jurek48 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Też nie mogę pobrać tego moda.Czy będzie inny link,który działa i będzie można pobrać moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Ja ostatnio wstawiłem do pierwszego postu linki z googla i z nich pobierałem bo wcześniej były z yandexa ale padnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Jurek48: https://disk.yandex.ru/d/JPTwRkHomur11A repak od Serega - Lus: https://t.me/repackgroup/2787 Spoiler https://www.playground.ru/stalker_call_of_pripyat/file/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_syuzhetnaya_modifikatsiya_lovets_snov-1663767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia @vidkunsen dzięki za link.Pobrałem repack od Seregalus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Nie za maco Jurek48, jakby co to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Ponawiam prośbę o tradycyjną gamedatę w celu zwiększenia udźwigu, skoku oraz szybkości biegu, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Kwiat paproci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpeł194 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 12 godzin temu, vidkunsen napisał(a): Jurek48: https://disk.yandex.ru/d/JPTwRkHomur11A repak od Serega - Lus: https://t.me/repackgroup/2787 Ukryj zawartość https://www.playground.ru/stalker_call_of_pripyat/file/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_syuzhetnaya_modifikatsiya_lovets_snov-1663767 Niestety z Yandexu nie działa, pisze mi że archiwum jest uszkodzone lub zły format. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia @Kacpeł194 a weź spróbuj winrarem i 7 zipem rozpakować i upewnij się, że masz nowe wersje obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Kacpeł194 - moja propozycja: Wpisz w gugle frazę: ловец снов - сталкер скачать Będziesz miał pełny wybór co do decyzji z którego forum i w jakiej formie pobrać moda: https://www.google.com/search?q=ловец+снов+-+сталкер+скачать&client=firefox-b-d&sca_esv=595895911&ei=vbSXZb_cMNiHxc8PwcGgmAM&udm=&oq=Ловец+Снов+-+сталкер+ск&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiKdCb0L7QstC10YYg0KHQvdC-0LIgLSDRgdGC0LDQu9C60LXRgCDRgdC6KgIIADIFECEYoAEyBRAhGKABSM6sAVD3CFjenwFwAXgAkAEAmAGMAaAB6geqAQQxMi4xuAEByAEA-AEB-AECwgIHEAAYHhiwA8ICBhAAGBYYHsICCBAAGIAEGKIEwgIEECEYCsICCBAhGKABGMME4gMEGAEgQYgGAZAGAg&sclient=gws-wiz-serp Na przykład 1 pozycja z listy w/w: https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_globalnye_modifikacii/lovec-snov-obt/140-1-0-3561 6.2 ГБ Яндекс.Диск μTorrent Google Drive p.s. korzystaj czasem z tej strony: https://translate.google.pl/?hl=pl&sl=ru&tl=pl&text=ловец снов - сталкер скачать&op=translate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Witam , da się wyciągnąć gamedatę z moda , jak to zrobić i jakim programem . Wypakowałem kilka razy , ale coś chyba robiłem nie tak bo nic nie działało , jak wżuciłem pliki do gry np. folder wepons to nie mogłem uruchomić moda. Może jest jakiś anticzit i jak go ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Godzinę temu, kanon1022 napisał(a): Witam , da się wyciągnąć gamedatę z moda , jak to zrobić i jakim programem . Wypakowałem kilka razy , ale coś chyba robiłem nie tak bo nic nie działało , jak wżuciłem pliki do gry np. folder wepons to nie mogłem uruchomić moda. Może jest jakiś anticzit i jak go ominąć. Wypakowałem tym programem: AXRToolset-master W dniu 4.01.2024 o 18:01, bolo napisał(a): Ponawiam prośbę o tradycyjną gamedatę w celu zwiększenia udźwigu, skoku oraz szybkości biegu, z góry dziękuję. gamedata.7z Tu jest już zwiększony udźwig (nie będzie widoczny w ekwipunku ale działa) , skok, wykrywanie przedmiotów. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia @OldMan Dzięki , wkleiłem do moda i nie mogę uruchomić moda normalnie widać ikonki pulpitu nic się nie dzieje , widać ikonki moda na pasku zadań ale się nie uruchamia w logu mam coś takiego . Spoiler * Detected CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz [GenuineIntel], F0/M2/S7, 2494.00 mhz, 19-clk 'rdtsc' * CPU features: RDTSC, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE 4.1, SSE 4.2 * CPU cores/threads: 4/8 Initializing File System... using fs-ltx fsgame.ltx FS: 40872 files cached 29 archives, 7659Kb memory used. Init FileSystem 0.424452 sec 'xrCore' build 9054, Nov 21 2023 -----loading d:\lapacz snow\lapacz snow\gamedata\configs\system.ltx Initializing Engine... Starting INPUT device... Executing config-script "user.ltx"... [userdata\user.ltx] successfully loaded. Loading DLL: xrRender_R4.dll Loading DLL: xrGame.dll ! Unable to find Software\GSC Game World\STALKER-COP\ in registry ! Player name registry key (InstallUserName) not found ! * [win32]: free[-4409112 K], reserved[4279568 K], committed[129480 K] * [ D3D ]: textures[0 K] * [x-ray]: process heap[23604 K], game lua[0 K], render[0 K] * [x-ray]: economy: strings[7325 K], smem[0 K] SOUND: OpenAL: enumerate devices... SOUND: OpenAL: system default SndDevice name is Default Device SOUND: OpenAL: All available devices: 1. Default Device, Spec Version 1.1, EFX Spec Version 1.0 2. Realtek High Definition Audio, Spec Version 1.1, EFX Spec Version 1.0 Executing config-script "d:\lapacz snow\lapacz snow\gamedata\configs\default_controls.ltx"... ! Cannot open script file [d:\lapacz snow\lapacz snow\gamedata\configs\default_controls.ltx] Executing config-script "user.ltx"... Executing config-script "d:\lapacz snow\lapacz snow\gamedata\configs\rspec_default.ltx"... ! Cannot open script file [d:\lapacz snow\lapacz snow\gamedata\configs\rspec_default.ltx] Executing config-script "d:\lapacz snow\lapacz snow\gamedata\configs\default_controls.ltx"... ! Cannot open script file [d:\lapacz snow\lapacz snow\gamedata\configs\default_controls.ltx] ~ Invalid syntax in call to 'r2_aa_break' ~ Valid arguments: vector3 in range [0.000000e+00,0.000000e+00,0.000000e+00]-[1.000000e+00,1.000000e+00,1.000000e+00] ~ Invalid syntax in call to 'r2_aa_weight' ~ Valid arguments: vector3 in range [0.000000e+00,0.000000e+00,0.000000e+00]-[1.000000e+00,1.000000e+00,1.000000e+00] [userdata\user.ltx] successfully loaded. SOUND: Selected device is Default Device * sound : cache: 65537 kb, 4856 lines, 13820 bpl Starting RENDER device... * GPU [vendor:10DE]-[device:1392]: NVIDIA GeForce GTX 860M * CREATE: DeviceREF: 3 * Texture memory: 2008 M * GPU shading: vs(0/4.0/40), ps(0/4.0/40) * GPU vertex cache: unrecognized, 24 * Starting rendering as 2-GPU. * DVB created: 4096K * DIB created: 512K * HWDST/PCF supported and used * Managed textures disabled - r__tf_aniso 8 - r__tf_mipbias 0. CResourceManager::DeferredUnload, texture unloading -> START, size = [835] CResourceManager::DeferredUnload, texture unloading -> COMPLETE refCount:pBaseZB 1 refCount:pBaseRT 1 ! Can't find texture 'pfx\pfx_yawm_flake_grid' ! Can't find texture 'pfx\pfx_yawm_snowflakes_light' ! Can't find texture 'pfx\pfx_yawm_snowflakes_light_02' ! Can't find texture 'semitone\anomalies\springboard\flash_particle' ! Can't find texture 'unrealengine\explosions_new\expl_air_01_var1' ! Can't find texture 'unrealengine\explosions_new\expl_air_02_var1' ! Can't find texture 'unrealengine\explosions_new\expl_air_03_var1' * DVB created: 4096K * DIB created: 512K - r__tf_aniso 8 - r__tf_mipbias 0. * RM_Dump: textures : 876 * RM_Dump: rtargets : 23 * RM_Dump: vs : 29 * RM_Dump: ps : 71 * RM_Dump: dcl : 11 * RM_Dump: states : 52 * RM_Dump: tex_list : 1525 * RM_Dump: matrices : 0 * RM_Dump: lst_constants: 0 * RM_Dump: v_passes : 1733 * RM_Dump: v_elements: 1745 * RM_Dump: v_shaders : 984 * GPU shading: vs(0/4.0/40), ps(0/4.0/40) * GPU vertex cache: unrecognized, 24 * Starting rendering as 2-GPU. *** RESET [2776 ms] Starting engine... ! Unable to find Software\GSC Game World\STALKER-COP\ in registry ! Player name registry key (InstallUserName) not found ! ! Unable to find Software\GSC Game World\STALKER-COP\ in registry * MEMORY USAGE: 171637 K * End of synchronization A[1] R[1] intro_start intro_logo intro_delete ::update_logo_intro * [win32]: free[-6521608 K], reserved[4417376 K], committed[2104168 K] * [ D3D ]: textures[1260882 K] * [x-ray]: process heap[173357 K], game lua[0 K], render[0 K] * [x-ray]: economy: strings[7890 K], smem[0 K] Input: 1 Config-file [userdata\user.ltx] saved successfully Destroying Direct3D... * RM_Dump: textures : 0 * RM_Dump: rtargets : 0 * RM_Dump: vs : 0 * RM_Dump: ps : 0 * RM_Dump: dcl : 0 * RM_Dump: states : 0 * RM_Dump: tex_list : 0 * RM_Dump: matrices : 0 * RM_Dump: lst_constants: 0 * RM_Dump: v_passes : 0 * RM_Dump: v_elements: 0 * RM_Dump: v_shaders : 0 refCount:pBaseZB 1 refCount:pBaseRT 1 refCount:m_pSwapChain 1 DeviceREF: 5 refCount:m_pAdapter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia OldMan bardzo dziękuję, proszę o podpowiedź w sprawie zmęczenia podczas biegu, momentalnie się męczę, jak zaczynam bieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia @bolo np I w wielu innych miejscach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Bolo - ile ważysz? (nie w realu ), weż zjedz, wypij, popraw energetykiem, czasem heraklesa łyknij, pozbądź sie zbędnych bambetli - wsadź do jakiegoś schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Panowie, dziękuję wszystkim za grzeczność, dałem radę, gram dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 4 godziny temu, kanon1022 napisał(a): @OldMan Dzięki , wkleiłem do moda i nie mogę uruchomić moda normalnie widać ikonki pulpitu nic się nie dzieje , widać ikonki moda na pasku zadań ale się nie uruchamia w logu mam coś takiego . Z loga nic nie wynika (jak dla mnie). Pytałeś o program i Ci podałem. Natomiast na jakich operujesz i co chcesz osiągnąć to nie wiem... Może wstaw zmodyfikowane pliki jako załącznik i sprawdzę u siebie. A co do moda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia @OldMan Nic nie modyfikowałem wkleiłem tylko folder od Ciebie i wypakowałem tym programem co mi podałeś , ale nic więcej nie wklejałem do moda. Przy prubie uruchomienia pojawiają się tylko ikonki modz na pasku zadań , widzę swój cały pulpit ze wszystkimi ikonami , myszką nie mogę nić zrobić , muszę wyłączać moda w menedżer zadań aby odblokować swój pulpit oraz myszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Nie zrobiłeś kopii zapasowej? Miałbyś do czego wrócić. W załączniku masz cały mój katalog configs. Przenieś swój w inne miejsce i wstaw mój. configs.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia @OldMan Zrobiłem jak napisałeś i wszystko jak pisałem wyżej , nie wiem co się dzieje tylko na czystej wersji jest ok nic nie mogę do niego wklejać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia kanon1022 - w opisie moda (nie na kazdym forum) jest wstawka żeby nie dorzucać jakis farfocli od siebie czy od kogos tylko mozna cos dodać jeśli jest od autora moda. Dlatego na gołej, autorskiej wersji gra na takiej z "dodatkami" moze być róznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Nie mam żadnych dodatków mod ruszył bo przeinstalowałem z innego źródła , mam wypakowanego moda i z tego dożucam foldery do moda , creatures plik actors robiłem z nim co chciałem zmieniałem co chciałem i mod odpalał a jak wkleiłem folder wepons to przy prubie wyjścia z poligonu wylot na pulpit z logiem. Usuwałem końcówkę z ostatniej linijki i nic , chyba brakuje coś teksturach od gaussa jest tylko jedna ikonka od tego modelu. Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size() [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]File : D:/XRAYENGINE/GitProjects/ixray-vivient/src/xrGame/player_hud.cpp [error]Line : 92 [error]Description : motion not found [gauss_idle_bore] wpn_gauss.dds Edytowane 6 Stycznia przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 42 minuty temu, kanon1022 napisał(a): Nie mam żadnych dodatków mod ruszył bo przeinstalowałem z innego źródła , mam wypakowanego moda i z tego dożucam foldery do moda , creatures plik actors robiłem z nim co chciałem zmieniałem co chciałem i mod odpalał a jak wkleiłem folder wepons to przy prubie wyjścia z poligonu wylot na pulpit z logiem. Usuwałem końcówkę z ostatniej linijki i nic , chyba brakuje coś teksturach od gaussa jest tylko jedna ikonka od tego modelu. Wrzuciłem, na GD zestaw na jakim gram. Tu jest podniesiony udźwig, skok i odległość wykrywania przedmiotów. Sprawdź może na tej paczce będziesz mógł wprowadzić zmiany. https://drive.google.com/file/d/1Odc4E_FxQW2nnyqyODVnldbuDNdnacws/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) @OldMan Dzięki pisałem post wyżej o moim problemie zmiany wprowadzam tylko przy wyjściu z poligonu wylot z logiem . Chodzi o textury gaussa mam tylko jedną coś do niego brakuje . To co wysłałeś przy wypakowaniu błąd zapisu wypakowywałem winrarem. Umnie coś się dzieje z folderem wepons , bo jak wykasowałem wszystko związane z wpn_gauss wyszedłem z poligonu do martwego miasta , ale tam dalej wyloty związabe z bronią . Chyba trzeba wykasować cały folder wepons . A z tym co mi wysłałeś to jak to wkleić . 1 zainstalwać moda 2 wżucić pacha 3 spolszczenie i dopiero twoje pliki Wypakowałem twoje pliki też nie mogę uruchomić gry. Z jakiego folderu wypakowywać całą grę database , czy modsbase . Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size() [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]File : D:/XRAYENGINE/GitProjects/ixray-vivient/src/xrGame/player_hud.cpp [error]Line : 92 [error]Description : motion not found [toz34_idle_aim] Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size() [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]File : D:/XRAYENGINE/GitProjects/ixray-vivient/src/xrGame/player_hud.cpp [error]Line : 92 [error]Description : motion not found [gauss_idle_bore] Edytowane 7 Stycznia przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi