tom3kb Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu @mirzal a to w stalkerze w ogóle robiło się coś na klawiaturze numerycznej? W Cieniu chyba hud się chowało/włączało -/+ i to tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 28 minut temu, tom3kb napisał(a): @mirzal a to w stalkerze w ogóle robiło się coś na klawiaturze numerycznej? W Cieniu chyba hud się chowało/włączało -/+ i to tyle? w stalkerze jest możliwość przypisania do całej (każdego klawisza) klawiatury numerycznej dowolnej funkcji, a nie tylko chowania lub włączania HUD-a.; ja bez tego jak bez - przysłowiowej - ręki 😟 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu @mirzal wygląda na to, że w tej grze niektóre klawisze są przypisane na sztywno i nie da się przebindować. 🤣 Widzę, że leworęczni ludzie narzekają, że nie można ustawiać klawiszy na numerycznej klawiaturze, np tutaj: https://steamcommunity.com/app/1643320/discussions/0/4626980689722523896/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 12 minut temu, tom3kb napisał(a): wygląda na to, że w tej grze niektóre klawisze są przypisane na sztywno i nie da się przebindować. 🤣 Leworęczny co prawda nie jestem ale - jak mawiali starożytni - consuetudo est altera natura więc poczekam jeszcze kolejnych (mam nadzieję, że TYLKO) kilka miesięcy, aż to poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi