Junx Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 a co do stalkera 2 założę się że inna firma przejmie jego prawa do produkcji ... inna przejmie, ale to już nie będzie tem stalker co do tej pory. Inne łapy na to pójdą i już nie będzie to samo co jest do tej pory :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 inna przejmie, ale to już nie będzie tem stalker co do tej pory. Inne łapy na to pójdą i już nie będzie to samo co jest do tej pory :/ Wystarczy spojrzeć na remake filmów, nie ten sam autor, nie te czasy, to nie to. Ja wam mówię to już ten czas, za 6 miechów premiera :) Zaczęła się kampania reklamowa, a jutro się wszystko okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jezeli Ci sie sprawdzi to masz u mnie Stalkera 2 jak wyjdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ej moment to mój pomysł (wcześniej o tym napisałem) mi się należy stalker :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 A niech strace :D byle tylko wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Poczytałem trochę na tym forum obawiam się że mogą zepsuć S2 tak jak zrobili to z Falloutem 3, było dużo "gadania" czytać pisania na forach domysły i wyszło co wyszło. Następnego posta na ten temat napiszę jak wyjdzie S2 i trochę pogram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Choćbyśmy tu sobie palce poodgryzali z nerwów, spierając się, jaka to ma wyjść gra i czy spełni nasze oczekiwania, to oni i tak zrobią to, na co ich będzie stać, cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ekipa nowa w GSC . Silnik też . Jakieś wnioski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Aby klimat został, resztę gracze już zrobią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Sądząc po konceptach które wyszły, to zrobią z tego coś a'la fallout (patrząc na wygląd pancerzy i kombinezonów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Niestety chyba się znowu potwierdzi, że Dwójki nigdy, ale to nigdy nie będą Jedynkami: Far Cry = hit Far Cry 2 = klapa FEAR = hit FEAR 2 = klapa Unreal = hit Unreal 2 = totalna klapa Blood = hit Blood 2 = klapa S.T.A.L.K.E.R = hit S.T.A.L.K.E.R 2 = ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Akurat FEAR 2 choć nie był tak samo ZARĄBISTY jak pierwsza cześć, to jednak trzymał w fotelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Na stronie Nikołaja Gatiłowa, http://www.gatilov.com/ głównego projektanta S.T.A.L.K.E.R. 2, pojawiło się kilka koncept-artów. Źródło http://gsc-fan.com/?option=com_content&view=article&id=508 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi