenie, to jest ono niezgodne na zasadzie że nie jest kompletne lub zawiera inne skrypty. W takim wypadku jeżeli gra ci chodzi na PL to zostaw w spokoju i graj ;) Edytowane 3 Października 2014 przez PerrytPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Obecnie nie ma "kompletnego" spolszczenia do OGSM. Każde jakie jest ma braki lub błędy. Edytowane 3 Października 2014 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Braki i błędy posiada każde spolszczenie w każdym modzie ;) Edytowane 3 Października 2014 przez PerrytPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi