Garrett Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Dziś ukończyłem Metro. Gra jest trochę za krótka i do tego ten brak możliwości swobodnego poruszania się, ale świetny, mroczny klimat to rekompensuje ;). 9/10 Edytowane 11 Listopada 2013 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Kto może mi powiedzieć, czy ta części Metra która się pojawiła w sprzedaży jako wydanie kompletne, zawiera pełne wersje 2033 i Last Light, lub czy jest to coś nowego?W Metro nie grałem, więc z opisów nowinki nic nie łapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Siemka jeśli chodzi ci o grę Metro Redux to jest to wydanie w którym znajdziesz zarówno Metro 2033 jak i Metro Last LIght :D czyli masz obydwie gry w jednym pudełeczku warto się skusić szczególnie że cena nie jest jakoś szczególnie wysoka ;) jeśli chodzi o wydanie na pc, bo jest jeszcze na PS4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jaco - dziękuję. Ale ja będę musiał poczekać do jesieni, kiedy wyjdzie wersja pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Spoko dopiero teraz spojrzałem że to wersja angielska,ja grałem w obydwie części z rosyjskimi dialogami i polskimi napisami wiadomo klimacik jeśli wydadzą wersję pl w takiej cenie to warto się na to pokusić.W sumie to czasem warto chwilkę odczekać ostatnio na Originie można było ściągnąć BF3 za darmo,Metro 2033 też kiedyś za darmo rozdawali :thumbsup: Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Jaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hartmann Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja tam nie lubię metro 2330 bo jakieś to takie nudne ciągle tylko se te mutanty strzelasz i tych innych stalkerów,. mówili że jest dobre zakończenie ale ja nie widział jeszcze i ciągle mam to złe dałem chłopakowi nabój babie oddałem naboje i dalej jest źle, co mam jeszcze zrobić i czemu czasem takie są przebłyski durne takie kapanie wody, to bug czy efekty graficzne? Mam radeona i 6 rdzeni i gra chodzi super mam ten fizik i elegancko.,. ale i tak gra mi się nie podoba tak o za bardzo. ps. mam dysleksje i proszę nie chejtujcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dysleksja nie zwalnia Cię z pisania poprawnie na forum, jeśli masz takie problemy użyj słownika swojej przeglądarki i podkreśli ci ona błędy.. :) Post poprawiłem ale kolejnych nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hartmann Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja mam przeglondarkę sarafi i nie ma tu zadnego sownika, ale mama mi pokazuje któren błendy porobiłem i powolutku bedzie lepiej tylko daj troszke mi czasu na poprawe., a jakmam zrobic ten slownik pobrać inną przegladarke.? ps. juz mi ten atl lepiej hodzi ale nadal nie zawsze ten popolsku znak whodzi ale lepiej jest dzięnki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Nie interesuje mnie to. Pisz tak dalej a twoje posty będą automatycznie usuwane. Ty zaś oczywiście ''nagradzany''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hartmann Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) pozmieniam bo opftop napisalem A mogą mi panowie powiedziec jak zdobyc dobre zakończenie to te kropelki ulatywać mają.? Edytowane 11 Lipca 2014 przez Hartmann 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Hm...Portals ostatnio nie wchodzi za często na forum, to za karę zostawię mu twoje posty w tym temacie. Hartman.. przecież nie mogę zabraniać ci uczenia się. A nawet ci pomogę ! Pan Agrael nie jest taki zły jak się wydaje ;) Bardzo proszę: http://piotrweresniak.com/2010/02/04/jak-nauczyc-sie-pisac/I jeszcze to: http://pbiurowa.w.interia.pl/klawiatura.htm A na zachętę do Nauki ocenię twój post pozytywnie. I miałeś rację, postać Burbon ( bo tak się pisze jego imię poprawnie) jest ''bardzo fajna''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hartmann Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A ktoto portals? Pan Agrael ma rację z tymi słownikami powolutku tu sobie pisze i już jest lepiej dziekuję.! A ja teraz sobie pomyślałem że zaczne od nowa gre na poziomie stalker hardkor i to bez huda i wszystkiego i też pomyślałem że zaczne czytać książkę 2340 by się pouczyc troszkę więcejj ortografi,. mam jeszcze jedno małe pytanko czy ta gra a nowe metro ll mają duzy różnice w wymaganiach komputerowych.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Wymagania komputerowe dla gry Metro: Last Light http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=76423Wymagania komputerowe dla gry Metro: 2033 http://www.cdaction.pl/news-11326/metro-2033-wymagania-sprzetowe-przyprawiaja-o-palpitacje-serca.htmlKsiążeczkę Ci polecam. A portals to Pan który jest głównym Administratorem owego forum. Bardzo sympatyczny o czy się przekonasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hartmann Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 cheche nawet i Pan zrobil jeden błąd duzo ludzi łączy che, dziękuje bardzo za linki (juz wiem jak pisać) i teraz ide poczytam sobie a slyszałem jeszcze o czyms takim że mogę sobie czarnego spotkac w etapie z Burbon ale ile razy łazilem to tyle razy tam nic nie ma, wie kto gdzie znależć czarnego.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 poczytaj książkę 2458 i 2349 i bedziesz hardkorem .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hartmann Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Ale proszę sobie nie żartować ze mnie przeszedłem wczoraj grę na poziomie stalker tym wyższym i muszę przyznać, że bardzo fajnie się grało w końcu gra stała się prawdziwym wyzwaniem./ Edytowane 13 Lipca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja mam przeglondarkę sarafi i nie ma tu zadnego sownika, ale mama mi pokazuje któren błendy porobiłem i powolutku bedzie lepiej tylko daj troszke mi czasu na poprawe., a jakmam zrobic ten slownik pobrać inną przegladarke.? ps. juz mi ten atl lepiej hodzi ale nadal nie zawsze ten popolsku znak whodzi ale lepiej jest dzięnki!Hartmann nie bądź taki Erich* http://www.youtube.com/watch?v=FVqvWDoMS2w ;) Bez urazy Hartmann ale Erich jest moim idolem w kwestii mysliwców, bokser/spadochroniarz to Max Schmeling (jedyny ktory pokonał murzyna w ringu, waga ciężka, były spadochroniarz ze "spadającej gwiazdy" i żył 100 lat !!! 1905 - 2005 ) oraz mój numer 1 w każdej dziedzinie życia Paavo Nurmi!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hartmann Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Właśnie na podstawie jego nazwiska mam nik ale co ma przedstawiać Twoj post bo dalej nie rozumiem.? Idolem jest bo przecież najwięcej zestrzeleń ze wszystkich pilotów proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Chłopie skoro Hartmann jest twoim idolem to daj jego fotkę, mistrz jest mistrz a nie jakiś bezimienny sturmann na wycieczce w Rosji.Bez urazy, robisz postępy, zacząłem znowu przygodę z Artjiomem, chociaz staram się nie zaniedbywac książek. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zresztą co tu modować w tej grze? Każdy mod jeśliby wyszedł mógłby tylko pogorszyć grę - tak jak Iceman powiedział to nie Stalker.Witam. Proszę o pomoc.Metro2033 gram przez Steam.Sprzęt mam mocny, sterowniki aktualne a wyskakują mi podczas gry błędy,wywala do pulpitu: moduł powodujący błąd metro 2033 exe wersja 1.0.0.1. adres błędu 0x003aef67 lub 0x00517238.Poprzednio grałem i było ok. Nie mogę pobrać jednego pliku, bo mam informację podczas sprawdzania spójności plików, że jednego brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 http://chomikuj.pl/okleja/Gry+na+PC/Metro+2033+%282011%29+-+Jeden+plik+%28*2ciso%29 wersja pl z krakiem'paczem bez steama czy czegos takiego :) Do poczytania:http://post-apocalypse.ru/load/andrej_butorin_doch_nebesnogo_dukha/2-1-0-1177 Metro oraz inne pokrewne serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi