LordDino Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Wiem co źle zrobiłem. Jak rozpakowałem spolszczenie to zrobił mi gamedate w gamedacie i widział moda ale spolszczenie było głębiej i nie czytał, proste wytnij wklej zaradziło. Jeszcze jedna sprawa co to jest suplement diety? Mam takie mroczki przed oczami i nie wiem czym to potraktować żeby się tego pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Czy przypadkiem nie chodzi o taki lek, który jest w bunkrze Sidorowicza?. W ekwipunku wygląda jak piersiówka z krzyżykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Tak to jeden ze środków dodany do moda...trzeba to zbierać bo jak zacznie się GG domagać tego to nie odpuści i będzie coraz gorzej widział...co do ikony to nie pamiętam..może to być również taka mała butla z maską na twarz. Można znaleźć na trupach lub kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Suplement diety to odpowiednik śpiworu. Czyli jak zaczniesz się " zataczać" i słabo widzieć to zażywasz i masz spokój na jakieś 12h chyba.Wygląda to jak butla z gazem , biała, dość spora.To takie z krzyżykiem u Sidora to była jakaś odtrutka czy coś w tym rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Już znalazłem rzeczywiście to to to białe. A noc jest wkurzająca nie pośpisz nigdzie i mnóstwo mutków bez sensu. Musze mieć lepszy kombinezon z noktowizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Zawsze możesz przed nocą przyśpieszyć czas i noc minie szybko, a rano powrócić do normalnego upływu czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rl1t0 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ma ktoś fixa dla kart nie wyświetlających tekstur w 2048x2048? Ponieważ w ekwipunku ikonki bandaży, apteczek, broni i itemków w ogóle wyświetlają mi się jako zbitka zupełnie innych tekstur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 A co mam zrobić jak mam syndrom leniwego Krugłowa?? Stoi jak ..... na weselu i nie chce iść. Przyznam.że zagadałem z nim nie tam koło płotu tylko na planszy i myślałem, że za mną pójdzie, a tu lipa stoi teraz przy płocie jak zginęli wszyscy Najemnicy czeka nie wiadomo na co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Zapisz save i go wczytaj, powinien za którymś razem zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 @ LordDino A co mam zrobić jak mam syndrom leniwego Krugłowa?? Opcje są dwie - wgrywasz ostatniego sejwa o moze za którymś razem zaskoczy i ruszy się z miejsca, albo zaczynasz całą akcje jeszcze raz od autosejwa z wejścia na lokację. Mój rekord powtórek tej walki o ocalenie Krugłowa i potem jego doprowadzenie żywcem do przejścia na Jantar (od autosejwa z wejścia) wynosi 6 razy. Cierpliwości, za którymś razem Ci się uda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wgrywanie sejwa nic nie daje chyba, że kilka razy jeszcze spróbuje. Najgorsze jest to, ze chcąc go ruszyć zmieniłem lokacje i nie mam autosejwa, a przy wyjściu nadpisało mi nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rl1t0 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Bardzo proszę o odpowiedź... Chodzi mi o zmniejszenie teksturek itemów w ekwipunku, czyli plik ui_icon_equipment.dds. Taki sam problem miałem np. w AMK i innych pochodnych. Pomoże ktoś jednak? Mogę wstawic skrina dla nie wiedzących o co chodzi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Obawiam się że nie da rady ci pomóc. Takiego fixa trzeba by po prostu zrobić , a to zapewne nie jest nie jest proste. Autor modyfikacji już jej nie wspiera , więc raczej kicha. Powiedzmy szczerze, masz antyczną kartę graficzną i pewnie tu tkwi problem. I będziesz miał go za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rl1t0 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 No cóż trudno się mówi. Gram w Stalka na przedpotopowym lapku, więc niestety tak mam. Anyway dzięki za chęci pomocy. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 3 dni nie grałem teraz jak chce zacząć grę od quick sava to mnie wywala bez loga WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Zepsuty quicksave? Cofnij 1,2 sejwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 A ja naiwnie myślałem, że da się coś zrobić i kolejne 30 minut w plecy. Dobrze, że nie więcej choć czasem 30 minut to dużo czasem mało :D. I znowu na quicku tym razem jest log. [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'ac' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Wniosek nasuwa się sam, nie używaj quicksave, nie grałem w tego moda, ale wiem że w wielu innych modach quicksave powoduje problemy. Tylko twarde sejwy z menu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) Grr nie lubię twardych za dużo czasu zajmują ale cóż duży save i do przodu. Twardy też nie działa z tym samym logiem jak wyżej wywala. Edytowane 26 Września 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 A w tej ostatniej linijce pisze 'ac' ? Spróbuj poszukać w gamedacie moda tego pliku i sprawdź linię 342. Może spróbuj sejwa sprzed wejścia na daną lokację- nie mam więcej pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Dino, ty już kiedyś miałeś taki problem http://www.stalkerteam.pl/topic/1724-bug-trapy-w-dziczy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Jej jak to dawno temu było jak to znalazłeś?? Ale ciągle nie ma rady na ten błąd tam nie ma rozwiązania. Any ideas? Ale poleciałem angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Hehe, wujek google wszystko pamięta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) Mam, metodą prób i błędów wczytując kupę razy grę zobaczyłem kiedy , po czym mam BT. Bo nie od razu przy wejściu na lokację. I mam jak przyjmuje zadania to wszystko jest ok do momentu wzięcia zadania znaleźć Bengalski Błysk ono po zapisaniu po jego wzięciu powoduje BT. Nie brałem tego q i ma spokój. [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'N' Takie coś i nic nie daje po wejściu na lokację każdy sav się psuje nawet jak wrócę do Dziczy (to Jantar) tez mi psuje autosava. Już nie wie jak to zrobić normalnie zgłupiałem. Edytowane 27 Września 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Mi to wygląda na niekompletną gamedatę.Może spróbuj przeinstalować całego moda. Dlaczego tak myślę. takie logi pojawiają się bardzo często, tylko że w ostatniej linijce tam gdzie ty masz "N" pojawia się na przykład "wpn_abakan" lub coś tam innego. Czyli zamiast ścieżki do konkretnego przedmiotu gra ma znaleść "N" i oczywiście nie znajduje bo nic takiego nie ma. Nie może być że coś w plikach gry nazywa się "N" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi