Polski_Szogun Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Platforma: Call of Chernobyl Data premiery: 07/04/2022 Autorzy: Jacob MP/TeamEPIC OPIS: Spoiler W tym dodatku do Call of Chernobyl możemy wcielić się w dowolnego mutanta i doświadczyć życia jako mutant w grze UWAGA: Nie próbowałem tego , ale przeczytałem instrukcję z moddb więc nie powinno być problemów . Ci którzy wolą poczekać aż sam to potwierdzę , niech poczekają do jutra INSTALACJA: Spoiler Musimy mieć Call of Chernobyl 1.4.22 . Następnie pobrane archiwum wypakowujemy . W głównym katalogu moda zmieniamy nazwę gamedata na np. cocgamedata . Następnie wypakowaną w archiwum gamedatę wklejamy do głównego katalogu moda . Potem sprawdzamy czy działa i gramy dowolnym mutantem . Jak się nam znudzi najlepiej będzie usunąć cały katalog gry i wypakować wszystko ponownie . Następnie mamy oryginalnego coca LINKI DO POBRANIA: Spoiler https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/call-of-chernobyl-mutants-uprising Źródło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Dodatek, który umożliwia wcielenie się w mutanta? Hah, no tak. Nie wnikam w detale, ale autor spolszczenia jest raczej zbędny. W tym przypadku nie ma czego tłumaczyć, a nawet jeśli, to @Anton Gorodecki nie został podany w źródle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia No wiesz to mój taki pierwszy poradnik , a ja mam 12 lat i niezbyt umiem . Lecz na takich rzeczach troszkę się znam . Dzisiaj testuje tylko najpierw do szkoły trzeba iść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia To jak przetestujesz to daj znać co i jak. Bo koncepcja nawet nawet. A z totalnej ciekawości skąd Ci się wziął tam Anton? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) @Ignachinio nie wiem , bo autorem spolszczenia pełnej wersji jest Anton więc tak zrobiłem trochę głupio . Około 15:00 wracam ze szkoły do domu i to sprawdzę , dam znać na nowym temacie Jeszcze jedno jak podziała to dostanę ruble ? Edytowane 22 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia @Polski Szogun Według informacji na ModDB, to autorem dodatku (dodany w 2019 r.) jest Jacob_MT. Za CoC'a odpowiada ekipa TeamEPIC, a jego z kolei spolszczył @Anton Gorodecki. Rubli nie przyznajemy od dłuższego czasu, bo i tak nie ma ich na co wydawać. Ranga wzrasta wraz ze zdobytymi punktami reputacji. Po "Turyście" jest "Stalker". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia To napisz też, czy ta wersja w którą grasz jest spolszczona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia @Ignachinio @Agrael ok Dobra teraz muszę poprawić biologię i do domu wracam , wtedy przetestuję to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Polski Szogun - popraw biolę i nie wspominaj na poprawce o faunie i florze z rejonu strefy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Nie , ja miałem poprawić korzeń i łodygę. Już to zrobiłem teraz czekam aż mnie rodzice odbiorą . Jak wrócę to po obiedzie wam to przetestuje i powiem czy działa . 25 minut temu, vidkunsen napisał(a): Polski Szogun - popraw biolę i nie wspominaj na poprawce o faunie i florze z rejonu strefy. O co chodzi w tym florze i faunie ? Edytowane 22 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Polski Szogun - nie opowiadaj o mutantach z okolic Czernobyla na poprawce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Czaje 🤣 Ej tak btw chyba za 3 albo 4 like będę miał range "stalker" Dzięki Za godz. włączam kompa Edytowane 22 Kwietnia przez Polski Szogun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Działa ! Lecz bez spolszczenia Mogę teraz zasłużonego lajkacza pod poradnikiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Dzięki ! Grałeś w niego ? Nawet fajny jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia @Polski Szogun co zapomniałeś się zalogować na inne konto, że sam sobie odpisujesz 🤣 Czy o co chodzi. Nie spamuj postami i nie żebraj o plusiki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Ok . Na przyszłość będę wiedział 😉 Edytowane 22 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 8 godzin temu, Polski Szogun napisał(a): btw chyba za 3 albo 4 like będę miał range "stalker" No i doczekałeś się rangi Stalker A ocenę pozytywną dałem Ci za to co robisz, a nie za to, że prosiłeś. Byłem też na Twoim kanale YT i dałem suba. Oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 23 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Dzięki mordo . Taki jestem młody i tak niedawno dołączyłem , a już mam range stalker . Agrael wysłał mi wymagania na każdą rangę i widzę , że jeszcze długa droga do Weterana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Godzinę temu, Polski Szogun napisał(a): Dzięki mordo . Taki jestem młody... Hmm... Masz 12 lat i może Ci wyjaśnię, że pisanie do kogoś "mordo", a tej osoby nie znasz, to trochę nie halo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 23 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Sorry . Mogę normalnie pisać do Cb Ty i tak dalej , ale też uważam , że "mordo" to nie jest takie w porządku . Wiesz jak to wygląda i młodzieży. Ja teraz tak do każdego mówię , ale dzięki za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi