Jurij Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Właśnie ten mutant z tego labolatorium był dla mnie najbardziej straszny a do tego jeszcze jak mi tak zza pleców z zaskoczenia wyskoczył jak się odwracałaem to po prostu było strasznie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef Stalin Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Mi największy strach sprawił bugtrap na początku gry w moda SGM 2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Właśnie ten mutant z tego labolatorium był dla mnie najbardziej straszny a do tego jeszcze jak mi tak zza pleców z zaskoczenia wyskoczył jak się odwracałaem to po prostu było strasznie :DI śmiesznoje i strasznoje jak mawiają Bracia Rosjanie. ;-) Strasznie bo strasznie a śmiesznie to jak byście usłyszeli moją reakcję na opisywany atak. Nie dość że pupę ;-) poderwałem to jeszcze wiązanka tłusta przy okazji. Ech! Któryś z Kolegów na forum ma w stopce coś w podobie: "Stalker - jedyna słuszna gra" Czy faktycznie "jedyna" no może nie do końca ale moc jest :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ale tak w ogóle to często nie ma dla mnie nic straszniejszego niż gdy się odwracam za siebie a tam już przy mnie jest mutant z tą szpetną morda po prostu portki pełne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Ja miałem stracha daaawno temu. Ale pamiętam do dzisiaj że od stalkera miałem spokój na miesiąc. Ryki i takie efekty z x18 i x16. Pamiętam że grałem razem z kolegą. Kolega zabijał potwory bo lubił takie miejsca a ja walczyłem z ludźmi. Aż się łezka w oku kręci. Wspaniałe czasy. Być może kiedyś wrócą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 doszłem do x-16 a tam kontlorer pocisłem go z rpg ale to nie było straszne dopiero jak wychodziłem i mnie nibyolbrzym gonił to było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logic Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam. To mój pierwszy post na tym forum :)Straszne momenty??- każde spotkanie (kontrolowane czy nie) z pijawkami.- podziemia Agropromu: pierwsze spotkanie pijawą.... Po prostu gacie na zmiane i więcej nie trzeba pisać...- lab X18: dźwiękiodgłosy miazga. Srakę w gaciach miałem już na wejściu + snorki, nibyolbrzym.A dalej to słabo niestety. X16 w ogóle nie było straszne choć Jantar to bardzo klimatyczna lokacja. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Logic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Niewątpliwie najstraszniejszym momentem dla wielu z nas była wizyta w lab X18 oraz bliskie spotkania z jego mieszkańcami. I te dźwięki spadających rur. Brrr...Na Oblivion Lost to jeszcze straszniej. Tam to w X18 w cholerę różnorodnych mutantów. A na schodach na dolne kondygnacje to miałem taki kontratak tego wszystkiego, chyba osiem magazynków kałasza w to poszło. Pełne gacie jak nic. Myślałem, że to koniec, że nie ujrzę już dnia w Zonie. Taa, to było coś...Polecam moda Oblivion Lost do ShoC, naprawdę mocna rzecz.A no i oczywiście pijawka w podziemiach Agropromu. Po pierwszym spotkaniu z nią (które było de facto pierwszym moim spotkaniem z Wampirem Zony w serii S.T.A.L.K.E.R.) nie zabiłem jej, tylko zwiewałem ile sił w nogach za siebie - do wyjścia z podziemi. W sekundzie pojawienia się Pijawki wypadła mi mysz z ręki. Nie ma to jak S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla :) . Inne części też wymiatają, ale tak mocno to bałem się tylko w ShoC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ja to w ogóle wolę się przemieszczać po powierzchniach bo wszystko pod poziomem -1 i niżej jest straszne P.SWolę armie na powierzchni niż pijawki w podziemiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A ja właśnie lubię zwiedzać podziemia, przeróżne groty czy opuszczone budowle. Ryzyko to fakt.. - spore, aczkolwiek zawsze można coś ciekawego lub cennego znaleźć. Ale niestety mutanty szczególnie upodobały sobie takie ciemne i rzadko odwiedzane przez ludzi miejsca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Łupy są kuszące i na pewno rzadsze niż te na powierzchni ale "mieszkańcy" są upierdliwi. Wolę zostać przy wersji napaść jakiś posterunek wroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Gdy zchodziłem na sam dół podziemi agropromu i pijawka do mnie podbiegła to ze strachu odjechałem krzesłem w tył, uderzyłem w szafę i spadła mi na głowę jakaś gra planszowa :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 W stalkerze można sobie porządnie popsuć psychikę :D :D. No niestety są takie momenty w grze ale czym by ta gra była bez nich :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Trochę odświeżam stary temat. Ludzie, przyznajcie się, kogo tak naprawdę straszy coś takiego a nie laboratoria? XD Po większości takich akcji mam ochotę wyłączyć grę bo mi serce staje. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @DuzySiuraq Przecież na filmie to Agroprom a nie podziemne laboratoria... A jak o mnie chodzi to nienawidzę tych wstrętnych, wielkich pająków które występują w modach R.E.B.O.R.N. A laboratoria i kilka mutantów? E tam... Stalkerowi takie rzeczy nie straszne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) @wariat O z tymi pająkami to miałem najgorzej w Soljance w podziemiach Jupitera, do tego stopnia że grałem bez słuchawek Edytowane 14 Października 2019 przez TheSoldy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Te pająki mają przerąbane dźwięki aż ciary przechodzą jak się usłyszy taki gdzieś w oddali. W dodatku paskudne i strasznie szybkie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 W OP-2 i OP 2.1 nie są one takie straszne, bo są małe W modach Reborn "mały" pająk jest dużo większy niż te w OP.... A te żółte matki to w ogóle przegięcie moim skromnym zdaniem. Najpierw grałem w reborna póżniej w OP, i te dzwieki pozostały mi w głowie. W OP nie takie straszne te pająki, ale dżwięki te same, i na ten dżwięk dostaję ciarek na plecach, bo mi się te kreatury z Rebornów po nocach śniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) W OLR 2.5 jak mi wbiegła chimera przez drzwi z tym swoim skrzypiącym piszczeniem to się zląkłem ostro, w ogóle to ten mod ma świetne udźwiękowienie jak wprost z horroru Edytowane 14 Października 2019 przez Zwinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 1/ wylot na pulpit bez loga 2/ ok. 23oo, kwest w trakcie, po raz kolejny ratujesz własna sempiterne, strefę, świat przed zarazą a tu baba stęka za plecami: no kończ już te debilizmy i chodźmy spać! Noż ku... jego mać! w piczku mater! ku... majku! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 25 minut temu, vidkunsen napisał: 1/ wylot na pulpit bez loga O tak, tak, tak. Wyloty to też straszna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Może, kiedy z jakimś nowo wprowadzonym mutantem zetknąłem się po raz pierwszy, robił na mnie wrażenie. Teraz, po latach gry i dziesiątkach modów, żadna "mutacja mutantów" nie robi już na mnie silnego wrażenia. Co najwyżej może mnie nieco w... (zdenerwować) spawn nawet zwykłych tuszkanów tuż przy nogach za plecami, w pomieszczeniu z którego dopiero co wyszedłem. A natrafienie na pijawkę za zakrętem schodów? To przecież w modach już norma. Tylko można się czasem zastanowić skąd ta zaraza się wzięła, skoro tylko co, zrobiliśmy generalną czystkę. A teleportów żadnych nie uświadczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi