łowca Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Próbowałem zainstalować ale wyskakuje komunikat jak poniżej. Dodałem też zrzut jakie mam w komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) Cześć. Czy ktoś podmieniał pliki spolszczenia i lektora? Nie mogę ich rozpakować. "nie można otworzyć pliku jako archiwum" ....Problem rozwiązany. 7z sobie nie radził.... Edytowane 20 Września 2023 przez Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 @Krzych Nikt nie podmieniał linków do spolszczenia i lektora od czasu, gdy pojawiła się polska wersja. Właśnie pobrałem oba pliki i bez problemu (7zip) rozpakowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Ludzie jak się uwalnia tego Ridricka? wybiłem inkwizycję, stoję nad nim i 0 dialogu ani nic się nie dzieje, coś muszę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 @cez137 Mógłbyś podesłać zapis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 @LisKot proszę inkwizycja.dds inkwizycja.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 @cez137 Spoiler inkwizycjac2.ddsinkwizycjac2.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 @LisKot hmm? tzn że jest jeszcze ktoś żywy z inkwizycji? a tego sie nie spodziewałem, tym bardziej że na radarze jest tylko Redrick w obrębie chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 @cez137 Na podesłanym zapisie (pod spojlerem) jest już ustrzelony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 @LisKot ja wiem, ale chciałem sam to zrobić, skończyłem go, zaraz po rozmowie z tym typem koniec moda, nawet nie dotarłem do DM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) W dniu 28.08.2023 o 17:17, cez137 napisał(a): Czy instalka jest w robakach czy tylko ja tak mam? w trakcie instalacji wywala mi takie coś? o co tu loto? Mam ten sam problem i nie chcę mi się mod zainstalować poprawnie 1/4 wypakuje i potem nie chce ruszyć Po zmianie nazw plików działa widocznie ktoś źle instalkę wrzucał na google drive and i z torrenta też nie szła także to dziwne. Edytowane 29 Września 2023 przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 nie mogę zatruć wódki może ktoś wie dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 w obu zadaniach mi coś nie działa bandytów i stalkerów nie wiem dlaczego tak jest ma ktoś save z tego czasu gdzie któreś z nich zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 @Szeregowy Killer A zerknij, jak te zadania wykonał Hug: Spoiler Na początku pomógł bandytom, a później sprawdził wątek ze stalkerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) @Agraelno u mnie nie działa ta wódka a z bandytami nie spawnuje mi się npc do rozmowy Edytowane 3 Października 2023 przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 @Szeregowy Killer Jesteś pewien, że zrobiłeś wszystko w odpowiedniej kolejności? Może spróbuj wczytać zapis przed wizytą na Wysypisku i zacząć od nowa. Spoiler Trzeba porozmawiać z Rzutką, a później udajecie się na Pchli targ. Przystajesz na propozycję Werga. Następnie rozmowa z Praporem, ratujesz powinnościowca i dostajesz trutkę. Kolejna rozmowa z Wergiem, który objaśnia, gdzie schować truciznę. Wracamy do Werga i wybijamy bandosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 @Agraelno i jak tą trutkę dostaje i ide na miejsce to skrzynka jest ale nie da sie z nią interakcji robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Pamiętacie Upadłego Boga? Obecnie trwa rozbudowa modyfikacji. Autor opublikował cztery nowe screeny, a także poinformował o wymianie modeli NPC i dodaniu nowej paczki broni. Pierwsza część projektu została wydana latem ubiegłego roku i zebrała w większości pozytywne recenzje (7,7 na 10). Spoiler Źródło - KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Kilka nowych screenów i trochę świeżych informacji. Wiadomo już, że niezatytułowany jeszcze mod bazuje na Global Stalker Weather Rework + STCoP 3.7. Akcja będzie miała miejsce w tym samym uniwersum, co Upadły Bóg, ale kilka lat później. Autor obiecuje wyróżniającą się fabułę o średniej długości. Aby urozmaicić zabawę, w modzie pojawią się różnorodne obiekty. Spoiler Źródło - KLIK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi