czernobyl10 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 05.06.2011 r. Autor: New Arabic Team OPIS: Spoiler PostScript Pripyat to modyfikacja lekko rozszerzająca grę o nowy arsenał broni, czy też modele NPC. Jego dodatkową cechą jest niemal całkowita swoboda działań. Nowe miejsce rozpoczęcia gry. Nowa broń. Nowe przejścia między lokacjami. Całkowita swoboda działań od początku gry. Nowe wyposażenie NPC. Nowe modele NPC oraz 16 unikatowych postaci niezależnych. Nowa pogoda. Nowe efekty promieniowania PSI. Zmiany w handlu. Dynamiczne wiadomości. Nowy i dynamiczny HUD. Nowe menu oraz ekrany wczytywania gry. Zintegrowana paczka AI. Pole widzenia (FoV) 75. Nowe modele mutantów. Nowe, losowe dźwięki środowiska. Nowa broń, amunicja i dodatki: Spoiler Broń: АК-47 АКS-47 "Taktyczny" АК-113 "Mongoł" Valmet Rk.95 HK G36C HK 416 HK XM8 HK XM29 OICW FN SA58 Perforator FN SCAR-L FN SCAR-MK2 FN P90 Steyr AUG A1 Steyr AUG A3 Colt M4A1 Colt M16A2 KAC-PDW Sako M95 Knights SR-25 RК470 "Raptor" SIG SG552 Commando IMI Tavor APR M15 CGW DSA-58OSW (FN-FAL) FAMAS F1 FAMAS G2 FAMAS B3 FW-900 MGL-140 MAC 10 Kriss Super-V HK MP7A1 MP.40 UMP45 MP5-A2 PPSz-41 Ruger GP100 Benelli M4 Super 90 AWP AS50 AWP L96A1 HK G36 Sniper HK 417 DMR M14 Barrett M82A1 M-1000 Mik Cheytac M100 G43 Gewehr Sako TRG-42 Mosin Nagant M1891/30 Gauss 67 Remington 870 Mossberg 590 Marauder 1010 BM-16 "Pełno rozmiarowe" M-60 Mk.14 Avenger RPK-74M Benelli M3 Amunicja .357 Magnum 7.62x51 NATO 7.62x39 М43 12.7x99 /.50 BMG (Browning Machine Gun) Dodatki: Tłumik pod kaliber 5.56х45 Tłumik pod kaliber 7.62х51 Tłumik pod kaliber 7.62х54 Celownik ACOG Celownik Leupold Mark 4 Celownik Leupold VX-II Celownik Leupold Mark 10X SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Kolejność instalacji: Zew Prypeci 1.6.02 Pobrane, a następnie rozpakowane archiwa należy umieścić w głównym katalogu gry ze zgodą na zamianę plików. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex #1 - [KLIK] Yandex #2 - [KLIK] Update: Yandex - [KLIK] Źródło: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A jakiś link do moda .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Download: http://narod.ru/disk...7Final.exe.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Na forum podane są linki do patchy do tego moda a jest ich troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Na forum podane są linki do patchy do tego moda a jest ich troche. No to możesz podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Post będzie edytowany, na obecną chwile mod stwarza problemy techniczne i jest cały czas poprawiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 No to w takim razie troszkę poczekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Podaję linki do stron o PostScript Prypiat 0.7 Final. Widać że wprowadza dużo nowych broni i trochę zadań, ale opinie są raczej negatywne. http://ap-pro.ru/forum/36-1147-1 http://stalker-cs.ru/load/16-1-0-6429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Fix 1-http://narod2.yandex...x%E2%84%961.exe Fix 2-http://narod2.yandex...x%E2%84%962.exe Dodatki: http://narod2.yandex...micHudAddon.exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Temat powoli pozbierałem z Waszych postów..dzięki za materiały...i wrzucajcie więcej...Tłumaczenie spoilera zostawiam dla autora tematu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Wygrzebałem z lamusa, postawiłem na rus podstawce i uruchomiłem tego leciwego moda. W swoim czasie chyba nie miał wzięcia,bo oprócz wpisów związanych ze wstawką, brak odzewu na temat gry. Jestem więc jego testerem. Widok mapy i zadań w PDA jest już z późniejszej gry, aby coś było widać. Zaczynamy jako stalker o imieniu Stalker, inaczej niż w ZP, bo na tym biwaku przy drodze do Leśnictwa. Od razu wyposażeni po zęby. Całkowita zmiana wyglądu enpeców i ich wyposażenia, którego mają bardzo dużo, co widać przy łupieniu trupów. Nie wyszło to jednak modowi na dobre, bo jeszcze na Zatonie silnik moda zaczął nawalać i pojawiły się bezlogowe wyloty w sytuacjach, gdy pojawiało się sporo enpeców, i trwała wojna frakcji. Animacja użycia broni jest ciekawa, ale celowniki optyczne są na jedno kopyto dla wielu broni. Różnią się tylko wielkością i tym samym zasłanianym obszarem obrazu. Przy odpowiednim wybraniu opcji w Atmosfer, mamy takie widoczki. Słoneczny dzień. Niebo po psi-sztormie. Informacje - jak na zrzucie z psi - o zapisach i przyjętych medykamentach, tak jak i o możliwości wyjęcia broni, wyświetlają się bez końca. Jedyną metodą ich usunięcia jaką znalazłem, to popatrzenie przez lornetkę. Jaki jest HUD podczas gry, widać na zrzutach. Stan zdrowia, pancerza i kilka innych, dopiero widać przy wejściu do inwentarza. A teraz najważniejsze. Mod jest o tyle ciekawy i atrakcyjny, że usunięto z niego całkowicie misję Diegtiariowa. Nawet trupy wojskowych przy śmigłowcach się nie pojawiają. Pozostały tylko zadania poboczne, choć nie wszystkie. A szkoda, bo misja z Morganem była ciekawa. Dopiero co dotarłem na Jupiter, więc nie wiem jak tu rozwinie się akcja, więc o reszcie zadań nie wiem. Schowki przypadkowe są w tych samych miejscach co w ZP, ale mają całkiem inne wypełnienie. W spalonym gospodarstwie zniknął Wintorez. Inne. Spoiler Pijawki są bardziej "krwiste". Tyle w inwentarzu mają enpece, co bardzo obciąża silnik moda. Jeśli ktoś jest w stanie grać w oryginale, to zapraszam do współpracy. Z braku nowych modów, ta staroć będzie rakiem na bezrybiu. I tacy forumowicze jak @Junx, @AntiCitizen czy @Suseł mogliby pomóc, dokonując zmian w pliku odpowiedzialnym za plecaki enpeców, ograniczając ich zawartość, a może i zmieniając wygląd celowników optycznych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Autorem tego moda jest osoba odpowiedzialna za PostScript Orion 1.4 na platformie Czystego Nieba. Jeszcze taka ciekawostka, bo na Playground jest napisane "Работа XiaNi Жива и продолжает жить и вот одна из её интерпретаций для ЗП". XiaNi swego czasu wypuścił Freeplay Start 1.3. Oj stare mody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Po kilku godzinach przyjemnej gry, zrobieniu wszystkich zadań pobocznych tak na Zatonie jak i na Jupiterze, mod zostawił mnie z ręką w nocniku. Brakło dialogu o zebraniu ekipy i z Azotem o uruchomieniu dźwigu, choć zadania do tego prowadzące były. Zadania na narzędzia można dokończyć tylko w Prypeci. A bez SEVA do podziemi nie ma się co wybierać. Próbowałem, ale bez pomocy Azota winda nie działa. A tu jeszcze widoczki z gry: Spoiler Wielka szkoda, że moda nie dokończono. Jednak satysfakcja zaliczenia takiego "starucha" pozostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi