rider112pl Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 a czy sgm'a i to dało by się jakoś "Połączyć" żeby działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Doświadczony modder by to spokojnie zrobił. Właściwie każdy by to zrobił, tylko zajmuje to dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider112pl Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Doświadczony modder by to spokojnie zrobił. Właściwie każdy by to zrobił, tylko zajmuje to dużo czasu. "Dużo" czyli ile?? @Edit:zależy mi zeby wrzucić do winter of death bronie i itemy z sgm'a:) Czy tak się da?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Da się teoretycznie wszystko, a ilość czasu zależy od Twojej biegłości w moddingu. Jeżeli wiesz co i jak to pójdzie sprawnie. Jeżeli jesteś zielony w tych sprawach, to musisz znaleźć poradnik, robić wszystko według jego zaleceń, czasem Ci się coś nie uda i nawet nie będziesz wiedział dlaczego. No, ale nawet doświadczonemu modderowi mniej niż dwóch tygodni pracy na coś takiego nie daję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider112pl Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Muszę wybrać pomiedzy winter of death a sigerousem. Przejde sigerousa i biore sie za winter of death :lol: @Edit: Już zasysam tego moda:) Zobaczymy co to jest :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Sigerous jest zupełnie inny, tam twórcy postawili na fabułę, tutaj masz generalnie jedną wielką naparzankę (przez jeden dzień nie mogłem ruszyć się ze skadowska, bo co wychodziłem to nowe trupy z mnóstwem broni się pojawiały, a kasę trzeba było jakoś zarobić. Co chwila wracałem i sprzedawałem, wracałem i sprzedawałem... dalej niż do leśniczówki nie doszedłem :D). Ciężko tutaj fabuła idzie, naprawdę ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider112pl Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 No. To już ostatnie chwile sgm'a w moim stalkerze. Niech zoną zawładnie ZIMA!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOJOT007 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 mam problem gdy chcialem zaistalowac winter death to jak chce wlaczyc aplikacje to mi error pokazuje The setup are corrupted. Please obtain a new copy of the program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 mam problem gdy chcialem zaistalowac winter ... Przenieś instalkę na dysk c , nadaj mu właściwości administratora i włącz tryb zgodności XPsp3(myślę ze sama zgodność wystarczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOJOT007 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Przenieś instalkę na dysk c , nadaj mu właściwości administratora i włącz tryb zgodności XPsp3(myślę ze sama zgodność wystarczy) nie działa nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 625] nie działa nadal Spróbuj pobrać od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 nie działa nadal Jeżeli pobrałeś moda bez programów wspomagających to powinien zajmować 383 MB (bajtów: 402 506 626) Na moim pc uruchamia się instalator bez żadnych trybów zgodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Mam pytanie ,mam to samo co Lonely i chciałbym się tego pozbyć ,jak to można zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Karta grafiki nie wyrabia na teksturach nieba. Twórcy wsadzili tekstury o zbyt wysokiej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A dało by się jakoś usunąć te nowe tekstury i żeby były te stare ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 U mnie śmiga na maksymalnych przy 1600x1200 ale nie ma się co dziwić miesięczny komputer mam ;) Jeszcze miesiąc temu nie mogłem wo gule grac w zew Prypeci nawet na minimalnych. Nie wiem czemu ale mam 24 godzinna noc ? Chciałem trochę pograć w tego moda, minęły już 4 doby w grze a ja nadal mam noc. Spać tez nie mogę, wciskam f przy wyrkach i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacTavish Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Link nr 1 do moda wygasł //malakas Sprawdzilem wszystkie linki są czynne..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ten mod to cała historia ..poszukaj modów tego autora, może któryś jest po angielsku. Byłu robione w kolejności... 1.End War Mod Winter..2009 2.Cold War Mod 2.0...2010 3.Winter of Death...2010 4.Winter of Death. v 2.0..2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) A ja mam pytanie czy jest spolszczenie do tego moda lub czy ktoś go tłumaczy? Edit1: Już jest spolszczenie mojej produkcji do wersji 2.0.. http://www.przeklej.pl/plik/spol-wod-2-0-by-junx-07-12-11-7z-0038lp8dm4sf3sp PS. To jest moje pierwsze spolszczenie i od razu mówię, że to nie jest Pro spolszczenie, ale ważne że jest i mogą być lub nie braki. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez malakas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Junx będziemy ostro krytykować.. :)..Nie mieliśmy zimowego moda po polsku to teraz mamy...dobra robota.. Dodam link do 1 postu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dobra, sprawy nie było... Dopiero z Shoutboxa dowiedziałem się że spolszczenie jest do 2.0 a nie Ultimatum -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Swego czasu próbowałem w niego łupać. Przy większej ilości przeciwników wywalało mnie. Grafika jest b.- dobra to i wymagania wzrastają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) No chętnie pograłbym w tego moda, mam pytanie czy ma ktoś link do innego serwera? Pobieranie z prędkością 50KB/s nie jest zadowalające. I czy ściągać to czy jest lepsza wersja? Na rosyjskie strony nie uczęszczam niestety, a tu temat jakoby umarł. EDIT: Dobra zobaczyłem Ultimatum nvm Edytowane 22 Września 2012 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Archiwum spolszczenia w pobieralni jest uszkodzone. Czy autor może ponownie je gdzieś wrzucić? Edytowane 21 Października 2012 przez Viper46820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Proszę: http://uploading.com/files/get/6753fbd2/Spol%2BWoD%2B2.0%2Bby%2BJunx%2B07_12_11.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi