LordDino Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ano mam questa na nie, znalaz?em 13 w kiblu u wojaków ale nic przy tym nie zapiszcza?o, ze zadanie zaliczone chudy te? nie chce ich bra? co? mi si? zdaje, ?e jest tego wi?cej tylko gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Szuka?em odpowiedzi na forach i wychodzi, ?e powinno ich byc ok. 12-tu. Poza tym by?y sugestie, ?e wojskowi mog? cz??? podebra?, dlatego trzeba dobrze obszukiwa? trupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Mam 13 obszuka?em wszystkich i jako? nie zaliczy?o pewnie bug lub co? w ten dese? wpadn? tam jeszcze raz i sprawdz? mo?e lez? gdzie? w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Mikrouk?adów jest 13, a zadanie b?dzie zaliczone (czyli zapiszczy), gdy w plecaku b?dziesz mia? jeszcze 5 artów których ??da Chudy (skr?taki chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Tu masz racje jak w?o?y?em skr?taki od razu zaliczy?o dzi?ki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Niestety u wojaków było tylko 7 w budce. Gdzie szukać pozostałych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie ma innych. Sprawdź dokładnie, ewentualnie przejrzyj ekwipunek zabitych żołnierzy. Może któryś sobie kilka wziął. Możliwe też, że kilka mikroukładów wpadło w tekstury. Choć nie sądzę by aż tyle. Wtedy najczęściej pomaga zapisanie i wczytanie gry, ewentualnie wczytanie od autosave i powtórzenie całej akcji. Czasami pomaga też rzucenie granatu w newralgiczne miejsce. Doczytałem też że strzelałeś się z jakimiś nieśmiertelnymi NPC na posterunku. Gdyby tak było to bardzo niedobrze. Nieśmiertelni stalkerzy na posterunku wojskowym na Kordonie to ekipa Buustyego, która przychodzi ci z pomocą przy queście na walizkę. Po całej akcji trzeba podziękować Buustyemu a cała drużyna przeniesie się do wioski. Będzie z tego kilka zadań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Poprawka. Nieśmiertelnego nie było, wtedy kiedy robiłem tą akcje (tak o dla jaj żeby sprawdzić czy sobie poradze) miałem słabe pukawki i tylko ktoś się wydawał nieśmiertelny. Teraz wszystkie misje na posterunku wykonałem łącznie z walizką, i wszystko zrobiłem tak jak powiedziałeś. Niestety mikroukładów nie było u żadnego wojaka, przeszukałem wszystkie zwłoki. A w budce było ich tylko 7. Gdy robiłem tą samą misje (dla jaj) również było ich 7 a wykonywałem ją z tydzień temu. Więc nic się tam nie zmieniło. Po krótkiej rozmowie z jednym z użytkowników, zasugerowano mi żebym wstawił zapis z gry aby ktoś chętny pomocą sprawdził posterunek pod kątem znalezienia mikroukładów. Uważam trochę że to strata czasu ponieważ przeczesałem go niemożebnie. Tak jak ktoś wspomniał pewnie układy weszły w teksture i teraz jest problem. Cofniecie się w grze raczej mi odpada bo zlecenia na to zadanie wziąłem dobry tydzień temu czasu realnego więc to mnóstwo czasu gry i poważnie mnie odpycha przechodzenie wszystkiego od początku. Nie mniej jednak może ktoś pomoże. Tutaj jest zapis przed moim atakiem na posterunek. http://www52.zippyshare.com/v/nfzY74YJ/file.html Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Możesz podać inny namiar? Ten który podałeś przenosi mnie bezpośrednio do miejsca logowania ... p.s. do adminów: ten wątek powinien być chyba w OP-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zmieniłem już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Już zacząłem sprawdzać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 24 minuty temu, kazik napisał: ten wątek powinien być chyba w OP-2 Ten wątek jest jak najbardziej na miejscu ponieważ zadanie na mikroukłady występuje i w OP-2 i w Soljance. @Pure będziesz miał teraz nauczkę na przyszłość ażeby chomikować zapisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 xD Wiem, ja domyślałem się że tak to się skończy, niestety bywa u mnie tak że nadpisuje niektóre zapisy i potem żałuje tak jak w tym wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Faktycznie, jest tylko 7 mikroukładów i nie chce być więcej. Trochę to dziwne. Nigdy nie było problemu z tym zadaniem. Może przyczyną takiego stanu rzeczy jest to, że zadanie na mikroukłady zbiegło się z zadaniem na walizkę z posterunku. Te wszystkie wybuchy, helikoptery... Poza tym ekipa Buustyego sprzątająca wszystkie itemy. Ja akurat jak zabierałem się za szukanie płytek to posterunek już dawno miałem dokładnie oczyszczony. Ale nie ma tragedii. wstaw aktualnego sejwa to ci je zespawnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ja zrobiłem to w ten sposób: Najpierw oczyściłem posterunek żeby je zebrać i przeszukać wszystkie zwłoki, a dopiero później na spokojnie walizeczke wziąłem. Także respawn wojaków po wzięciu walizki i przeszukanie ich zwłok przez ludzi Bustyego nie ma znaczenia. http://www30.zippyshare.com/v/ClfWMG5A/file.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Gratuluję. Właśnie jestem po zadaniu. Mikroukłady były wszystkie tyle że 7 w WC a 2 x po 3 przy zwłokach żołnierzy p.s. Jak robiłem to zadanie to pojawiła się nowa recepta + info że zdobyto nową informację + lekarstwo dla Akima Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jak to możliwe skoro u mnie nie było? Leżały luzem czy w zwłokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Tutaj sejw z mikroukładami. Recepta jest zawsze, leży na pierwszym piętrze lewej strażnicy, stojąc przed posterunkiem. Info "nowe informacje" dotyczy tej właśnie recepty. Lekarstwo dla Akima leży w szafkach w budynku dowódcy posterunku. To akurat nowość w OP-2. W innych wersjach solianki lekarstwa szukało się na polu minowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 11 minut temu, Pure napisał: Jak to możliwe skoro u mnie nie było? Leżały luzem czy w zwłokach? Nie wiem czy o to pytasz więc powtórzę: Mikroukłady były wszystkie tyle że 7 w WC a 2 x po 3 przy zwłokach żołnierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 10 minut temu, kobal napisał: Tutaj sejw z mikroukładami. Recepta jest zawsze, leży na pierwszym piętrze lewej strażnicy, stojąc przed posterunkiem. Info "nowe informacje" dotyczy tej właśnie recepty. Lekarstwo dla Akima leży w szafkach w budynku dowódcy posterunku. To akurat nowość w OP-2. W innych wersjach solianki lekarstwa szukało się na polu minowym. Dziękuje ci wielce Kobalu. Co do pozostałych rzeczy recepty lekarstwo dla Akima to ja to wszystko wiem, mi chodziło tylko o te mikroukłady. 6 minut temu, kazik napisał: Nie wiem czy o to pytasz więc powtórzę: Mikroukłady były wszystkie tyle że 7 w WC a 2 x po 3 przy zwłokach żołnierzy. Chodzi mi o to czy przy zwłokach, że one upadły jak karabin czy trzeba było przeszukać zwłoki. Anyway... u mnie nic nie było przeszukałem każde zwłoki nie wiem czemu, mam save'a zaraz po odbiciu posterunku i teraz przeszukałem każdego wojaka osobno i ponownie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 56 minut temu, Pure napisał: Chodzi mi o to czy przy zwłokach, że one upadły jak karabin czy trzeba było przeszukać zwłoki. Anyway... u mnie nic nie było przeszukałem każde zwłoki nie wiem czemu, mam save'a zaraz po odbiciu posterunku i teraz przeszukałem każdego wojaka osobno i ponownie nic Trzeba przeszukać zwłoki. U mnie po 3 sztuki były w ekwipunku dwóch żołnierzy których zlikwidowałem na drodze w stronę wioski kotów. https://yadi.sk/d/iUQKhBCIscsCx Sejwa już po całej akcji wrzuciłem na mojego Janka. Robiłem akcję w dzień zestrzeliłem dwa śmigłowce i zniszczyłem dwa BTR. Zlikwidowałem wszystkich żołnierzy. W ekwipunku masz 13 szt. mikroukładów. Zdobytą nową receptę oraz lekarstwo dla Akima. U Sidora w schowku masz fanty (między innymi grawi-kombinezony). Możesz teraz wrócić na posterunek i podnieść walizkę i zacznie się jazda od nowa.. p.s. Zużyłem kilka apteczek i trochę amo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi