Ulman Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ma ktoś save-a po zwiedzeniu podziemi agropromu? Bo ten ,,neuro-paraliżujący gaz'' doprowadza mnie do szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Wioska kotów skafanderek za arty lub karabin snajperski w ramach pożyczki u trepa za budynkiem w którym jest kierownik ekipy trepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 @Ulman @V dobrze ci podpowiada, potrzebujesz kombinezonu z zamkniętym obiegiem powietrza np jakąś SEVĘ, w bazie żołnierzy na Agropromie idź za ich główny budynek, tam gdzie są garaże itp, tam stoi dwóch wojskowych, jeden z nich wypożyczy ci kombinezon na czas zejścia do podziemi Agropromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ulman zajrzyj tutaj: https://stalkeruniverse.stalkerteam.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 @vidkunsen @tom3kb Dziękuje za pomoc, niespodziewałem się szczerze tak szybkiej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Gdzie mogę znaleźć artefakty: błona, gwiazda wieczorna,kula ognista Edytowane 5 Lutego 2017 przez Ulman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Kula ognista to na logike anomalie termiczne, ja je najcześciej w Dziczy w anomalii Spalacz znajduję. Błona to chyba w chemicynych ale mi się teź trafia w Dziczy jak rozwalimy tych 4 najemników co nad tym takim "tunelem" siedzą to na następnym placu jest zawsze dużo Kropelek i jakaś Błona tam się trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dziękuję za wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 a/ Błona - zielona anomalia kula ognista - ognista anomalia gwiazda wieczorna - Prypeć Prypecki Dom Młodzieżowy czyli tam gdzie zazwyczaj ma siedzibę monolit lub stadion piłkarski - klubu Reaktor Prypeć b/ spałner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 @vidkunsen A w jakim temacie ,mogę znaleźć ten ,, spałner '' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Po wgraniu w moda stopujesz grę w trakcie i wciskasz S spawner_TT2_Krus1971.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 @vidkunsen Dziękuję za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Proszę o pomoc stalkerzy z wiązku z tym modem mam problemy ponieważ wywala mi gre jeśli chce porozmawiać z jaką kolwiek postacią xray przestaje działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Podaj loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 xray_user.log Czy to jest to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Tak, to jest to, ale mogłeś wkleić samą końcówkę po "FATAL ERROR" - to tak na przyszłość. Jak dla mnie problem z patchem. Jaką masz wersję gry? Bo mod jest na 1.0004. Jeśli masz 1.0006 to nie będzie działać, ale możesz degradować. Sposób na to jak to zrobić znajdziesz tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) 5 minut temu, Sierioża napisał: Tak, to jest to, ale mogłeś wkleić samą końcówkę po "FATAL ERROR" - to tak na przyszłość. Jak dla mnie problem z patchem. Jaką masz wersję gry? Bo mod jest na 1.0004. Jeśli masz 1.0006 to nie będzie działać, ale możesz degradować. Sposób na to jak to zrobić znajdziesz tu: Mam 1.0004 od Filmistera się dowiedziałem jak to zrobić ale problem w tym że chce pogadać z tym wojskowym na samym początku co podbiega do postaci i podchodzę i klikam (f) i mi wywala w tym momęcie Edytowane 8 Października 2017 przez NyXx1337 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Jak to zrobić, czyli co? Jak degradować? Mogłeś coś pokręcić. Przeinstaluj grę, wrzuć moda jeszcze raz i zobacz czy będzie działać. Alternatywnie tu masz repacki wszystkich Stalkerów. Na tych będzie działać na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Wszystko zrobiłem z zgodnie z poradnikami z degradowaniem itd ale przeinstaluje możę zadziała dam znać jak zobaczę czy działa normalnie 19 minut temu, NyXx1337 napisał: Wszystko zrobiłem z zgodnie z poradnikami z degradowaniem itd ale przeinstaluje możę zadziała dam znać jak zobaczę czy działa normalnie Nadal to samo :( 20 minut temu, NyXx1337 napisał: Wszystko zrobiłem z zgodnie z poradnikami z degradowaniem itd ale przeinstaluje możę zadziała dam znać jak zobaczę czy działa normalnie Nadal to samo :( FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:287: attempt to index local 'tbl' (a nil value) A zależy mi żeby pograć w tą modyfikację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 No to zróbmy tak: 1. Sprawdź czy czysty Cień działa. Jak działa, to... 2... zrób downgrade tak, jak tu opisano: https://drive.google.com/file/d/0BwEX_f6JarCiZlFRTkhTX3h2eGc/view Jeśli i to nie pomoże, to... 3... pobierz moda jeszcze raz. Możliwe, że coś się źle pobrało, źle rozpakowało i warto postawić go ponownie. Ach, jeszcze jedno: nie używaj WinRara. Używaj 7zip. Tak na wszelki wypadek mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 8 minut temu, Sierioża napisał: No to zróbmy tak: 1. Sprawdź czy czysty Cień działa. Jak działa, to... 2... zrób downgrade tak, jak tu opisano: https://drive.google.com/file/d/0BwEX_f6JarCiZlFRTkhTX3h2eGc/view Jeśli i to nie pomoże, to... 3... pobierz moda jeszcze raz. Możliwe, że coś się źle pobrało, źle rozpakowało i warto postawić go ponownie. Zrobiłem tak jak było tam napisane i nie działa :( Pobrałem jeszcze raz i też nie działa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 A czysty Cień działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 10 minut temu, Sierioża napisał: A czysty Cień działa? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 No to ja już rozkładam ręce. Ten błąd przewija się w różnych modach, na różnych forach, w różnych konfiguracjach, ale ZAWSZE jedynym pewnym sposobem wyeliminowania go jest zmiana wersji gry na właściwą. Ściągnąłeś repack z tematu który podesłałem? Jeśli nie, to to zrób. Usuń WSZYSTKO co związane z Cieniem Czarnobyla, postaw repack, spatchuj do właściwej wersji i wrzuć spolszczenie. Nie może nie działać. Chyba, że ktoś z forumowiczów ma inny pomysł, mnie się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 1 minutę temu, Sierioża napisał: No to ja już rozkładam ręce. Ten błąd przewija się w różnych modach, na różnych forach, w różnych konfiguracjach, ale ZAWSZE jedynym pewnym sposobem wyeliminowania go jest zmiana wersji gry na właściwą. Ściągnąłeś repack z tematu który podesłałem? Jeśli nie, to to zrób. Usuń WSZYSTKO co związane z Cieniem Czarnobyla, postaw repack, spatchuj do właściwej wersji i wrzuć spolszczenie. Nie może nie działać. Chyba, że ktoś z forumowiczów ma inny pomysł, mnie się skończyły. Ale i tak dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi