_Zdzichajev Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 10 minut temu, tom3kb napisał(a): @_Zdzichajev brakuje ci bibliotek microsoft vc++ w systemie. Biblioteke miałem, ale dla pewności zainstalowałem od nowa i zrestartowałem kompa, bez zmian niestety 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego @_Zdzichajev brakuje ci wersji z 2013 roku, pobierz dla systemu 32 i 64 bitowego i zainstaluj obie, pobieraj z oficjalnej strony microsoftu najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Zdzichajev Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 26 minut temu, tom3kb napisał(a): @_Zdzichajev brakuje ci wersji z 2013 roku, pobierz dla systemu 32 i 64 bitowego i zainstaluj obie, pobieraj z oficjalnej strony microsoftu najlepiej. Pomogło, jeszcze OpenAl był do ogarnięcia ale wygląda na to, że śmiga. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) Jak pozbyć się tego efektu? nie da się prosto chodzić nie wspominając o celowaniu bo tj jakiś dramat, arty na telepatię i leki nic nie dają Edytowane 8 Marca przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Przy próbie uruchomienia gry wyskakuje komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 21 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja @SarkazmPPM na skrót-> Właściwości i z "Rozpocznij w:" skasuj końcówkę \bin czy tam \bins i powinno ruszyć. Ścieżka powinna wyglądać np. tak: "D:\S.T.A.L.K.E.R\Lost Alpha Enhanced Edition" zamiast "D:\S.T.A.L.K.E.R\Lost Alpha Enhanced Edition\bins" - ja podaję przykład akurat na Enhanced Edition bo mam ją na dysku, ale chyba będziesz wiedział o co kaman. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 38 minut temu, Szczepan9205 napisał(a): @SarkazmPPM na skrót-> Właściwości i z "Rozpocznij w:" skasuj końcówkę \bin czy tam \bins i powinno ruszyć. Ścieżka powinna wyglądać np. tak: "D:\S.T.A.L.K.E.R\Lost Alpha Enhanced Edition" zamiast "D:\S.T.A.L.K.E.R\Lost Alpha Enhanced Edition\bins" - ja podaję przykład akurat na Enhanced Edition bo mam ją na dysku, ale chyba będziesz wiedział o co kaman. teraz jest taki błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 21 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja @Sarkazmhttps://www.openal.org/downloads/ Pobierz, zainstaluj i zobacz czy pójdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Gdzie jest HUD? Bo zupełnie nie ma żadnego paska życia, amunicji czy czegokolwiek. Jest tylko mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca @Szczepan9205da sie jakoś ustawić HUD? bo mam tylko mape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca @Sarkazm a w Lost Alphie to menu nie było czasem kilka hudów do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 12 minut temu, tom3kb napisał(a): @Sarkazm a w Lost Alphie to menu nie było czasem kilka hudów do wyboru? 2 dokładnie, i żaden nic nie pokazauje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 1 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca @SarkazmAutorem tej wersji nie jestem i szczerze to grałem w nią tak jak była, ale taki HUD już jest w tej wersji sądząc po zrzutach z oryginalnej 1.4008: Spoiler Ja miałem taki sam także to raczej widzimisię ekipy odpowiedzialnej za Lost Alpha 1.4008 i na poprzednich stronach na zrzutach osób, które grały też widać ten sam HUD. Nawet Sidorovich Jr. na którego kanale są linki do tej konkretnej wstawki nic do tego nie ma bo on jedynie do swojej LA chyba dorzucił Dead Zone i skrypt odblokowujący możliwość robienia wszędzie autozapisów - przynajmniej takie różnice widziałem między czystą LA 1.4008, a tą jego wstawką bo w czystej brakowało tych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 5 godzin temu, Szczepan9205 napisał(a): @SarkazmAutorem tej wersji nie jestem i szczerze to grałem w nią tak jak była, ale taki HUD już jest w tej wersji sądząc po zrzutach z oryginalnej 1.4008: Ukryj zawartość Ja miałem taki sam także to raczej widzimisię ekipy odpowiedzialnej za Lost Alpha 1.4008 i na poprzednich stronach na zrzutach osób, które grały też widać ten sam HUD. Nawet Sidorovich Jr. na którego kanale są linki do tej konkretnej wstawki nic do tego nie ma bo on jedynie do swojej LA chyba dorzucił Dead Zone i skrypt odblokowujący możliwość robienia wszędzie autozapisów - przynajmniej takie różnice widziałem między czystą LA 1.4008, a tą jego wstawką bo w czystej brakowało tych dodatków. no to ciekawe skąd mam wiedzieć kiedy użyć apteczki skoro nie ma paska życia, nie wiem też ile mam amunicji xD Bez sensu xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 27 minut temu, Sarkazm napisał(a): no to ciekawe skąd mam wiedzieć kiedy użyć apteczki skoro nie ma paska życia Musisz u siebie wykształcić odruch częstego wciskania "I" żeby sprawdzać to w inwentarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Pobierając moda w częściach z ModsFire brakuje części 7. Po jego kliknięciu jest komunikat Istnieje możliwość żeby ktoś to zaktualizował, lub udostępnił part.7? O ile ktoś to jeszcze u siebie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi