tom3kb Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 @vidkunsen Road to the north? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 To może ja zadam pytanie w formie pisemnej. W jakim modzie występuje Mikstura z moczu pijawki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 @Agrael jeśli chcesz żeby ten temat był traktowany na poważnie, to pilnuj aby nie padały tutaj absurdalne pytania pokroju: Moim zdaniem ten temat jest naprawdę wart kontynuowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 @smox gdzieś ostatnio widziałem, ta miksturka nie była w Stalker FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Godzinę temu, tom3kb napisał: @smox gdzieś ostatnio widziałem, ta miksturka nie była w Stalker FM. @tom3kb, ja z tą miksturą spotkałem się w innym modzie. Podpowiedź - daje ją nam Wilk. Chyba jednak to pytanie jest za trudne. Zadanie w którym występuje ta Mikstura dostałem zupełnie przypadkiem, bo wystarczy inaczej poprowadzić dialog z pewną postacią i pozbywamy się możliwości wykonania kilku dodatkowych zadań. Właśnie w jednym z nich występuje ta Mikstura. @tom3kb, sprawdziłem w temacie i grałeś w tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 23:10, smox napisał: W jakim modzie występuje Mikstura z moczu pijawki? Odpowiedź - w modzie - SPECTRUM PROJECT: Droga we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Zagadka niestety nie została rozwiązana... Nikt nie ma ochoty na zadanie kolejnej zagadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 To może znów ja. Mam trochę screenów z przechodzenia różnych modów. W jakim modzie zostajemy posiadaczem takiego obrazka ? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Zrzut ekranu pochodzi z modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Zgadza się To teraz Ty zadaj zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 W której modyfikacji można znaleźć pomieszczenie z takimi miniaturkami? Spoiler Edyta: 3 minuty temu, kamil190 napisał: Może NLC 7. Wydaje mi się, że kolory obrazka na to wskazują. Niestety nie, @kamil190. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Время Альянса - Czas Sojuszu część II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 No nie wiem. Nie jestem pewien czy to Czas Sojuszu II. W drugiej części można było zebrać kolekcję figurek dla Trio, ale były mniejsze i z tego, co pamiętam - znajdowały się na stole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @Agrael masz dobrą pamięć: Jak widać figurki się zgadzają, ale mod nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Może NLC 7. Wydaje mi się, że kolory obrazka na to wskazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Odpowiedź na moje pytanie brzmi: Takie miniaturki można znaleźć w modyfikacji NS 2016 i NS 2016 OGSR. Do zadania zagadki nominuję @kamil190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Zagadka: W którym modzie trzeba wpisać taki kod? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Wiem, ale nie powiem. Dodam jedynie, że jest to jedna z nieprzetłumaczonych części znanej serii modów. Kiedyś nawet miałem się za nią zabrać, ale pliki po 15000 linijek skutecznie do tej pory mnie od tego odstraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 No też wiem, potem była gra w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Odpowiedź na moje pytanie brzmi: Na przekór śmierci 2 "Życie dzień za dniem". A do zagadki nominuję.... wszystkich Kto chce może zadać zagadkę pod tym postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 @kamil190 a to ja szybko skorzystam z okazji Raczej proste i chyba charakterystyczne. "Andrzeju nie denerwuj się", w jakim modzie ktoś wgniotł błotnik w transporterze opancerzonym jeżdżąc we mgle i zaparkował BTRem na północnym posterunku na Kordonie. Ps. Podpowiedź w powyższym zdaniu, @smox raczej nie da nikomu szansy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Zbyt łatwe, Andrzeju. Ale plusik za inwencję twórczą. SP: Droga we Mgle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 @Anton Gorodecki było łatwe . Zgadłeś, dajesz następną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 W którym modzie można było zobaczyć taki oto obrazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi